19

Анонимен

преди 9 години

Всеки месец Н.И.и А.Ч. вземали приведените парични суми"...Една молба към сайта. Моля, пишете грамотно. Дори от РусИ ще напишат преведените парични суми".

18

anonimen

преди 9 години

абе за какви детски говорите бе хора в ДОБРИЧ ИГРАЯТ НА ЕДРО , С КЪЩИ , КОЛИ , АПАРТАМЕНТИ , НИВИ И ТРУПАТ ЛУДИ ПАРИ ВЪВ ВСЕКИ ЖИЛ БЛОК ПО ЕДИН .такива лихви им спретват , и мислите ли , че не ги знаят , знаят ги ама хиляди за теб , хиляди за мен . ИМАТ СИ БРОКЕРИ НА ИМОТИ , КОИТО ИМ ОПРАВЯТ ДАЛАВЕРИТЕ .

17

Панталеев

преди 9 години

В София е пълно с лихвари ,а как не заловиха някой??????? Във всеки квартал са по няколко но куките са на процент и си ги пазят

16

Анонимен

преди 9 години

До marsianпо ОБИДЕНО племе от вашето НЯМА-ФАКТ

15

marsian

преди 9 години

До Анонимен 15Това че ни "храните",не ви дава право да ни обиждате ,мъдрецо !

14

Анонимен

преди 9 години

До marsianАМА ТЕ ХРАНЯТ бре ромлянино

13

ИСТИНСКО

преди 9 години

ТЕГЛЯ КРЕДИТ 2000 ЗА 2 ГОДИНИ- 2014 -НОВОГОДИШЕН С БОНУС-"КЪСМЕТЧЕ" НАМАЛЕНА ЛИХВА. от 15 до 50%. ПЛАЩАМ 24 месеца по 129.80 лв. -3115.20 . 1.20 лв по 24 месеца такса за транзакция от техен офис внасянето-26.80.или до тук -3142 лв. А ако има и наказателни точки -дори и за ден? И КОЛКО ПРОЦЕНТА СА ТОВА МОЛЯ . НО СИ Е ЗАКОННО ЗА ВАС. ТА БАНКИТЕ СА СИ ВАШИ.-НАЛИ. НЯМА НЕРЕДНОСТ. БАНКАТА Е Т.Б.Банк. иЗАЩО ОТ ТЕХЕН ОФИС НА БАНКАТА ПАК 1.20 ТАКСА ЗА ВНОСКАТА. ТЕЗИ ВЗИМАТ ВСИЧКО ТИ. БОЖЕ,БОЖЕ..

12

marsian

преди 9 години

Чистокръвни *** са ,от племето славяни .Те са най-големите мошеници на Балканите .

11

баф мааму.....

преди 9 години

че то и наши банки са с по 40-52% лихви и такси бе хора. то джетови,ейсита т,би -и още много . но за тях мири млък.абе скапана държава.

10

до 2

преди 9 години

ПОДКРЕПЯМ за ***(турците) трябва отделна рубрика

9

varg

преди 9 години

Мене много ми е чудно как някои не ги е пребил досега.Ще ми даде 100 лева и да иска 200 и аз ще стоя и ще го гледам ли ве.

8

Анонимен

преди 9 години

Че от кога да лъжеш *** е престъпление? Щом са взимали парите за детските, ясно е от кой контингент са им клиентите.А и още нещо, всяка вечер въртите реклами за бързи кредити. А знаете ли те с какви лихви загробват хората? Ама това не е престъпление, нали? Напротив, даже им се правят реклами, че да се намерят още отчаяни хора спешно нуждаещи се от пари, които да им се вържат на номерата.

7

*

преди 9 години

А кога ще арестуват съдия-изпълнителите , които вземат на децата детските и държат пенсионерите по 3 месеца без пенсии и им надвземат за два месеца

6

Анонимен000

преди 9 години

Уж били мъж и жена, пък после 'Двамата мъже са задържани за 24 часа...' ужас. Пишете си тъпите статии като хората поне !

5

да

преди 9 години

А защо никой не задържа и разследва фирмите за бързи кредити там лихвите са по 500%а тези някакви си 50% дребни риби.

4

с.

преди 9 години

Че те тия направо са благотворително дружество в сравнение с банки,ЧСИ-та,колекторски фирми и подобни!Те не само,че изобщо не се занимават с лихви от сорта на 50%,ами прибират всичко от хората плюс имоти,автомобили и изобщо каквото докопат!След това ако клетниците вземат и се обесят почват да притесняват деца и внуци!Интересно ми е докога ще трае тоя народ!

3

BG

преди 9 години

КАМЕЛИЯ, пише се "транЗакция"! Журналисти....

2

Анонимен

преди 9 години

Защо не направите една рубрика с името ААА (Асан, Айше и Асен) и там да публикувате всички *** истории, така няма да заливате читателите си, с олигофренията на електората на полуукраинския?

1

Някой

преди 9 години

Тука пише с големи букви: " ДЖАГАЛИИИ". Ама се чудя защо само тях ги показват с инициали ?!