61

топала

преди 10 години

погледни баба цецка *** на природата със самочувствие на държавник

60

akud do 63

преди 10 години

Има няма на финала ще се разбере. Кюпек ай бегай при 500 000 братя

59

Анонимен

преди 10 години

ДПС ще "излекува" България! Завинаги! След тях няма да има вече нищо. Браво на Мутрата, че се прегръща с Доган.

58

Баннг

преди 10 години

До гавраил Прав си и за живущите и плащащите в България ,ама както написах то вече е решено някъде ,прономеровано ,прошнуровано и т. н.Просто за сетен път ще бъде измамен етническият Българин. Всичко ,което ни предлагат, уж за добро и се представя със най-благи краски, или със благовидните писания на троловете за положителният ефект на предложеното ,ще е новият нож забит в гърба на Българският етнос.Срещу него се води война за унищожение!

57

Това е

преди 10 години

До Вили Я я я ! Открил си топлата вода! То ние сме колония и последното доказателството е посещението на тримата сенатори.Няма хъка ,няма мъка .Два лафа и айдее ,оставка.Ясно е кой командва в Б/я.А още по последно доказателство за колониялността ни е ,Тиквуня дава българска газ и нефт на САЩ .Т.е. раздава концесии на предварително.Ей това вече си е баш подмазване .Нещо взехме да говорим като един политик ,дето от10г.говори същото за колонията Б/Я. Ама ние сме лудите,щото отново ни лъжат.

56

гавраил

преди 10 години

с какво би допринесъл чрез гласуване някой който живее 20г и повече в друга държава и се прави че е забравил дори езика ?да имат право да гласуват само тези физически лица, които си внасят данъците в Българияпросто и ясно .

55

Баннг

преди 10 години

До akud Това е за наивници и пишещите *** ,на хранилка от ГейВропата и УсАЩ. В Турция има над 500 000 х. гласоподаватели ,преселници от България от преди 1989г.Като им спретнат едно задължително гласуване и гледай сейр- ДПС може да стане и първа сила, като събере близо около 1 милион гласа. Отстранено на куково лято. Всичко е обмислено и вече,прошнуровано , пронамеровано, договорено и пуснато за изпълнение. А т.н.електронен вот е най-лесният за фалшифициране Подходящ софтуер и кеф!!!

54

пейсипенкеле

преди 10 години

предложението за електронно гласуване им бърка, там,на дълбоко.ако искаш нещо да не се случи -направи референдум и създай комисия и после ПАСнали на скоро имаше референдум,даже го забравиха вече.

53

Баба Слива

преди 10 години

Ако сегашните депутати не направят така че да има задъл.гласуване ,мажоритарно и електронно ,да идва следващото правителство и да свършат тази така важна работа като ги приемат и узаконят.Иначе няма живот за българският гражданин.Тази шепа изедници ще ни затрият окончотелно и нас и хубавата ни държава.Те го правят вече.

52

Вили

преди 10 години

Задължителното гласуване ще реши много и важни проблеми на държавата.На Местан му е угодно да говори така защото при тъкъв вод е аут от политиката и пладнешкия обир на държавата.Как допуснахме този проскубан козел да ни се прови на умен и на голямата рабо-та.Гласувайте за българска партия не се дърпайте преди да сме станали нечия колония.

51

Край

преди 10 години

Вълшебните думички правещи революция в начина по които се управлява България са "100 МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА" всичко друго са окраски и цели да се отклони наарода от единствения възможен начин да промени статуквото. Сега бързат да правят избори /разбра ли се/. НАРОДЕ РАЗБРАЛИ СА СЕПАРТИИЦИТЕ КАК ДА ТЕ ЯЗДЯТ ОЩЕ.

50

Анонимен

преди 10 години

Подкрепяте ли правото на "отрицателен вот/за никого/" , ако законово наложат задължително гласуване. Моля за "да"+ и за "не"-.

49

akud

преди 10 години

Местан вурст пороци няма да бъдат излекувани за сметка на това ще бъде изцяло отстранено злокачественото раковото образование дпс

48

Анонимен

преди 10 години

Абсолютно винаги, след като БСП са били на власт, периода е бил национална катастрофа. Това не е случайно. Комунистите владеят перфектно отлагането на пробемите и увеличаването им. Владеят и безнаказаното измъкване. Дано Цецо се върне и ги запука с нови сили.

47

Анонимен

преди 10 години

Винету го е страх да поеме властта след червените инки. Бюджета е трагедия, дълга е трагедия, здравеопазването е трагедия, полиция, съд и прокуратура са трагедия, събераемостта е трагедия, финансите с трагедия... Все едно лекар да желае да поеме умиращ пациент и да знае, че ще го съдят ако пациентта умре в неговата смяна. Еми и аз да съм, ще ме е страх. не го е страх само този, който има други идеи и разбирания за времето, през което е на власт.

46

Анонимен

преди 10 години

Задължителният вод ще ни излекува от най- лошия порок на прехода, от ДПС(ДС-6)!

45

krz

преди 10 години

Щом Местан се изказва против задължителния вот значи трябва да има задължителен вот!

44

Анонимен

преди 10 години

Винету даде заден за референдума. Сигурно снощи е преспал в сараите.

43

Анонимен

преди 10 години

Сънародници, предлагам да си избесим политиците, поради липсата на огнестрелно оръжие!

42

Анонимен

преди 10 години

Не се карайте, всички се командват от Сараите на Доган, така че който и да е на власт, за народа все същото...