9

Продължение на 9

преди 10 години

За да постигнат това,трябвало седмици наред да агитират от врата на врата и чак после проведат събранието. На гласуването постигнали болшинство, но с малко. Все пак имало не една и две ***, които всячески са се опитали да защитят виновните - защо да плащат, след като е ясно, че има и други нарушители,които обаче са останали неидентифицирани. Тази самоинициатива все пак има резултат, защото вече няколко години около този блок е много по-чисто, насадиха и цветя.Значи, обществото трябва да узрее

8

Знам един случай

преди 10 години

в Дианабад. И пред техния блок дърветата бяха "окичени" като това на снимката. Тогава няколко мъже от блока се сговориха и започнаха да проверяват съдържанието на торбичките с ***, изхвърлени направо от балконите. Така, благодарение на някои квитанции, успяха да идентифицират някои от семействата, хвърлящи *** си по този начин.После на общо събрание на блока беше предложено да им се наложат глоби, парите от които да бъдат използвани за благоустрояване на пространството около блока/Продълж

7

Анонимен

преди 10 години

Мисля, че на много места има такива наредби и глоби, но проблемът е, че някак си трябва да се налагат. Кой орган и на какъв принцип ще лови хората, че мятат торбички и фасове през балкона?

6

Добре, но как?

преди 10 години

Припомням, че и прословутата германска дисциплина и спазване на законите, е постигната чрез налагане на зверски глоби - така се е започнало.Такива глоби трябва да се приложат навсякъде, но не знам кой ще успее да вземе пари от ***, на когото е наложена глоба. Помните ли, че преди няколко години камарите с *** бяха станали толкова високи, че стигаха до втория етаж на някои от жил.блокове в Столипиново?Почисти ги Общината.Да не говорим какво се вижда при влизане в София с влак откъм Перник

5

Простотия до шия

преди 10 години

До AлексПрав си, но има клошари и клошари. Много от тях вадят от кофите и разхвърлят ***, а после си заминават. Аз се ядосвам повечето на съседи, които направиха ремонти за десетки хиляди лева, имат очебодно нови и скъпи коли, но задължително си хвърлят угарките и бутилките от изпит алкохол през балкона. Има асансьор, а контейнерът за *** е на 7-8 метра от входната врата. Няма, братче! Оставях им пепелници пред вратата, но пак сандъчетата ми с цветя са пълни с техните угарки. Долу също.

4

Aлекс

преди 10 години

А на хората, които вадят от кофите "***" т.е. разделят и оползотвотяват картон, стъкло или метал трябва да се плаща, а не да се глобяват.

3

Алекс

преди 10 години

Никаква глоба не е достатъчна за такава простащина.

2

Grom

преди 10 години

Поне по 100 лв. трябва да стане глобата за изхвърлен не където трябва ***! Във всеки град и всяко село! А за ровенето по кофите - направо ми е чудно откъде и как на клошара ще му вземеш глобата. Леко ми изглежда - наредба има, но никой не я спазва.

1

zlatanov

преди 10 години

Ей - само се чудят как да ни глобят, че какво да го правя този *** в къщи. Хвърлям го и който иска да си го рови пред вкъщи. Сега трябва нощем да го мятам, да си нарушавам съня и спокойствието. Долна държава ей, няма да се оправи с тез нови закони и глоби.