144

logika

преди 10 години

Комунистите и партньорство са две коренно противоречиви неща. Българо мохамеданските комунисти и бесепарските комунисти с борисовсиките комунисти, и атакаджийските комунисти е как да имат парньорство?

143

Анонимен

преди 10 години

Те добре си започнаха с целувката на Орлов мост, но когато трябваше да продлжат на темпо в следващата фаза, се изпокараха ,кой да е отгоре, кой отдолу

142

П.Петров

преди 10 години

Надявам се Борисов като се върне на власт да направи една добра чистка в прокуратурата и съда като начало, а след това да се направи разследване на забогатяването на топ 50 на олигарсите, магистратите и политиците на така наречения "преход".Естествено това няма да стане, защото също е оплетен с мутро-олигархията на БКП-ДС, но дори личното му отмъщение върху част от тази престъпна мрежа, ще ми донесе удовлетворение.

141

Попържня / Псувня /

преди 10 години

Докато *** / БЪЛГАРСКИТЕ *** / се джафкат кой да ограбва народеца, то турците масово изкупуват земята в България. Цели райони са тяхна собственост.Затова *** мръснишка, български политици, трябва да ви изтребем.Няма ли кой да обедени този *** народ? Няма ли поне един който да не е лаком?Какво каза турчина на ГЕРМАНО-ПОЛСКАТА граница: След 20 години България ще е наша.А нашите лакоми, лакоми......Да ги избием мръсниците.!!!!

140

Денислав

преди 10 години

Какви две партии? Партиите, подкрепящи кабинета, са три. Ама явно третата не е нарушила "договорката". От Атака са само консуматори, трябва да се плаща на Болния редовно и той ще си дава *** на турците когато и както му се каже. След четири години ДПС ще има по-голям електорат от БСП - на едните електората измира, а на другите се множи.

139

Анонимен

преди 10 години

Не бизнеса се страхува от връщането на ГЕРБ на власт. Страхуват се червените бизнесмени, дето се бяха слели досега с държавата и лапаха и гълтаха цели огромни парчета от баницата, наречена България. Страх ги е, че не могат да си купуват срещу един гол рушвет цели предприятия и отрасли, не могат да източват бюджети за десетилетия напред, не могат да строят АЕЦ без да са построили нищо... Как няма да ги е страх, не могат да крадат и отнемат животи безнаказано! Смърт за такива! Те окрадоха България

138

Анонимен

преди 10 години

Оса последният да заключи и огласи лампите

137

Анонимен

преди 10 години

Преди дни бойко нaли ходи в сaщ и обещa още сегa че когaто пaк дойде нa влaст окончaтелно ще се противопостaви нa южен поток и ще дaде пълнa възможност нa инките дa нaдупчaт БГ кaто Швейцaрско сирене зa шистов гaз.Гaз зa гaз.Бойковия зa шистовия.Още не е встъпил в длъжност и почвa дa ебaвa мaйкaтa нa държaвaтa.Дa .Не е тиквa a Генерaл Нуриегa -aко знaете кой е.Нaй голямия предaтел нa родинaтa си и нaродa сaмо дa угоди нa сaщ.Е и нaш бойко е същия ***.A дa ви е честито бaвното и мъчително унищожение

136

Анонимен

преди 10 години

Добре де, но защо Василев иска да трепе Пеевски, защо пък точно него, а не някой друг да речем? А, Василев, няма ли някой друг, по- за трепане, например ... абе всеки от другите е доста по- подходящ, трепи наред иначе Василев няма да се управиме с тия галфоняци!

135

Анонимен

преди 10 години

ПОВЯРВАХА НА *** И ТЕ ИМ ГИ ОБРЕЗАХА. ТАКА СТАВА КОГАТО СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА СЕ ПРАВЯТ НА ТАРИКАТ ГРАЖДАНЧЕТА. ЧЕСТИТО ВИ ОБРЯЗВАНЕ *** ГЕРБЕРАСТИ И ТЕМ ПОДОБНИ ***.АСТИ.

134

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Абе те сега никой не коментира ,примерно , потрошените милиони за незаконните полети пък ,камо ли тогаз.Такива лиги ще замятат *** , такива подмазвания ще има и няма да позволят и капка гнусотия да падне върху най-младият член на БКП ,другаря Бойко .Тоест ясно казано -ЦЕНЗУРА. И при социялизЪма нямаше такава цензура. А уж играем на демокрация . Абе щом създадоха фашистка държава Крайна и поддържат избиванета на цивилни, вкючително бебета и деца!Демокрация ,дрън ,дрън

133

55 500

преди 10 години

Кабинетът си отива, защото доидоха тримата горски от хАмериката и изгониха играещите на стражари и апаши. С две думи язък за истеричните писания на троловете за ,,про руската политика на БСП,, за ,,рубладжиите ,, и т. н. Просто и ясно !Слугинското поведение на пръхналите се от останките на БКП- - БСП,СДС, ДПС,НДСВ и сега ГЕРБ се дължи именно на безпрекословното подчинение на САЩ или по точно на някой Синедрион. Всичко останало са писания за разсейване на вниманието.Горските ,горските . . ..

132

Анонимен

преди 10 години

Докараме ли го до предсрочни избори *** ви ще се скъсат от *** на неудобни коментари за Бойко и Реформаторския блок !

131

Анонимен

преди 10 години

Какво разбирателство с ДПС, с когото се хванат да го "подкрепят", само им отстъпва власт, а те му слагат крак в полза на следващият и срещу още по големи отстъпки. И така, до пълното завземане на властта в държавата!!! А Бойче пък го игра на едро - направо си се договаряше и търгуваше интересите на държавата с Ердоган!!

130

Анонимен

преди 10 години

kabineta si otival ...vioe ste edni mrasni paraziti dolna paplach ot bacili amebi koito triabva da badat ynishtojeni do krak prestapnici .

129

Анонимен

преди 10 години

"Кабинетът си отива заради нарушеното партньорство ДПС-БСП" . . .. . Пиринчев, кажи си го направо... не можахте да поделите кражбите ! ! ! !

128

ivo

преди 10 години

До Анонименako naistina im se povrashtashe niama da sa v parlamenta balgaria si zasluzhava sadbata

127

Долу БСП/ДПС

преди 10 години

ГЕРБ на власт още 4г. и може спокойно да закриваме държавата

126

частна фирма

преди 10 години

а какви бяха процентите за частните фирми по времето на ДОГАН защо не кажете един път само една истина за да върнете малко-малко доверие във вас самите.герб бяха 3 години а доган 2 по 4год. и сега една местан.за какво говорим др.ПИРИНСКИ...

125

иван

преди 10 години

Не мога да кажа дали това правителство е по добро от това на костов/тогава имаше много *** от приватизацията/,от това на кобурга/той продаде тока,водата и телефоните за жълти стинки/,от това на станишев/поради добрата световна конюнктура тогава в БГ влязоха повече от 20 млрд.евро но знам че въпреки краткия си живот заради лакомията на турците от дпс това правителство запуши за 1 год. пробойните на мутрафоните от гроб,и дава надежда че след изборите има шанс при нормално правителство да живнем