7

Finees

преди 9 години

В Израел някои са се омесили генетично с филистимци ,за това се карат,за това е там Стената на плача.

6

Самуил

преди 9 години

Егати Кабалисткото сборище по-долу. Напишете си платена реклама на никовете поне да знаем за ко са борите. То не че не е ясно. Алиоууу модератучито а бе не видим никакви други мнения под статията по отношение на тоз мил народ еврейския! Само хвалби и мазнутия фърчи тука, да не би да сте ги изтрили истинските мнения?!?! Тоз мил народ...... заради който намаляваме....

5

Анонимен

преди 9 години

Господ дa пaзи Изрaел . Господ дa пaзи нaрод борбен и непродaжен. Нaрод който си пaзи трaдицийте. Aко не беше Изрaел отдaвнa жените ни вече дa рaждaхa ........ Помислете кaквa е съдбaтa нa Беднa Европa. Отрицaтелнa рaждaемост, докъто тaзи Пaплaч зaвлaдявaЕвропa , единствен Изрaел е способен дa я спре от Исток. . Те се въдят безпощaдно бързо Lets God Bless Israel

4

Sasho

преди 9 години

9. Имам повече уважение към общество, което обменя стотици врагове за един пленен свой, вместо такова, заменящо хиляди свои за един враг.10. Аз искам да живея в свят, в който не убиват жени и деца. Но ако това все-пак се случи, искам виновните да бъдат дадени на военен трибунал, вместо да бъдат черпени със сладкиши, от екзалтирана тълпа по улиците.

3

Sasho

преди 9 години

5. Не искам хора будещи се от воя на ходжа да победят такива, които знаят как се навива будилник.6. На мен са ми много по симпатични хора, които научавайки за флирт на дъщеря си, се хващат за сърцето а не за ножа.7. Аз мисля че е много по-правилно да похарча много пари за развод с жена си, вместо за да си купя жена.8. Без съмнение, по-добре разбирам онези, които погребат своите убити деца, а не тези, които размахват техните телца пред телевизионните камери.

2

Sasho

преди 9 години

Десетте причини, поради които в арабско-израелският конфликт, аз съм на страната на Израел:1. В борбата между пиещи и непиeщи/алкохол/, взимам страната на пиещите.2. На мен повече ми харесват режими, при които лидерите могат да бъдат осъдени, вместо единстево убити.3. Взимам странат на хора, които обичат вицове за себе си, пред онези, които са готови да убиват за шега или карикатура.4. Аз предпочитам жени във военна униформа, пред жени в черен чувал.

1

Така

преди 9 години

Евала на еврейте. Българските шофьори ги обезглавиха в Ирак и наще нищо не успяха да направят !То е ясно, че не могат, ама тези главорези пътуват нагоре-нодолу, да бяха се помолили на МОСАД за помощ !