20

Анонимен

преди 10 години

Тази статия показва ,че от българския *** по страшен е само руският!

19

12345

преди 10 години

Написано е чудесно! Това, което автора не е оценил е, че ние имаме глави на раменете си и можем да мислим, не само да четем и слушаме. Споменава събитията в Югославия. Не казва, ако латиносите от Тексас започнат да убиват англосаксонците заради органите им и централната власт защити англосаксонците, президента на САЩ ще бъде ли престъпник.

18

Шустакович

преди 10 години

Ако е война тя не е започната от Русия.

17

Колегата

преди 10 години

Радост за очото ми , препет в кълките ми , почит в паметта ми . Евалла на ДЕМОКРАТИТИ Хамериканци , Евалла на тяхната миролюбива политика в Сърбия, Афганистан , Ирак , Сирия и т.н. . Толкова мир и демокрация докараха навсякаде че комай няма повече на къде . Но ний сме тук тъмни / необразовано-неграмотни/ субекти които чакат своя овчар / САЩ / да ни поведе с остена на някъде си си / аз лично мисля към кланницата / , макар че така изпосталели едва ли ще ни е висок рандемана. ГОЕМ СМЕХ . ТЪПНЯ !

16

*/*

преди 10 години

Какви дълги и протяжни простотий.Трябваше да се спомене колко пари наляха САЩ в действията на майдана,как ЕС е като в небрано лозе.Много от най-големите европейски фирми"Сименс",БСФ,Фолксваген,БП и т.н.са с много сключени договори за милиярди евро,така че евросанкцийте са с леко комичен характер.Истината (такава кавато я виждам) е следната...Има опит на католическата западна Украина за геноцид над православния изток.Разликите между изтока и запада(в Украйна,най-вече като манталитет) са огромни.

15

Анонимен

преди 10 години

а за течвърта светован война не може да се говори при полжение, че официалон никога не е обявена трета. Студената война е просот блоково противопоставяне но в нея не са загинали и 50-100 души, а когато говорим за Светован война ние разбираме да загинат стотици милиони хора...

14

Анонимен

преди 10 години

що за лъжи? руснаците окупиаха крим поне 10 дни след като Бе извършен преврат срещу Янукович.

13

Шаран -БГ

преди 10 години

Всичко ми се изясни като бял ден! Само не разбрах какъв го търсят ВЕЛИКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ в Украйна ?!?!?

12

Анонимен

преди 10 години

До Вазелина-Газолинапич маалко по-накратко----------------Пич, това НЕ Е статия, пише си го още в началото (ако можеш да четеш). Това е изказване пред аудитория.

11

Анонимен

преди 10 години

Това са дълги ,дълги глупости и лъжи.Иска им се на украинците да има четвърта световна война и те да са център на събитията.Доларите ще потекат като река,не че сега не ги дават американците.Дават и ще дават/печетат/до зимата.Тогава ще се почне един вой за бедният и гладен украински народ.Путин това чака -да дойде социалната революция в украйна.Да излязат на майдана гладните и онеправданите,а те са мнозинство във всяка държава.Естествено ще помогне,но ще иска съд и то ефективен ....

10

БАХ МАМАМУ

преди 10 години

Лъжи и мръсотии!

9

Мунчо

преди 10 години

Никаква война не е започвала Русия в Украйна! В Киев се извърши нацистки преврат с насилствено завземане на конституционно установената с избори власт. Новата власт се концентрира в ръцете на хора от две откровено нацистки организажии - партията Свобода и движението Десен сектор. Това са организации идеологически наследници на сътрудничилата с хитлеристите по време на окупацията УПА - украинска нацистка военна организация, виновна за смъртта на стотици хиляди украинци, руснаци и поляци.

8

Мунчо

преди 10 години

Кой, как и защо е писал тази смешна статия става ясно още от интерпретацията на войната на Русия с грузия. Там цял свят вида кой кого нападна, имаше тазследване и доклад на Европейския парламент с категорично заключение за вината на грузия, Общото събрание на ООН гласува резолюция по въпроса и всичко е ясно. Ясно е и в Украйна какво става, защото нета е пълен със снимки и клипове на убити от Десен сектор и Нац. гвардия рускоговорящи украинци, а Русия си изтегли войските от границата отдавна.

7

Lidia

преди 10 години

ne sam politi4eska za da komentiram statiite , no i na trolovete ne mi se 4etat pisaniata, omrazvat

6

я си кажи

преди 10 години

До Реалност--пичага -много се чупиха в америката ама и много избягаха от там--защо ли...кажи бе пичага-соросоидче мамино...жълтурко

5

Анонимен

преди 10 години

След намесата на американците за защита на "демокрацията" по света остава ХАОС И БЕЗЗАКОНИЕ!!! Настоящ пример - ИРАК!!!

4

Реалност

преди 10 години

Всеки българин познава руснаци и ги знае що за стока са. Както и повечето млади хора в бг са ходили в америка и им е ясно за какво става въпрос. Няма какво да дрънкате коментари 1,2,3

3

нео

преди 10 години

колега написа; статията: тия офицери от КГБ, които взеха властта, направиха от една жалка и насрана страна отново световен лидер. От 6000 долара БВП на глава до 17800 долара само за 13 години. Какво стана в сащ за 13 години? 45 млн безработни и всеки 6 на купони за храна. Надниците в сащ са си все още тези от преди 15 години но бензина скочи 50% и повече и цените също, да не говорим за имотните кризи, 36000 долара на глава от нас. дълг. В Русия това число е само 1500 долара. Тоест какво казваш?

2

Хоп шоп

преди 10 години

Никъде в статията не се споменава другия, по-големия агресор - САЩ. За какво "добрите" хамериканци са похарчили 5 милиарда долара в Украйна? Защо съсипаха една светска държава и каква война водеха в Ирак? За каква кауза воюваха и съсипаха икономиката и избиха маса невинни хора в Сърбия? А войната в Афганистан, във Виетнам и още , и още.....?

1

Запасен

преди 10 години

Дрън-дрън-дрън... Типична поръчкова статия за заслепени от лъскавите опаковки на "западната демокрация" и "евроатлантически ценности" заблудени овчици.