90

ЕМО

преди 9 години

НЕМЕЦЪТ СЕ УСЕТИ ЧЕ ЩЕ МУ ИЗМРЪЗНАТ ТОПКИТЕ ЗИМАТА И НА НЕГО И НА ЛИГОЧИТЕ 'ЕВРОПЕЙЦИ'

89

rustam

преди 9 години

СЕГА БИЛИ ЗАЕТИ С УКРАЙНА , СЛЕД ТОВА ЩЕ СА ЗАЕТИ ДА ЦЕПЯТ ДЪРВА И ДА КОПАТ КЮМЮРА. КОЙТО НЕ ЗНАЕ ДА ЦЕЛУВА РЪКА ЦЕЛУВА ***

88

Анонимен

преди 9 години

i tia sa boklyci no balgarite sa oshte po golemi che i namirisvat....

87

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 147Един чвор за твоя отвор! Руснаците имат такива технологии, че гладкото ти мозъче не е в състояние да разбере, за какво става дума.

86

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 142дори и като територия ЕС е провинция на Русия, драги ми смехурко

85

Анонимен

преди 9 години

142 до 145 - Не ми говори така бе, чвор! Не знаеш какво да кажеш, затова ръсиш простотии. Разбира се, че Русия е като джудже пред ЕС! ЕС си изкарва парите с акъл, при това страшно много пари, а мадарашките си изкарват парите с копане на полезни изкопаеми и това е единственото, по което се различават от банановите републики.

84

Анонимен

преди 9 години

Срушайте какво Ви говори vesko02, това са мъдри слова!

83

vesko02

преди 9 години

Добре е да вярваме повече на този човек, защото може да изпаднем в положението на украинците.Те дълги години" печелеха"от транзита на руски газ през тяхна територия.Резултата харесва ли ви?

82

Анонимен

преди 9 години

За българите Южен поток е Ненужен поток.

81

Анонимен

преди 9 години

Лилипутин се ежи на гиганта ЕС! ***, Русия е като джудже пред ЕС.

80

Анонимен

преди 9 години

ALOOO BAIGANIOVCITE NA RYSIA I PYTIN MY PYKA NA KYRA DALI SHTE SE STROI UZEN POTOK ;PO SKORO NA GIAYRITE TRIABVA DA IM PYKA 4E SLET MESEC DVA KATO DOIDE ZIMA ;DA NE BI DA MRAZNEM I ZAZNEM ????????????

79

преди 9 години

Като дойдат студовете да видим кой ще поставя условия

78

Бънди

преди 9 години

Санкции манкции на Путин не му пука. Врътна крана и тия гейове друга плоча пусннаха. Палячовци.

77

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

До ДЕСЕН СЕКТОРНай-много бой ядоха цивилни жени и деца ама за вас извратеняците ...това си е все едно сте се били с войници от СПЕЦНАЗ !

76

emil.popov.35

преди 9 години

Йотингер, ще ти дойде акъл в кратунката, но ще бъде късничко. Определено ще разбереш, че бандеровската ***, на която така по детски тъпо симпатизираш си е просто същата крадлива олигархична ***, каквато беше тая на Янукович и тая на Тимошенко и т.н. Тия без газ няма да останат, просто ще крадат, ще крадат и ще крадат. А това, че Южен поток ще бъде направен е повече от ясно, друг е въпроса, че след две години ще е на двойна цена и ще я платиш точно ти и европейската ти комисия, не Москва!

75

ЗАпасен

преди 9 години

Защо му се връзвате на тоя с прякора СТРАНДЖАТА? Той е толкова зле с главата, че съм му простил всички глупости, които издрънка и още ще издрънка. Не си правя труда дори да му чета коментарите, камо ли да ги оценявам.

74

Наришкин

преди 9 години

До Странджата бре тапънар Русия е най развитата във Военно отношение държава. Ще бъде направен южен поток той е най важния за Българския народ. А такива като теб трябва да бъдат арестувани и закарани в Лагер. Ти си национален предател. Който говори против Братска Русия говори срещу България.

73

Анонимен

преди 9 години

САЩ има 900 бази в над 130 държави по света, включително и в своята българска губерния.Получи се така, че по цял свят държавите притежават двата велики символа на американската демокрация Макдоналдс и военна база. Някой нае ли се да пресметне жертвите на американските войни? САЩ провежда геноцид над световното човечество. Да вземем един Виетнам нарицателно за всички държави, които САЩ превърна във Виетнами само там жертвите са над 2 млн. души и в това число не броим онкозаболяващите и до днес в следствие на използването на незаконни химикали като Напалмът.

72

БОКО

преди 9 години

хайде обама да им докара газ,да видим как

71

демократ

преди 9 години

Е не може ли руснаците да си изнасят газта в Азия да не ни досаждат.