94

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА да си чул, че в предприятия, работещи с газ, работят хора, които хранят семейства? Да си чул?------ще трябва да се ориентират към работа за която не е нужна газ, нали вашия вожд ще спира газта,не аз

93

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 142баси тпака! А да си чул, че в предприятия, работещи с газ, работят хора, които хранят семейства? Да си чул?

92

Анонимен

преди 9 години

До ДО 135Ти да си чул,че голяма част от предприятията без природен газ спират.-----чул съм, ама аз предприятие нямам, и газ не ползвам. на който му трябва да се оправя...

91

Анонимен

преди 9 години

Cenata na krivorazbranata "democracia" e razurenieto na durjavata

90

Анонимен

преди 9 години

V Evropa sega triabva da iadut poveche bob y da si pripomniat deviza "We Can" y shte se spraviat bez ruskia gaz.

89

Гербер

преди 9 години

Не знам за Москва. Но когато Свети Бойко Победоносец се върне на власт скоро! Ще сложи ръката си на всички "винтили" на Абсурдистан............ опс! Пардон! Исках да кажа........ България май беше! :) ;) :).

88

Анонимен

преди 9 години

До До 132Че спри си и тока бе,парапитек такъв.Навремето са живеели и без телевизори,компютри,хладилници,климатици,ел.печки.*** и *** ви сороски.-----ти сега кво искаш да ни убедиш , че без газ не може да се живее, само да може газпром да ни продава ?

87

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Няма безплатен обяд. САЩ и ЕС редовно използват методите на икономическия рекет.Защо тогава Русия да не може да го използва ?------защото русия не е САЩ...

86

Анонимен

преди 9 години

на никой не е притрябвала тая газ, преди как се живяло като е нямало ?

85

Анонимен

преди 9 години

на чугунените глави обяснявам, рашата снабдява 25% от нуждите на ЕС.тея 25% чичо ви Сам каза че с удоволствие ще доставя зад океана. губещия при всички положения е ***.

84

Анонимен

преди 9 години

SPRETE IM GAZTA NA TEZI ***. DA UMRAT OT GLAD I STUD PREZ ZIMATA.

83

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 125Няма да е Барозу, все пак предстои промяна, те май за това си играят на велики в момента, защото хич не им пука.

82

Анонимен

преди 9 години

русия ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ПРАЩА СВОИ АГЕНТИ В УКРАЙНА ЗА ДА СЕ СВЪРЖАТ С РУСКОТО МАЛЦИНСТВО В УКРАЙНА И ДА ГО ПОДГОТВЯТ ПО РУСКИ СЦЕНАРИЙ ЗА ОТЦЕПВАНЕ НА ТЕРИТОРИИ ОТ УКРАЙНА !!! А ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА НЕРВИТЕ НА ПУТИН НЕ ИЗДЪРЖАХА ЗАРАДИ ЖЕЛАНИЕТО НА УКРАИНСКИЯ НАРОД ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА ЕС !! ИНАЧЕ ТЕЗИ СЪБИТИЯ МОЖЕШЕ ДА ГИ ВИДИМ ПО-КЪСНО СЛЕД 10 ИЛИ 20 Г. ! КОЛКОТО ПО-ДАЛЕЧЕ СТОИМ ОТ руснаците ,ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ! НЕ СА ХОРА !

81

Анонимен

преди 9 години

ЕС има запаси само за 4 месеца, така че очаквайте Барозу пак да лази на колене и да моли, да не се спира газта.

80

Кис-кис-кис

преди 9 години

Един щял да врътне кранчето и Европа без газ щяла да умре.Ми,добре.Сам си подписва присъдата,щот без копейки ще останат нация-одеколончици и края е ясен.Ха дано си строи пирамидата.

79

Анонимен

преди 9 години

До Пазарен ИкономистТи заедно с Боко тиквата ли получи тези инструкции в Белият Дом?????

78

Анонимен

преди 9 години

До Пазарен ИкономистПазарно ***, докато няма безопасна и чиста технология за шистовия газ, не се опитвай да си го пробутваш тук!

77

US power

преди 9 години

Кагебеейчето в кремъл трябва много да внимава като инициира такива нагласени изнудвания с газта! Русия си играе с огъня и със сигурност ще се опари - това трябва да е ясно на Путин! С едни военни действия само за броени часове високотехнологичната армия на НАТО ще постави на колене и ще смаже изостаналата и примитивна Русия, но не е задължително да има военни действия. Соц-лагера и СССР се разложиха без военна намеса на НАТО - факт! Ум царува, ум умува,ум патки пасе!!!!

76

до пазарен икономист

преди 9 години

Тънък сарказъм хахах даже Обама има възможност да докаже колко безвреден фракинга, като се топне да поплува в химическото басейнче.

75

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 112А кога е строен? И погледнете картата на газовите връзки през Украйна, бързо ще я намерите!