18

ДО 15

преди 10 години

ТИ СИ МАЛКО ГЕРБЕРАС ЛИ Е ОТ КОГА НАЛИ БЕШЕ БКП

17

Анонимен

преди 10 години

Конкуренцията от ЕС, Гърция и Турция съсипа българските производители, а качеството е по-лошо от българското.

16

Анонимен

преди 10 години

Гечев с типичния комунистически гъонсуратлък отново на първа линия.Абе ***,такива като теб в белия свят се скриват и никога повече не се показват.НЕАКДЪРНИК!

15

Анонимен

преди 10 години

Гечев,като признат в целия свят специалист по хиперинфлация защо се занимава с такова незначителни дела?Е,ще обърка взаимоотношенията в хипермаркетите,ще се вдигнат цените -какво толкова.Да се намеси в спора с КТБ,да спретне още една хиперинфлация-там му е силата.

14

ime

преди 10 години

Румен Гечев конкурира успешно Боко по изговорени глупости.Язък за научните му титли.

13

Пешко

преди 10 години

Цялата посткомунистическа *** атака-дпс-бюрек-бсп вън от българския политически и икономически живот. Да си правят сбирки на бузлуджа с групово четене заветите на димитров и да си организират бригади и ленински съботници

12

Анонимен

преди 10 години

Гечеееев, верното е само, че ти и Олигархов сте единствените икономически експерти дето два пъти фалирате една и съща държава а народа ви верва и дори праща децата си в УНСС да слушат лекции по социал-циганистическа икономика от времето на Брежнев!!!!

11

Росен

преди 10 години

А бе червен НЕКАДЪРНИК , че ти до каквото си се докоснал си го развалил , никакво доверие ти нямам, бегай далече и млъкни.

10

историк-анализатор

преди 10 години

Тоя е такъв, оня е инакъв ,ти си виновен аз не съм виновен , тука има тука нема. Това в общи линии става в България. Истината е, че 70 години престъпната партия БКП-БСП се подиграва с народа и го тъпче както и турчин не го е тъпкал. Слага една маска на социална партия и говори как мисли за народа. И както мисли така партийните функционери станаха милионери, а баба Гицка от Долно *** кара с 130 лв. пенсия. Единственото спасение е тази партия да изчезне от политическия живот.

9

Гечо Бесепекрадов

преди 10 години

Пак глупости - това животно:ниски цени и високо качество го няма никъде .Ниски цени при неработеща и скапана икономика = ниско качество ,високото качество ще дойде когато можем да си позволим по такива цени ,не може голям х----- да те .....уважава и да не те заболи Хубаво и евтино е глупост която една търговска верига набива в главата на българина ,ама това са две несъвместими противоположности

8

Анонимен

преди 10 години

Повече конкуренция води и до повече фалити и до нов частен монопол, по жесток от държавния монопол.

7

Анонимен

преди 10 години

Най се дразня , че разни " умини" хора и "икономически експерти" ни вземат за пълни *** и *** ТОЯ ДОКАЗАН НЕКАДЪРНИК не крие че е милионер , а на въпроса от къде са парите му отговаря , че той като " виден икономист" четял лекции в най - престижните университети в САЩ и Европа , ни кой кани "експерт икономист" докарал държавата си до ФАЛИТ да го учи на икономика !!! Явно всички крадци от БКП / БСП си мислят че и ни останалите сме като техния електорат - баби дето не помнят какво са яли

6

Инж+

преди 10 години

Много ми е интересно следното: защо "западните" производители и търговци "проповядват" пазарна икономика, свободна конкуренция, честна игра и т.н., а всъщност "бягат" от реалното им прилагане!?

5

Анонимен

преди 10 години

какво иска да каже с това, повече конкуренция,повече ПРЕКУПВАЧИ ЛИ,много прости политици ей,ЗАКОНИ,ЗАКОНИ трябва да направите И ДА СЕ КОНТРОЛИРАТ И СПАЗВАТ, ДА ПОДПОМАГАТЕ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО,а не да ми създавате и толерирате ПРЕКУПВАЧИТЕ.

4

Анонимен

преди 10 години

Така смяташе питекантропа на фотографията га беше министър по времето на Жан Виденов.Явно е огладнял и пак се пусна да мърсува. За такива само каторга!

3

Асистента

преди 10 години

Румен Гечев е единот най големите разсипници в новата българска история! Доказа го с работат си по времето на Жан Виденов, доказва го и сега когато вместо да докара инвеститори в България , той ги прогонва.На пазарите и борсите ни заливат роми прекупвачи - няма стандарт, няма фискални апарати , няма ДДС, а този хубосник се захванал с международните вериги!Оставка и вън от общедтвения живот некадърнико!

2

мечо грух

преди 10 години

Скъсаха се да приемат лобистки закони в навечерието на това изгнило Правителство, които да са им в полза на техните обръчи от фирми. Примери са пилетата "Лудогорско пиле" и "Градус" на Ангел Ангелов. Все техни верни другаре, партийци. Само да кажа, че този закон приеме ли се, веднага ще скочат ВСИЧКИ ЦЕНИ на храната, а тогава простите ***, дето си гласуват и харесват ХУНТАТА ще му ядат главата яко. После ми говорете колко бил лош Бойко, ама при него пържолите 7 лв, а сега 10лв.

1

Анонимен

преди 10 години

Този ДОКАЗАН НЕКАДЪРНИК трябваше да бъде линчуван за цялостното си творчество през 1996 когато като "виден икономически експерт" докара държавата във фактически фалит !!! А БКП / БСП извадиха пак от нафталина да ни " учи " на икономика , но няма нищо чудно на крадливите комунисти такива са им всичките кадри !!!