13

EU

преди 9 години

VISOK DOBIV , VISOKI DOHODI ZA MUTROKOMUNISTITE !

12

без

преди 9 години

Само да не се окаже, че е ГМО. Ония партийни другари от Монсанто синабутват отровата в БГ нелегално. И ние нали сме гълъби...

11

N

преди 9 години

А те когато комунистите са на власт,икономиката потръгва,добивите са по-високи,дори Слънцето грее по-силно когато са те на власт!

10

Фермер

преди 9 години

До последните двама - гмо царевица , слънчоглед и пшеница в България не се сеят , все още се залага на хибридите. Дори и на места да са правени такива опити , то те са незаконни , с незаконно внесени семена. Относно износа - хлябът се прави с българска пшеница , защото е по-изгодно . Качеството му е такова , защото се слагат много набухватели , пробвайте да си направите домашен хляб с брашно от българска пшеница , няма нищо общо с купения , там може да обвиняване хлябопроизводителите.

Очакваме ние, нищо не очакваме. 99 % от качествената пшеница веднага се товари на влакове и камиони и заминава към морската и сухоземната ни граници. От сухоземната към Европа и Русия, а от морската - към арабските държави и Китай. При нас остава 1 % за храна на животните. Пшеница за хляб не остава. Затова хлябът, който си купувате от магазина, е правен от египетски внос. И отново хлябът ще поскъпне, това е традиция, въпреки добрата реколта. А субсидиите за земеделците от нашия джоб излизат.

8

tt2

преди 9 години

И до сега, въпреки че уж било забранено масово се отглежда гмо слънчоглед, гмо царевица и гмо пшеница - а вие зяпайте турски сапунки и не си работете земята на село - стойте в панелките и чакайте някой друг да произведе нещо за ядене - така скоро ще почнат да ви жигосват по дясната ръка или челата. Събудете се и си търсете правата ***!!!

7

tt2

преди 9 години

Занимават ви с глупости, отвличат ви вниманието с глупави филми, предавания и прочее дивотии - а разрешават гмо - последиците ще са за вас докато спите

6

Анонимен

преди 9 години

Вижте, Греков няма вина за многодъждието и градушките, но благодарение на него се хвърлят повече ракети и така щетите се намаляват, факт! За мен неговото министерстване бе добро, не мога да кажа това за другите министри, захласнати от експерТИЗЪМ не дадоха никакви плодове, а само капушки, отнася се и за Йовчев!

5

От чужбина

преди 9 години

За всички дъждовни години /лета/ е характерно, че пшеницата ражда по много, но зърното е влажно и ниско качествено. Понякога мухлясва или даже клини още в класа. По-малко, но с добро качество на зърното се добива при сухи лета. Природата не е подвластна на политическите партии. Не виждам никаква новина в тази "новина". Написано е малко като от соц.време - "Бригадата на еди кой си преизпълни плана предасрочно..."

4

ami

преди 9 години

да се радват земеделците, миналата година си купуваха бентлита тая година хеликоптери, иначе реват колко са зле, но в моя район не съм видял земеделец с стара кола, цялото семейство имат нови коли по 3-4 и на любовниците апартамент и кола купуват

3

Симо

преди 9 години

КАКВИ 5 МИЛ ТОНА ПШЕНИЦА? САМО ДНЕС ГРАДУШКА УДАРИ 1/3 ОТ СТРАНАТА. В ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ ПОСЕВИТЕ СА НАЛЯГАЛИ.

2

Анонимен

преди 9 години

И кои ще намажат от високият добив на пшеница бе Главок? Да не би да падне цената на хляба? НЕ НЯМА ДА ПАДНЕ А ЩЕ Я ИЗНЕСЕТЕ НАВЪН. А ЗА НАС ЩЕ ВНЕСЕТЕ СКЪП ***.

1

Бай Григор

преди 9 години

Овощарят си е овощар - при тези дъждове какво качество ще има ,а и както е легнала поне 30% загуби ще има при прибирането ....