11

до всички

преди 9 години

Поздравявам ви за коментарите - прекрастно е, че добрите новини така обединяват хората. Ако можеше и така да се обединим и срещу хората, които ограбват живота ни....

10

Анонимен

преди 9 години

Браво, това е достойно за уважение...

9

Филип

преди 9 години

Браво Лео винаги ще те обичаме, ти си много добър приятел и ще ти бъда заклет фен. Искам да приличам на теб един ден ти наистина си запример, жалко, че такива хора, като теб са ужасно малко на нашата Земя.

8

Анонимен

преди 9 години

Известен факт е, че Леонардо е много щедър човек, но досега не бях чувал някой толкова богат да даде 7 милиона долара просто така. По-скоро милиардерите ще ти одерат кожата, а не да направят дарение. Затова едно голямо Евала на Ди Каприо!

7

Анонимен

преди 9 години

Световният океан е с площ от около 361,26 млн. km2, което представлява около 70,8 % от земната повърхност /wikipedia/; 7:360= 0.019444444444444444444444444444444 $ на кв. километър :)с един цент на квадратен километър 100% ще се оправят океаните :)Иначе евалата на Леонардо, ама той с пари няма да оправи океаните, по-скоро може да използва славата си и да застане очи в очи с тея, които само рушат и да ги посочи с пръст!Хората вярват на идолите си сляпо, а той е идол на поколения...

6

Анонимен

преди 9 години

Мисля че номер 3 отговаря и на номер 4. Не е необходимо да си богат за да направиш нещо за себе си и за хората около теб. Ако повече хора мислеха като номер 3 България ще ше да е едно по-красиво и приятно място за живеене.

5

До Атакист

преди 9 години

Атакистче, ако не ние, кой ще се погрижи за тези неща? По-добре да се даде и да се направи нещо, отколкото нищо! Трябва първо да се опиташ да помогнеш, а не да не си мръднеш пръста, защото "парите нямало да стигнат".Много си *** и невеж, но такива са всички атакисти! Заради такива като теб сме на такова положение.

4

Анонимен

преди 9 години

Е, сега разбрахте ли защо хората обичат техните богати, а ние, не.

3

До Атакист

преди 9 години

А ти колко пари или време си отделил да се почисти градинката до вас? Не е голяма като океана, и с 1 час на месец можеш да я подържаш в прилична форма. Но чакаш "институциите" да те оправят, нали?

2

*

преди 9 години

Супер! Дано не бъдат 'усвоени' в някой джоб.

1

Атакист

преди 9 години

Че те 7 милиона не могат възстанови Марица, той океана тръгнал да оправя. Уж в Титаник участва пък не можа да разбере колко е голямо това нещо океана. Прави си реклама по скоро.