7

Мксолини

преди 9 години

Както фашиститеса наказани за зверствата и избрания и съдени и сега то и кумонистите които США участ вали във наше консентрациони лагери и са избили хиляди невини българи,трябва да бъдат открити и съдени от Еваропеиски трибунали.Каква е разликата между едните варвари и другите.? никаква,фашистите тренали невини,кумонистите също.Европа да разгледа вапроса човешки,а не по наци да дели народите,и за едните ще има садилища до гроб,а за българите нама наказания за убиците на народа ни.

6

Лоша работа

преди 9 години

След войната американците специално са издирвали и подслонявали нацистки инженери и учени, за да работят в атомната и ракетната им програма /фон Браун напр./. Защо те никога не са били съдени /за бомбардировките над Лондон напр./ ?

5

Магнито

преди 9 години

Германиците след втората световна война сякаш се събудиха от някакъв сън, или хипноза и не могат да повярват че всичко това се е случвало. Ума им не го побира как са могли да извършат всичко това. Затова с неистови сили се дистанцират от него сега.

4

Анонимен

преди 9 години

A кога и КОЙ ще арестува надзирателите-убийци от българските концлагери, като Газдов, които пребиваха хората с лопати и ги хвърляха на прасетата?По-големи престъпници от комунистите- НЯМА!!!

3

Тихомир Томов

преди 9 години

Еврейската *** не знае граници в тормоза си спрямо обикновените хора разбрали посланията на Синедриона и борещи се срещу това . Цялото Украинско ръководство са престъпници и убийци и 100 % от тях са евреи . Аман от прости и необразовани хора на тази планета !

2

Анонимен

преди 9 години

а бг надзиратели в концлагери къде са и защо децата им управляват бг

1

Румбо

преди 9 години

Какво ли няма да измислят евре.ите за да поддържат тезите си!Тоя е бил на 19 години в края на войната и сега ни го представят за нацистко чудовище!Аман от тази пропаганда!Виждаме какви ги вършат Коломойски и сие в Украйна-жив геноцид!Евре.ите са най-големите расисти!