22

емо

преди 9 години

няма начин да не се нарушават правата на човека в една фашистка държава /каквато стана украйна/поддържана от фашистките съединени щати .а оонето е просто *** на световния тероризъм наречен"демокрация"

21

Иванов

преди 9 години

ЗНАЧИ БИТИТЕ И ИЗГОРЕЛИТЕ ЖИВА СА ВИНОВНИ, ЧЕ ИМ СЕ Е СЛУЧИЛО ТОВА.Днешното ООН е това което е било винаги.Защитник на истересите и варварската и престъпна политика на НАТО и САЩ провеждана от тях по света.САМО В ПОСЛЕДНА ВРЕМЕ, ИРАК, АФГАНИСТАН, ЛИБИЯ, СИРИЯ, НАПОСЛЕДЪК ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕТО НА УКРАЙНА, СА САМО ЕПИЗОДИ ОТ ТЯХНАТА БЕЗМОЗЪЧНА ПОЛИТИКА.КОЯТО БАВНО НО НЕОТКЛОННО НИ ВОДИ ДА 3-ТА СВЕТОВНА ВОЙНА.ПРИ КОЯТО ОТ САЩ И ЕС,ОТ НАТО МАЛКО НЕЩО ЩЕ ОЦЕЛЕЕ.АКО НЕ СЕ СЛОЖИ СПИРАЧКА НАВРЕМЕ.

20

Анонимен

преди 9 години

ООН ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПУСНЕ НЕЗАБАВНО, ЗАЩОТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ НЕГО, АБСОЛЮТНО НИКАКВА. ОБСЛУЖВА ИНТЕРЕСИТЕ НА МАЛКА БАНДА МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ИЗКУКАЛИ СТАРЦИ ЕВРЕЙ ТАЛМУДИСТИ, БАНКЕРИ И ШЕФОВЕ НА КОРПОТАЦИИ.

19

DOOMEX

преди 9 години

до всички заразени зомбита засегнати от путлеровата пропагандатук може да намерите повече от 200 опровергани пропагандни лъжилекарството да се взема поне по 30 мин на ден за да има ефектняма да ви лъжа , няма голяма надежда за излекуването виinforesist.org/en/fakes-of-russian-propaganda/stopfake.org/

18

Анонимен

преди 9 години

Бандитите на злобното Жуже в Кремъл ще си платят яко за всички престъпления.

17

Гого

преди 9 години

Диверсантите на *** ядат здрав пердах в Източна Украйна и *** не смее да се намеси. Само ревовете му ще слушаме оттук нататък. И цивренето на оня лузър Лавров.

16

Аз съм прост но ...

преди 9 години

До ЦиганинТе десен сектор да имаха късмета да избиват хора в Сочи, вече щяха всичките да са на обучение при хитлер!

15

Циганин

преди 9 години

На 2 май в Сочи бяха избити към 74 човека от Десен сектор и около толкова изчезнали -навярно изгорели и стотици инвалиди от тази вандалщина и тези от ЖЕНЕВА са едни двуличници.

14

Анонимен

преди 9 години

Статията е шефьовър в манипулативното словоплетство!

13

plam

преди 9 години

над 2 000 са жертвите

12

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 5 Подкрепям Ще излизат още мръсни тайни за престъпления на хунтата

11

Анонимен

преди 9 години

гледайте в ютуб 18+ Краматорск после обстрела : жертвы украинских карателей

10

Анонимен

преди 9 години

БВКПЧ, състоянието на правата на човека се влошава, благодарение на вашите господари.Да, същите, които ви протежират!

9

Анонимен

преди 9 години

много мръсно племе са хахлите

8

Анонимен

преди 9 години

Еврогейския съюз и ООН *** на US *** са толкова корумпирани и дискредитирани че вече никой не им обръща внимание. Време е за нови световни орг. в които щатите да нямат вето и свръх влияние.

7

Анонимен

преди 9 години

БВКПЧ! Това е същата менажерия, която идва тук да ни укорява, че не сме хуманни, че не приемаме нелегалните в леглата си и не изпълняваме всички техни желания.Майната и *** на такива кончитки.Вижте какво става по улиците на Лондон в другата тема и това е бъдещето - богатите в специални градчета и охраняеми зони, децата им в специални училища, а простолюдието хвърлено на страстите на маймуноподобен Харлем.Не знам! На младите това може да им харесва.

6

Анонимен

преди 9 години

Koga shte se razdavat nagradite "Nobel za mir" v Ukraina ? Shtom Obama poluchi, v Ukraina za izbivane na sobstvenoto si naselenie shte padnat pone 3-4 nagradi

5

Анонимен

преди 9 години

Ами те се *** като дърти мечки, трябва от кумова срама да признаят част от истината.

4

Анонимен

преди 9 години

Самият факт, че Киев използва реактивна артилерия по цивилно население говори, че украинската хунта не счита този народ там за свой, украински.Следва да му даде право на собствено управление и решение как и с кого да живее.

3

Анонимен

преди 9 години

А частите на украинската армия, които обстрелват с ракети с бял фосфор собствения си народ и бесят с кабели бременни рускини, за тях защо нищо не казват соросоидчетата от ООН.