13

Не ми хареса

преди 9 години

Не ми хареса защото е плосък, повърхностен и елементарен. Комерсиална идея, реализирана по неграмотен начин. Текстът е банален и дори не образова с нищо - просто някакви прозаични превъзнески. Личи си, че е направено от човек който не познава града, характера му, душата му, историята му... Съсредоточено само върху Снария град и Главната..., а да и на някоя махала, която незнайно защо подразни толкова хора. Шовинизмът на пловдивчани не им позволява да видят истината - те обичат да слушат хвалби

12

иво

преди 9 години

Браво! Хубаво е, когато човек има амбиция и се бори, за да постигне нещо. Иначе за мен филмът е маниерен и скучноват, а кадрите, заснети с тази уж толко модерна технология, стават скучки след втората минута.

11

Георги

преди 9 години

До 1Много точно.За съжаление това е горчивата истина.

10

Canadian

преди 9 години

tozi krasavets da vzeme da si izgleda sam filma, da si go xaresa i da zajivee v Plovdim, ne v Los Angeles.

9

Анонимен

преди 9 години

Филмчето е добро. Въпреки че аз лично не съм привърженик на шорокоъгълния обектив. Не е нещо уникално или неправено до сега.BBC например преди години бяха направили доста по-съдържателен филм за града, но колкото повече, толкова повече! Леко посредствено и комерсиално, но хората са такива, така че - ок!

8

Анонимен

преди 9 години

клипчето е готино.и не е толкова сложно да се намери в тубатаyoutube/watch?v=pR-2fa1ACsw

7

Анонимен

преди 9 години

До СульоО, колоко си ***, има ли смисъл с теб да говоря? Ооо, не!

6

Анонимен

преди 9 години

Видеото можете да гледате на сайта на вестник Марица. Струва си!

5

хм

преди 9 години

от самолетче градът може и да е хубав, но отдолу не толкова. Нямам предвид вида му...

4

1

преди 9 години

Момчето се е постарало да покаже нещо от Пловдив,а тук мърморещите мързелановци,седящи пред компютъра,които нищо не са постигнали в живота,го плюят.Момчето иска да покаже на света късче от БЪЛГАРИЯ,а тия го плюят.А вчера имаше нещо много поучително,как ЯПОНСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ след загубата се покланят на феновете си за прошка,а последните почистват стадиона след себе си-тона е НАРОД.Българите затова сме на този хал,защото сме зависливи и прости.Не случайно умните и талантливите напускат ,,***''.

3

_

преди 9 години

От много въодушевление сте забравили линка към видеото...

2

Сульо

преди 9 години

Дрън,дрън, че пляс Някакъв недое... пишман актьор изходил нещо и сега цялата платена преса се захласва.. Тъй като гледам по снимките най много някой гей или някоя Кончита Вурст да дойдат, ама то във Филибето и бездруго са си много. А и като добавим,как си вярва за Холивуд става поредната смешка в сайта....

1

Анонимен

преди 9 години

...и филма ще го прожектират на Сомалийци Алжирци и Сирийции последния да пусне водата хихихипоздрави от сидни ав$$$тралияП.С. защо триете кометара ми? КОЯ ТОЧКА от правилата съм нарушил? НЕ Е ЗЛЕ ВИЕ ДА ГИ ПРОЧЕТЕТЕ!