24

Анонимен

преди 9 години

Шистите са същия капан като зеления сектор при електросектора,като го вкарат оглавява шапката,освен това се подиграват със земята,в нея неможе човек да си изкопае скривалище ще се задуши преди да падне бомбата,какво остава екологично чиста землянка в пъти по ефтина от претоплени екотухли,ако ги топлят ще унищоат персонала,екочакъли,екоцименти,ако не се насочат,но тия точно там отиват,какво остава за екодограма пак за зелена енергия,екобитум него пък към струйка петрол ще го включат и в шапката.

23

Инж+

преди 9 години

За това ли било всичко!?И газовата криза от 2009-та, и стотиците жертви в Украйна?За да може не Газпром,а други компании да купят украинските тръби!

22

Боби

преди 9 години

До Вижте Гърция Шистовия газ ще свърши рано или късно. Но отровената природа ще съществува хиляди години. Спрете да мислите 5-50 години напред. Мислете 500-1000. Ще има ли Нефт и ГАЗ - НЕ.Какво ще има? Поля и гори които ни хранят и поят. Слънце и вятър дето ни осигуряват енергията. Какво трябва да развиваме? На водоносните площи гори. На машинно достъпните поля. На машинно недостъпните Слънчеви панели. Където има постоянен вятър генератори.ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ

21

ako

преди 9 години

Ако има кой да плаща газа на Украинците, ТЕ няма да крадат от тръбите, минаващи през тяхна територия. А ако не платят. Украна е ЕНЕРГОЕМКА държава във всичките И аспекти. Дори намаляването на тази енергоемкост би довело до това, че да не им трябва чужд газ. А КОЛКО милиарди и години ще са необходими за да стане това? За годините 10. За милиардите прогнозирайте Вие, но със сигурност над 100.

20

Лоша работа

преди 9 години

политици и бизнесмени, за да е на сметка строителството. Ама къде е това правителство?

19

Лоша работа

преди 9 години

Аз като гражданка на ЕС /макар и недоброволна/ не съм съгласна хем да плащам дълга на страна, която не е член на ЕС, хем да ми забраняват Южен поток, та украинците да можели да си продадат по-скъпо газопреносната мрежа на ... американски компании и тогава да плащам такси пренос на въпросните компании! Не е ли по-добре да имам Южен поток и да вземам такса пренос от Сърбия? Разбира се българското правителство трябва да предоговори строителството на Потока, да поокастри комисионните на лакомите ни

18

Брaнник

преди 9 години

Сaмо луд русофил може дa крaде Бългaрите с по 6 милиaрдa годишно в ползa нa русия и дa лъже, че " природaтa" щялa дa " пострaдa" от добив нa гaз, природен или шистов! рускa помия зaливa Родинaтa ми!

17

Вижте Гърция

преди 9 години

Вече я нaричaт Нефтенaтa крaлицa нa Европa, зaрaди огромните зaлежи от петрол в Зaпaднaтa чaст нa стрaнaтa, които вече сa сондирaни и зaпочвa добив нa Черно Злaто! Гърция колкото беше нaпред от нaс, сегa още по- богaти стaвaт! A в южнa Гърция ще добивaт и Гaз, те си вързaхa гaщите зa богaт живот поне зa 50 г., a ние зaрaди русия нещеме дa добивaме дори природнa гaз от морето!?! Срaм и позор, товa е предaтелство зa Съд!

16

wtf

преди 9 години

То и финансова криза нямаше да има, според комунистическите експерти.

15

Брaнник

преди 9 години

Плюем нa русиятa, ***.ин и второто джудже, тръбите през Укрaйнa ще сa нaши! Щом руснaците нещaт, дa си зaвирaт гaзтa в интимните местa. A ние Бългaрите ще рaзрaботим и природнaтa ни гaз от Кaн Aспaрух и шистовите ни зaлежи!

14

Циганин

преди 9 години

Тоз министър май не е в час или блъфира !Украйна получи пари от ЕС и ги пусна във войската си за да умиротява Донецк и Луганск и тя не иска да плаща заемите си четейки инструкциите НА американците .Газта нее вече икономически фактор тя е политически и се намесиха американските интереси в газопреноса и хранилищата на Украйна и трябва да се готвим за студен зима и колапс на икономиката ни и то благодарение на американсикте ни "приятели" .

13

Анонимен

преди 9 години

Абе нямали вече някой да ги нарита всички тези наши смешници (управленци), че ми писна да гледам едни и същи муцуни и да слушам едни и същи общи приказки.

12

хаха

преди 9 години

Станчев беше категоричен, че ЕС ще плати задълженията на Украйна за природен газ.ЕС потъпква националните интереси на всички държави които искаме да печелим от Южен поток и накрая да плащаме и ние дълга на Украйна която дори не е в ЕСЕС е най-смешния и жалък съюз съществувал някога С М Е Ш Н И ЦИ

11

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Станчев е сред най-видните сатанисти в България - съавтор на плановете за унищожение на българския народ. Негови съратници в сатанинската структура "Институт за пазарна икономика"/Мартин Заимов, Мартин Димитров, Ричард Ран, Кенет Лефковиц/ която, заедно с другите подопечни на рогатия структури - Български хелзинкски комитет, Отворено общество и т.н. подготвя участието на народа ни в битката при армагедон и то на страната на силите на мрака! Станчев и сие ще горят в ада! Дано са без всички нас!

10

Гербер

преди 9 години

Разбира се , че няма да има ГАЗОВА КРИЗА в Европата!!! Свети Бойко Победоносец ще оправи нещата , както винаги го е правил!!!!!!!!!!!!.

9

кабак

преди 9 години

Мръсни ,ненаситни и алчни продажници, готови да съсипят бъдещето на децата ни, заради долари. Готови са да ни унищожат природата,водата заради идиотизма да се произвежда шистов газ,да се извлича златото от земята ни.Дано ни изчисти Господ ,че да си отпочине земята от кретеноидния homosapiens....

8

Нина

преди 9 години

Значи за война срещу народа си имат пари а да си платят сметките нямат!?

7

Киро

преди 9 години

САЩ да платят те стоят зад този скандал и цялата каша,писна ми вече да търпим идиотщините и мръсните игри на САЩ от който страда целия свят.........

6

Радо

преди 9 години

Сега разбрахте ли защо е нужен Южен поток?за да се спре изнудването и кражбите на Украйна !!!

5

НЕ

преди 9 години

Тогава и ни я да спрем да плащаме и ЕС ще ни плати сметката,откъде на къде ни я ще плащаме сметките на една страна извън ЕС ,раздирана от гражданска война по вина на управляващата профашистка хунта?