20

Анонимен

преди 9 години

Тази статия показва ,че от българския *** по страшен е само руският!

19

12345

преди 9 години

Написано е чудесно! Това, което автора не е оценил е, че ние имаме глави на раменете си и можем да мислим, не само да четем и слушаме. Споменава събитията в Югославия. Не казва, ако латиносите от Тексас започнат да убиват англосаксонците заради органите им и централната власт защити англосаксонците, президента на САЩ ще бъде ли престъпник.

18

Шустакович

преди 9 години

Ако е война тя не е започната от Русия.

17

Колегата

преди 9 години

Радост за очото ми , препет в кълките ми , почит в паметта ми . Евалла на ДЕМОКРАТИТИ Хамериканци , Евалла на тяхната миролюбива политика в Сърбия, Афганистан , Ирак , Сирия и т.н. . Толкова мир и демокрация докараха навсякаде че комай няма повече на къде . Но ний сме тук тъмни / необразовано-неграмотни/ субекти които чакат своя овчар / САЩ / да ни поведе с остена на някъде си си / аз лично мисля към кланницата / , макар че така изпосталели едва ли ще ни е висок рандемана. ГОЕМ СМЕХ . ТЪПНЯ !

16

*/*

преди 9 години

Какви дълги и протяжни простотий.Трябваше да се спомене колко пари наляха САЩ в действията на майдана,как ЕС е като в небрано лозе.Много от най-големите европейски фирми"Сименс",БСФ,Фолксваген,БП и т.н.са с много сключени договори за милиярди евро,така че евросанкцийте са с леко комичен характер.Истината (такава кавато я виждам) е следната...Има опит на католическата западна Украина за геноцид над православния изток.Разликите между изтока и запада(в Украйна,най-вече като манталитет) са огромни.

15

Анонимен

преди 9 години

а за течвърта светован война не може да се говори при полжение, че официалон никога не е обявена трета. Студената война е просот блоково противопоставяне но в нея не са загинали и 50-100 души, а когато говорим за Светован война ние разбираме да загинат стотици милиони хора...

14

Анонимен

преди 9 години

що за лъжи? руснаците окупиаха крим поне 10 дни след като Бе извършен преврат срещу Янукович.

13

Шаран -БГ

преди 9 години

Всичко ми се изясни като бял ден! Само не разбрах какъв го търсят ВЕЛИКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ в Украйна ?!?!?

12

Анонимен

преди 9 години

До Вазелина-Газолинапич маалко по-накратко----------------Пич, това НЕ Е статия, пише си го още в началото (ако можеш да четеш). Това е изказване пред аудитория.

11

Анонимен

преди 9 години

Това са дълги ,дълги глупости и лъжи.Иска им се на украинците да има четвърта световна война и те да са център на събитията.Доларите ще потекат като река,не че сега не ги дават американците.Дават и ще дават/печетат/до зимата.Тогава ще се почне един вой за бедният и гладен украински народ.Путин това чака -да дойде социалната революция в украйна.Да излязат на майдана гладните и онеправданите,а те са мнозинство във всяка държава.Естествено ще помогне,но ще иска съд и то ефективен ....

10

БАХ МАМАМУ

преди 9 години

Лъжи и мръсотии!

9

Мунчо

преди 9 години

Никаква война не е започвала Русия в Украйна! В Киев се извърши нацистки преврат с насилствено завземане на конституционно установената с избори власт. Новата власт се концентрира в ръцете на хора от две откровено нацистки организажии - партията Свобода и движението Десен сектор. Това са организации идеологически наследници на сътрудничилата с хитлеристите по време на окупацията УПА - украинска нацистка военна организация, виновна за смъртта на стотици хиляди украинци, руснаци и поляци.

8

Мунчо

преди 9 години

Кой, как и защо е писал тази смешна статия става ясно още от интерпретацията на войната на Русия с грузия. Там цял свят вида кой кого нападна, имаше тазследване и доклад на Европейския парламент с категорично заключение за вината на грузия, Общото събрание на ООН гласува резолюция по въпроса и всичко е ясно. Ясно е и в Украйна какво става, защото нета е пълен със снимки и клипове на убити от Десен сектор и Нац. гвардия рускоговорящи украинци, а Русия си изтегли войските от границата отдавна.

7

Lidia

преди 9 години

ne sam politi4eska za da komentiram statiite , no i na trolovete ne mi se 4etat pisaniata, omrazvat

6

я си кажи

преди 9 години

До Реалност--пичага -много се чупиха в америката ама и много избягаха от там--защо ли...кажи бе пичага-соросоидче мамино...жълтурко

5

Анонимен

преди 9 години

След намесата на американците за защита на "демокрацията" по света остава ХАОС И БЕЗЗАКОНИЕ!!! Настоящ пример - ИРАК!!!

4

Реалност

преди 9 години

Всеки българин познава руснаци и ги знае що за стока са. Както и повечето млади хора в бг са ходили в америка и им е ясно за какво става въпрос. Няма какво да дрънкате коментари 1,2,3

3

нео

преди 9 години

колега написа; статията: тия офицери от КГБ, които взеха властта, направиха от една жалка и насрана страна отново световен лидер. От 6000 долара БВП на глава до 17800 долара само за 13 години. Какво стана в сащ за 13 години? 45 млн безработни и всеки 6 на купони за храна. Надниците в сащ са си все още тези от преди 15 години но бензина скочи 50% и повече и цените също, да не говорим за имотните кризи, 36000 долара на глава от нас. дълг. В Русия това число е само 1500 долара. Тоест какво казваш?

2

Хоп шоп

преди 9 години

Никъде в статията не се споменава другия, по-големия агресор - САЩ. За какво "добрите" хамериканци са похарчили 5 милиарда долара в Украйна? Защо съсипаха една светска държава и каква война водеха в Ирак? За каква кауза воюваха и съсипаха икономиката и избиха маса невинни хора в Сърбия? А войната в Афганистан, във Виетнам и още , и още.....?

1

Запасен

преди 9 години

Дрън-дрън-дрън... Типична поръчкова статия за заслепени от лъскавите опаковки на "западната демокрация" и "евроатлантически ценности" заблудени овчици.