7

гнида

преди 9 години

Как може тая гнусна гад, която едвам не уби българския народ да излиза с книга? Ако има книги които трябва да се горят преди да се прочетат - това е книгата!

6

Барозо

преди 10 години

Дянков е слуга на противниците на силното Евро видяхме го колко струва с посната му пица да ходи да продава сандвичи в Бургер кинг в някой египетски корорт

5

П.Петров

преди 10 години

Дянков имаше само един неуспех в България - не намери начин да се справи с банковия картел.В нормална законова държава, фискалната политика, която водеше щеше да доведе до сериозно падане на лихвите по кредитите, а не само по депозитите. Това щеше да освободи пари в пазара и да стабилизира икономиката.Уви ! България е държава на мутро-олигархията, икономиката е монополизирана и картелирана от тях.

4

До 1

преди 10 години

Ами нали трябва някак да оправдае деянията си. Ще усуква по килифарски, с надеждица да не го сочат с пръст и да дюдюкат след него, ако някога му се наложи да тръгне пешком по улицата.

3

Анонимен

преди 10 години

Е, не е като да прочете 100 страници от "Капитал" на Карл Май и да се чуди защо още не е стигнал главата с индианците :)

2

Иван

преди 10 години

Втора част ще е за предимствата на рублата... Гербер , какво да го правиш

1

123

преди 10 години

Тоя некадърник, крадец и престъпник и книга написал!