53

ДО 62

преди 9 години

От какво си не доволен? горивата са с 25-35 стотинки по евтини и стабилни вече година захарта от 2.30 при ГЕРБ сега е 1.15 олио от 3.40 сега 1.80 хляба месото по евтини да не говорим за зеленчуците . Но всичко идва от София вие печенеги, ваща мама продадохте и ограбихте България. Вие докарахте капитализма Всички предприятия в България са ваши но ги управляват поставени лица. На вас ако не е удобно правителството веднага оставки и протести защото ви е засегнало интересите. Но видов ден ще дойде.

52

до 60

преди 9 години

Ще ти се, червено нищо!

51

Vankata

преди 9 години

Не е уместно Правителството на България, да се запъва, като *** и да не отиде в Канала, където му е мястото!!!УсмивкаЩе поживеем, ще видим, но след като паразитирането е официална и елитна форма на живот в България, следователно днес Глистите в нея са на почит и с перспективи?!Усмивка Усмивка УсмивкаЩе живеете в интересни времена, Прости Българи, и вие, *** - сами се наредихте на Пързалката!!!Усмивка Усмивка Усмивка

50

цезар

преди 9 години

Смяната на правителството е не че то се е провалило. Не че ГЕРБ спечели за евродепутати . А защото очакваната и почти сигурна промяна е изгодна на външни сили,чиито интерес диктува смяната на кабинета Орешарски с по послушен.Така е и така ще бъде докато сме гъзоблизачи.

49

НоСтаниШеф

преди 9 години

Скриите го тоя Станишев от медиите че да си почине нацията малко. Изродихме се от наглата физиономия и действия на безродника и неговата шайка. Имайте милост, махнете го от телевизии и вестници и сайтове че откачихме дружно всички вече. Пфу

48

един

преди 9 години

Пак питам станичащо така си го попкрихте а

47

Анонимен

преди 9 години

Тия трябва да минат под калъчката.........

46

Ужас

преди 9 години

Като чета коментарите и ме обзема ужас.Възможно ли е ПРОСТАЩИНАТА , да простащината, и , ИДИОТИЗМА да са се разпространили толкова в България?Сър Гей, Тиквуня и какви ли не *** определения.Простащина, неграмотност, тъпотия!!!!!!!Това е явно интелектуалното ниво на българина в момента.*** ***.Затова продажните български политици намират благодат на почва. При толкова *** народ не е проблем явно да си намериш последователи.И като им дадеш ДВА СРЕБЪРНИКА ........................

45

N

преди 9 години

След като Ореха и получат заповедите си от Доган ще кажат какво ще се прави!

44

До Сер и Гей

преди 9 години

Прави ни на будали, защото знае, че това няма как да стане! Първо-няма оставка и с нея може да клати датите! Дори да каже юли-ще се отметне, защото той не бил управлявал.Само бил мандатоносител! Нещо като - има член, но не го употребява! Хем Се, хем Гей!

43

Анонимен

преди 9 години

"Разбра се, че никой чак толкова не бърза за избори" -вие не бързате но народа бърза да ви измете и всички в Сибир 240 харантутници или по - добре да полагате обществено полезен труд всеки според трудовият му стаж в НС да видим тогава каква възраст ще ви се прииска за пенсиониране и какви заплати на обикновеният българин

42

До Сер,

преди 9 години

Разбра се, че ти трябва време да до-окрадеш и земетеш следи! Няма да ти свършат работа тези 2-3 месеца-чака те затвор! За Южен и за Северен поток - със същото изложени на килията! И без това нямаш професия и трудов стаж-ще я къръш 5 за 4! Както си свикнал! Тавариш украинец от Сибир!/по линия на мамка ти!

41

stoyan.hlebarov

преди 9 години

Патологичен наглец!Хората протестират по улиците цяла година с искане за оставка,той-с невероятна наглост има очи да твърди, "че никой чак толкова не бързал за избори"!?Вари го печи го-на мандра мирише!

40

урко мамин

преди 9 години

НЕНОРМАЛНИК гнусен!И поддръжниците му също.

39

internetlumpen

преди 9 години

Субсидиите на партиите да бъдат спрени. Мажоритарни избори. Нова Конституция. Електронно правителство. Електронен парламент. Електронно гласуване. Електронна администрация. Ценз за гласуване средно образование. Другото е васална и феодална манифактура и фасадна демокрация!

38

Анонимен

преди 9 години

Станишев: Разбра се, че никой чак толкова не бърза за избори...... А бе, , нали преди 10 дена квичеше за избори през Юни..... К'ва стана сега..... Мстанът то нацепи отново *** и за теб няма мърдане....

37

Тинев

преди 9 години

Докато БЪЛГАРСКИТЕ политици се джавкат кой да граби народеца, земята в България се изкупува от турци. Съвсем не безпочвено турчина го каза: След 20 години България ще е наша. / На Германо-Полската граница, при интервю от наша ТВ /Какво да ги правим мръсниците?Изхода е един: БЪЛГАРИ, грабвайте тоягите и да ги отупаме яко. Станишев, Борисов, Плювналиев и така нататък. Да им счупим кратуните.Аз искам децата ми да живеят в България и ДА НЕ СА рая.

36

Анонимен

преди 9 години

фьуриканските приятели на бойко да си го вземат в Америка. там му е семейството няма да е зле ако има и приятели по високите постове.

35

Пян Гъ

преди 9 години

Самата Т. Дончева определи "бързите избори" на херсонския *утьо като блъф на слаб покерджия. Пълен идиотизъм. Каквото обаче и да си говорим за след изборите, само Бойко може да се нагърби с управлението в тази взривоопасна ситуация. Но и тук има проблем - не съм съвсем убеден в прекъснатата пъпна връв между РБ (особено с Кунева и подсказващия Костов) и БСП. Все пак това е единственият изход за поне известно нормализиране на държавата. А *** най-добре го вържете.

34

Анонимен

преди 9 години

Накрадоха ли се или бягат друг да дойде след тях да краде и да вика те оставиха дългове. Не драги мои не така, от парламента директно в затвора и там ще се реши дали сте криви или сте прави