58

st

преди 9 години

Може и да не е турчин а чист българин,българинът за пари прави всичко.

57

Бойко не Борисов

преди 9 години

На ку........те от ЕС им припари под краката и започнаха да си вършат работата.До преди месец си затваряха очите за джихадистите и гледаха да ги пратят да *** в Сирия за правата вяра, ама палачинката в ,,демократичен Ирак" се обърна.

56

Анонимен

преди 9 години

какъв българин може да е тоя - да го тура на мамичката му

55

михаил

преди 9 години

Наи вероятно е турчин или турчееш се циганини.Да отиват още в испания .Тук станаха много.

54

турчин

преди 9 години

Ако не беше отменено религиозното обучение в училищата нямаше нужда да питате какво е ,,джихадист". Най добре ще ви отговорят арабистите или завършили мюслюманско образование. Много всезнайковци свързват думата с ,,война". Няма нищо общо.

53

rom

преди 9 години

tyrcite sa dobri irabotlivi xora koito mogat da razli4at saveste 4ovek

52

Анонимен

преди 9 години

Какво е "Джихадист"? На този въпрос никой досега не ми е тоговорил адекватно

51

Joro

преди 9 години

BSP podkrepq *** sus DPS.nali posle si kupuvat glasovete im,i pravqt golemi dalaveri I posle kupuvat pove4e glasove 6toto ima pove4e *** za da pravqt o6te po-glemi dalaveri I t.n.

50

Анонимен

преди 9 години

Турчеещите се българи мохамедани са кротки хора и не вярвам да е от тях, вероятно е *** решил, че е хванал на баницата мекото.

49

Анонимен

преди 9 години

До Анонименпич за това са виновни медиите дето сипят чалга и простотия на ляво и на дясно. За това сме си виновни и ние,че ги толерираме. Има си закони и те са за всички. Ако се спазват *** и тем подобни няма да са проблем.

48

Анонимен

преди 9 години

До ЗапасенАко включваш държави в които има конфликт да. Но от друга страна това може да приспадне към така наречената асиметрична война. (атентати, отвличания и тем подобни). Идеята ми беше че има всякакви ***, не обичам да дискриминирам. Хейт за всички, кой колкото си е заслужил.

47

Уточнение

преди 9 години

Българин ли е или турчин от България?Или *** от България?Е,за да няма сърдити - или българин от България?

46

Homer

преди 9 години

Има грешка в заглавието - ***!

45

Анонимен

преди 9 години

Толерастията направи ***- българи. Паразитът се оприличава с жертвата гостоприемник, но китайците имат една поговорка, че болеста започва да се лекува, когато на болния му писне от нея. А на повечето от нас вече ни е писнало! Ще спечели тази партия, която има волята да реши проблема с *** на България, предполагам Супербойко ще излезе с формулата- НЯМА ПАРИ! Пак е нещо, в сравнение с милиардите теглени от Орешарски с цел развъждането на циганьора.

44

Запасен

преди 9 години

До Анонимен 521925 г? Че защо не се върнеш в 1605 г? Тогава Гай Фокс се опитал да взриви Английския парламент. Един вид, терорист се явява. Я преброй обаче колко от атентатите са направени от не-мюсюлмани? И ги сравни с броя им само през последните години в Афганистан, Пакистан, Ирак, Сирия? Процентно май дори няма да можеш да го изразиш - ще минеш в света на микрочислата!

43

Анонимен

преди 9 години

До Попа с картечницатане е напълно вярно. Справка: Света Неделя 1925г. БКП

42

Анонимен

преди 9 години

Да ни го върнат да събере всьо *** и *** да мре в Сирия и Ирак.

41

АТАКИСТ

преди 9 години

вие ако сте истински български журналисти, няма да превеждате едно към едно простотията на Асошиейтед прес, а вместо "българин" ще напишете, че е български гражданин от турски произход напук на тази мизерна агенцийка. Само че господарите ви нещо не ви позволяват, а??? Или те даже не знаят, но вие се застраховате! Пазите си ибрикчийското местенце и за да не ви уволнят сте готови да пишете и против съвестта си. Мишкииииииииииииии ибрикчийскии!

40

Анонимен

преди 9 години

Не знам защо един турчин с български паспорт се води за БЪЛГАРИН? Или те са БЪЛГАРИ само когато България трябва да ги защитава , те безропотно гласуват трябва да гласуват за ДПС !

39

Анонимен

преди 9 години

Вижте, ДПС са верни на НАТО, а съвсем до скоро джихадистите бяха борци за свобода, мъченици на Асад и прочие бля- бля измишльотини. Покрай сарафовския атентат излязоха информации, за връзки на ДПС с джихадистки организации и разбира се получаването на пари, пари за/ срещу какво? После всичко се замете, случаят Бисеров се затъмни и те така. ДПС е антибългарска и противоконстутиционна, ако нашите власти се обърнат за помощ към Мосад, забраната и е въпрос на дни!