79

Анонимен

преди 9 години

kakwo znachi bogat? Nqkoi znae li?

78

Аспарух

преди 9 години

Какао ми хленчити ,вярваи във себе си и Рискуваи.Ако не работи на нивата за 10 лева 10 часаСилните натури никога не се предават,във оганя ще влязат но резултати ще имаъМарзеливите кумонисти и утрепките се уплакват.Света е пъстар,и всички народи са еднакви.Но вярата във себе си като я имаш ,кадето и да си ще успеш,бадете сигурни във моите думи,но ако чакате на готово,никога няма нещо бадава да ви доиде.

77

ххх

преди 9 години

За да бъдем щастливи трябва :1. Да бъдем честни в обещанията си и своите действия2. Да работим качествено3.да бъдем добронамерени и оптимисти4.да не бъдем черногледи5.да не бъдем безсмилено мнителни подозрителни6.Да не ни води завистта или непознаването на нашите законни права7. Колко и да не ви се вярва има много честно забогатяли хора в нашата страна

76

az

преди 9 години

Katastrofata Predstoi taka 4e kvoto i da se govori vsi4ko e naprazno

75

стефчо

преди 9 години

никога няма да станем богати,избийте си го от главите,кога сме били заможни по тези места? това че англосаксонците са клали и крали векове наред ги е обогатило,но само материално..като хора са пълен ***. Господ ще им го върне с версиите...

74

Анонимен

преди 9 години

Откъде идва проблема обикновено като се издигне или позамогне българина мисли само за *** си не може така трябва да се помисли и за сънародниците си малко затова евреите са най-добре помагат един на други ако трябва и в ущърб на други народи но те да са добре ....а ние обратно за лична изгода продаваме България То бай-*** я кара като онова стихотворение на Пеньо Пенев "Когато цъфнат теменугите"

73

Анонимен

преди 9 години

До вълчоSkachai .... az shte te hvana .... imai mi doverie :D

72

Иван

преди 9 години

Нормално, отличителните ни черти на 80% от българите са завист, злоба и оплакване/ мрънкане. Ако всеки си гледа работата и не занича постоянно в канчето на другия нещата ще изглеждат различно. Които не го мързи и си бачка яко няма време за такива мисли и се чувства по-добре. Така че стягайте се, изчистете си градинката, работете си в сферата, стига сте мърморили, иначе ще си останем все такива нещастници. Матрияла не струва, факт- не му се сърдете на Бойко, а на този в огледалото!

71

стефчо

преди 9 години

от добро чувство и голямо задаволство от живота сме на челните места във спортовете-балконинг,под влакинг,обесинг и разни подобни....защо ли?

70

вълчо

преди 9 години

още малко ке трая, и ке се метна от балкона...

69

до мрънкащите

преди 9 години

КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА БЕГОМ КЪМ ЛЮБИМАТА ВИ турция

68

ваньо

преди 9 години

шопа иска да работи в офис и да ходи с костюм,после храната била скъпа и била ***. а сега ми кажете какво произвежда офиса,и дали се яде?

67

анонимен

преди 9 години

не само сме нещастни и сме много отчаяни от живота

66

анонимон

преди 9 години

нещастни сме защото това което получаваме като доходи са достатъчни за една седмица, лишаваме се от най-елементарното за съществуване на човек това е ...

65

Анонимен

преди 9 години

То и по старото изследване пак бяхме такива нещастници

64

Мъж

преди 9 години

Нещастни сме, защото...са ни най-мръсни и алчни и долни жените!

63

Анонимен

преди 9 години

Невъзможността за задоволяване на базови потребности съпътства нашия народ винаги, грозните и уродливи начини на оцеляване са неизменно вкоренени в нашия бит, тъй като друг живот по тази земя не е имало. Това произвежда безкрайно личностно неуважение и противопоставяне, защото всеки знае до къде другия е паднал, за да оцелее. Няма начин да харесаш себе си в огледалото на другия при такъв живот, т.е много трудно се създават връзки, основани на уважение към другия, а без него нищо не става.

62

асд

преди 9 години

ЕС и"демокрация"!!!Нации.не избир.ЕвроКомисия.ЗаконИТЕ в парламен.са 1:1 наложени от ЕС.Функц.на НС-само изпълнява и свежда директивите на ЕК,до народа.Форма за диктатура,настроен.на българите правдиво осъзнава много по-добре функцията на този ЕС,от хората в "Стара Европа".Истински пример UK:Докат дете се тъпче с хамбургер,никой не казва че са вредни+тв.реклами,дебелее ужасно,идва полицията,арест.родит.и го разделя от тях.Когато се тъпче,семейс.е"свободно">държ.взема детето-"свободни"ли са още!

61

Анонимен

преди 9 години

Един лаф имаше - Толкова млад и вече българин.

60

Анонимен

преди 9 години

Задоволението от живота е обратно пропорционално на базхаберието и мързела.