66

майорски

преди 9 години

Където стъпи Американски ботуш ...трева не никне...това е ясно ...после пак Путин и русия ще изкарат виновени ...слушайте ме !

65

Анонимен

преди 9 години

А защо не им спрете подкрепата и не я насочите към "режима" на Башар Асад?!Виждаме, че запада няма подобни угризения към режима в Египет1Ако тази политика на двойните стандарти продължи, то в обозримо бъдеще "западната демокрация' ще прекрати своето съществуване...

64

Анонимен

преди 9 години

Откъде вземат оръжия тези хора - боеприпаси, транспортни средства, храна за армията?Пари -ясно, от Саудитска арабия например, но доставките- от кого са? Модерни оръжия, модерна армия?

63

Анонимен

преди 9 години

Защото това е маст от изнудващата политика на САЩ спрямо Русия.По-изчерпателен отговор от това няма.Заради фалшивата икономика, крепяща се на виртуална валута, трябва да се поддържа война навсякъде, където има петрол.Тези талибани нещо започнаха и те да се избистрят. Навсякъде правят едно и също. Даже и в Украйна.Да не забравяме, че Садам беше ученик и послушко на САЩ, да не забравяме.

62

Alex

преди 9 години

Написалия статията, ако я е написал де, премълчава скромно за основите на това положение - Садам държеше здраво юздите и на сунити, и на шиити, и на кюрди. Ама беше "диктатор" и имаше ОМП.В Либия беше същото и нямаше убити УСА дипломати. В Египет цареше мир и процъфтяваше туризма. В Сирия също нямаше ексцесии!Интересно от къде се появи Ал-Кайда и нейния клон ИДИЛ? Кой ги обучи и въоръжи? Защо изобщо ДВ търси под вола теле, трудно ще го намери там!

61

Пламен

преди 9 години

Арабите воюват постоянно от средата на 7 век сл.н.е. до ден днешен. След 300 годишна война практически унищожават Византия, може би единствената държава по това време с цивилизация. Арабите са военолюбиво племе и никога няма да спрат да предизвикват военни конфликти. Главната причина да са толкова нагли е петрола. Имат много пари и могат да за нула време да въоръжат частна армия от наемници като тази на" Ирак и Леванта ". Тях могат само щатите да ги наместят, но " прогресивния свят " не дава.

60

Акъл море

преди 10 години

Не е само Ирак.Либия,Египет,Афганистан,Пакистан,Югославия,Сирия,а сега и Украйна.Специялно Ирак не е угасвал от 91-а.Ако България спре да бъде послушна като агънце пред ястребите от Вашингтон и тя ще се възпламени.Тогава мизерията и хаоса от последните 25год.ще ни се сторят рай.Само Русия има шанс да оцелее.Само тя може да прати САЩ 50млн.години назад във времето!

59

Анонимен

преди 10 години

По Лозанския договор възстановяват границата на Турция на 60 км. север от Багдад и всичка ще се оправи.

58

гост

преди 10 години

До haслейв реис брадър... има хора които нямат сметка човека да се развие, още доста време ще се наблюдават същите идотщини.

57

ha

преди 10 години

Като гледам коментарите тук ми става ясно , че има полза от пропагандата и зомбирането на света от "световната общност". Абе хора вие чували ли сте "разделяй и владей". " Световната общност" помага и на "добрите" и на "лошите" Гледа им сеира и ги ограбва и краде и после им обяснява вижте колко сме добре, така е защото ние работим много. Не като вас да мързелуваме. И останалите в това число и ние Българите им се връзваме. Наистина има някакъв минус в съзнанието на човечеството.

56

Анонимен

преди 10 години

Защото имат петрол, на америка и трябва петрол, плаща на някои по-продажни и размириците почват.

55

Анонимен

преди 10 години

Защото са кухи фанатични и кръвожадни ***, които се манипулират лесно от петролни лобита. И защото Иран е наблизо!

54

koko

преди 10 години

Целта на Америка е Иран,там има неразработен петрол и газ.До няколко година ще се говори за американски инвестиции там,а Ирак е моста към това.

53

Анонимен

преди 10 години

Едно ей такова като на снимката посока НС!

52

Анонимен

преди 10 години

Защо Ирак пак се възпламени?Ей що: Насила демокрация и хубост не стават!(Не че американската демокрация е хубост - както е тръгнало ще превари и Сталинската "сигурност" и Ленинската "свобода")

51

МНОГО ПРОСТО

преди 10 години

ХАМЕРИКАНЦИТЕ ПАК ИМ ПОДПАЛИХА ФИТИЛА С $ И ДР.ТАКИВА! ДЮШЕШ ИМ НА *** ДУПЕТА ПОСТОЯННО ДА ИМ ПАРИ

50

йованчо

преди 10 години

Всичко се прави заради парите от петрола. Тия залъгалки за демокрации и лоши диктатори са за обикновените хора. Всичко е финансови интереси в които живота на човека е без значение.

49

Анонимен

преди 10 години

Проблема е в уахабитския режим в Саудитска арабия, която мечтае за нов арабски халифад под знамената на джихада и шериата (изостанали в мисленето си феодали, който правилно разбират че едно ново общество ще им отнеме властта) естествено под управлението на саудитските политици. И САЩ с малоумната си политика към региона, чиато култура, цоциален строи и религия не познават им дава и хляба и ножа в ръцете. Те първа ще берем пл;одовете на посятат джихадиска култура на тъпите американци в Авганистан

48

анонимен

преди 10 години

Соломон Паси този еврейски и български предател заслужава обесване с главата надолу като Бенито Мусолини - тая предателска еврейска мутра няма място в нашата страна !

47

анонимен

преди 10 години

Всеки който говори за запада като добрия месия е национален предател и рано или късно Господ ще го накаже или неговото семейство защото е *** и безбожник - АНАТЕМА ЗА ТЕЗИ ОТКАЧАЛКИ !