5

Анонимен

преди 9 години

Да протестира, колко да протестира цацаратурата сигурно до Коледа щото тогава ще му е дошло дремето на прасчу пък и още некое килце ще сложи!!!!!!

4

Анонимен

преди 9 години

VSI4KITE 65 % NEGLASUVALI NA POSLEDNITE IZBORI SME ORGANIZIRANA GRUPA KOITO ISKAME DA VZRIVIM TALIVA KATO PEEVSKI , NEKA CACARATURATA DA NAPRAVI DIKTATURATA I DA NI OBVINI V ORGANIZIRANA PRESTAPNA GRUPA . AKO MOJE I 4LEN PARVI V KONSTITUCIATA DA VASTANOVI

3

Никола

преди 9 години

Същия кьопав сценарий като "Костинбродската афера" - никакви доказателства , ама прокуратурата се сезира и действа , явно авторите са едни и същи и адски *** ! Жалкото е че това са хората , които ни управляват от години и освен , че са *** , както се вижда , са и по-лакоми от Черна дупка ! Единствената полза от нечовешката им алчност е , че в даден момент се самоунищожават помежду си и така виждаме кои са , често post mortem !

2

ами

преди 9 години

Сега и на него да му сложат охрана,20 човека!***,то ако са искали,досега да са го гръмнали!

1

Абе

преди 9 години

Правиха някаква измама теа дни комунистите и да оптвлекат вниманието, ни съчиниха тая акция да пълни и без това техните медии със суматоха. Поредния опит за погребване на живата България.