45

noname

преди 9 години

До 110Как пък го реши това?

44

Метълка

преди 9 години

До до Присътвалия Понеже чалгарските текстове са супер образователни и смислени. Като не знаете какво да слушате, що се обаждате. Концертът не беше за на закрито.Иначе Брус си е Брус

43

философ картоф

преди 9 години

Освен това беше супер тъпо относно това, че всички пушеха.Беше адски задимено. Това уважение, което групата показакъм нас, феновете не го показаха сами към себе си.Друго - как може толкова гадно отношение към подгряващата група.Представете си, вие сте музиканти и сте стигнали до ниво даПОДГРЯВАТЕ НА МЕЙДЪН! И някой да ви освирка така...Да не говорим, че Гоуст бяха страхотни професионалисти, изсвириха сивсичко БЕЗ ГРЕШКА, имаха добро сценично поведение, музиката има бешеповече от поносим

42

философ картоф

преди 9 години

Като цяло концертът беше на ниво. Трябва да имаме предвид, чехората от групата не са първа младост. Само уважение към такавасилна воля и дух. Единственият кусур за мен лично бяха феновете.(аз не си падам по метъл фенове, много груби, много арогантни -българи към българи). Айрън Мейдън повече ги причислявам къмрока, а не към метъла (те никога не са се причислявали към метъла).

41

110

преди 9 години

не са вече за сцена остаряха

40

бай иван

преди 9 години

Чалга: Когато на задръстен човек му е гот.Метъл: Когато готин човек е задръстен (или се е задръстил).

39

де

преди 9 години

Метълистите просто са вид чалгари. Доста от метълистите даже са по-прости и задръстени от чалгари. Да не говорим, че изглеждат и вонят ужасно.

38

бай иван

преди 9 години

до всички металисти и чалгари. общото между вас е следното:- вие слушате най-ЕнтЕлегентната музика, останалите са задръстеняци- за всички металисти чалгарите са ***, и обратното за всички чалгари металистите са ***- и чалгарите и металистите не могат да възприемат, че има и друга категория хора - нормални - нито ги интересуват металистите, нито чалгарите, нито музиката иммоля ви - слушайте си я, не я натрапвайте музиката, която харесвате. и гейовете са хора, но нека не се натрапват

37

Кирил

преди 9 години

Много лош звук.Като цяло - слаб концерт.

36

бай иван

преди 9 години

до Всички присъствали със синчетата си - ми право като го знаете английския. утре синчето ви като заколи дъщеричката ви просто го приемете нормално. дори можете да си поприказвате на английски.нямам нищо против метъл музиката. имам против содомията и агресията, която тя насажда. не знам какво те е правил теб баща ти, за да си търсиш толкова изблик на негативната емоция, да се кефиш как ще заведеш дъщеря си да й тръкнат зелката и т.н., но и не ме интересува.

35

До Присъствали

преди 9 години

Тази музика е толкова ретро, толкова увехнала и не на място в 2014 година, като загнило и разложено цвете, като многократнно упетребяван кондом, колко трябва да си изпаднал, че да си го сложиш?

34

Анонимен

преди 9 години

..единствено многото пърхот,който се беше нароил навсякъде из тъмната зала грееше на неона

33

Dan

преди 9 години

ГОЛЕМИ!

32

доброжелател

преди 9 години

до бай иван 24Твойте граждански права да ти ги отмемат,що пишеш за нещо дет хич си нямаш и елементарно понятие????ходи спами другаде!!!

31

Hetfield

преди 9 години

До РичиВ Белград Мейдън имат даже 3 концерта, а не един! Аз бях и на двата им концерта в Белград, а днес там свирят за 4-ти път.И сега за самия концерт - групата се представи отлично, но звука беше меко казано отвратителен! Ужасно озвучаване! Това ми беше 11 концерт на Мейдън и по-слаб звук не съм чувал!

30

Баланс на бялото

преди 9 години

До ФИНАНСОВ ПЪНКАРИ металите и чалгаджиите-*** се различавате само по музиката и парцалките. Манталитета ви е еднакъв.

29

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До до Присътвалия 22Гледай сега живеем в 2014г. какъв е проблема с текстовете в които се говори за насилие ...и руските и американските филми преливат от насилие и содомия ... ? Някога металите бяха символ на бунтарството , агресията и голямата мощ ...сега са едни добри хора на средна възраст които даже само за концерти си показват татуировките и кожените дрехи !А децата на чалгата денонщно си ходят като пачи !Метъл манията тръгва от градовете които първи умират в голобализацията !

28

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Ехааа 20 000 ми НАП да им направи веднага проверка колко билети са продали !Може би 7-8 000 да бяха до сега не е била толкова претъпкана залата!Концерта беше як !

27

Присъствал

преди 9 години

До до ПрисътвалияСладурчо, синът ми владее перфектен английски, учи в може би най-доброто училище в София и няма ни най-малка нужда от преводач. Същото важи и за баща му :) Що се касае за олигофренията, чукай на дърво ***!!!! - никой не е застрахован

26

Чиборатор

преди 9 години

Уникално шоу !!! Получихме голяма доза емоции ... Мейдън са най-големите ! А чалгарите хейтъри да не пишат глупости.