8

Иван

преди 9 години

Неграмотни хора търсят своите пет минути слава с бомбастични изявления....

7

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

стига бе ! Какъв Фалит ? САЩ са 20 трилина на червено и всеки иска да им даде още !Просто трябва да взимат малко повече от данъците за лихви!

6

Анонимен

преди 9 години

Мафията фалира, страшно няма. Е, Народен съд ...па макар и отречен от самата мафия...

5

Въх недей

преди 9 години

Ей, умре тук кьораво и кьопаво да се изказва... Има ли голяма фирма, която да не тегли оборотни кредити, бе, алоо-о-о-о-о. Като почнат да си снасят герберастите опорните точки и да се чуди човек да плаче или да се смее. Болшинството от коментиращите хич и не правят разлика между счетоводство и макроикономика и сравняват държавния дълг с потребителски кредит. Мъка-а-а-а-а-а Затова са измислили Борисов Тиквуня - да харесва баш на такива простаци с претенции.

4

emil.popov.35

преди 9 години

Петре, не те знам в какво си специалист, но в икономиката и финансите хич те няма. Там в платените сайтчета на Прокопиев би подхождал, но тук просто понамирисваш повечко от поносимото...

3

Анонимен

преди 9 години

абе те САЩ не фалираха дето иматн трилиони дълогве, та ние ли с нашите 10-15 милиона дълг....като трябва- просот ще теглим друг заем или ще си напечатаем малок пари....

2

Наблюдател

преди 9 години

Докато не се намери сила която най-накрая да вкара в затвора реално поредните разсипници на държавата, тази пагубна схема ще продължава. Както се забелязва кандидати много за грабеж -на хоризонта нова Барикада!

1

Анонимен

преди 9 години

Социалистическа икономика, това е учил Ореха това може!!!! И като съсипе държавните предприятия, започва със заеми за да съсипе и децата ни!!!! ОСТАВКА некадърници, и хич не ми пука дали БСП, ДПС или ГЕРБ не желаят избори!!!! Избори до дупка докато не ви изтощим финансово, народа ще оцелее не плачете на чужд гроб!!!! Примери в историята колкото искаш Италия, Белгия и т.н. Изборите са единственното оръжие в ръцете на бедния народ, а вие ни купувайте, купувйате докато похарчите краденото!!!!!