8

Анонимен

преди 10 години

ТЕ идват!!!

7

Боил

преди 10 години

Офчев и миностърот на войната,къде е оградата бе джанъм? Мръсни крадливи *** и фесове:ОСТАВКА ВЕДНАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Mini po granicata e nai ikonomichno ☺

5

КОКО

преди 10 години

Има предатели от управниците които допускат това да стане.Ако има война при тях да останат там и да си защитават правата.Храниме чуждите а нашите гладуват.ПРОСТОТИЯ!!

4

Анонимен

преди 10 години

Защитете границата, а не ги посрещайте. Стреляйте по тях и не ги допускайте на наша територия. Затова българите ще почнат да се въоръжават и сами да се защитават от нелегалните тарамбуки! Всички влезли ги съберете в лагери затворен тип около границата, и ги накарайте да построят защитни съоръжения по границата. Така поне да си отработят престоя, докато ги депортирате.

3

АААА

преди 10 години

ТЕ НЕ СА БЕЖАНЦИ , ТЕ СА НЕЛЕГАЛНИ ПРЕСЪПНИЦИ КОЙТО ПРИНАСЯТ -БОЛЕСТИ , НАРКОТИЦИ , ДА ГИ ИЗПРАЩА ТИКВАТА НА НЕГОВИТЕ ХОРА , ТАМ КЪДЕТО ДАВА ОТЧЕТ ,ТОЯ ЗНАЕ

2

мечтател

преди 10 години

С няколко тиранти Ц-200 и влизам в Народното събрание като велик и скромен учен.

1

Momo

преди 10 години

Напече слънце и започнаха пак да прииждат на талази.Защо не се разположат картечни гнезда. По едно гнездо на 200метра ще свърши работа.Като са бежанци да влязат през ГКПП, а не през трънака.