5

Тома

преди 10 години

Тая шваба защитава само интереса на Германия ,хич не му дреме за Украйна , България , Австрия и Италия !Но да го оставим да се олее до край!

4

Гневен българин

преди 10 години

Какъв еврокомисар по енергетиката е този ***?Путин държи и ножката и сиренцето.Той решата газовата политика в Европа,а вече и в източна Азия.В ролята на какъв ще се яви това смешно еврогейско влечуго?Ще се моли на Путин ли?***!Владимирчо вече е решил нещата,но е хитър и не ги обявава.Европейски просяци и нещастници.Да можехме да се поучим от руснаците по отношение на остояването на националните интереси и принципите.Въобще не ми говорете,че само големите държави могат да го направят!

3

Анонимен

преди 10 години

Айде спирайте газа и всеки да я кара както може. Баба ви все едно с газ ви е дундуркала. Още др. ленин е казал електрификация + съвецка власт - някой да е чул или прочел нещо за газа. Циркаджии!

2

Анонимен

преди 10 години

А КЪДЕ беше ЕС когато ни набутаха по висока цена на газта от тая на Германия като награда за това, че ни огъзиха на запад? Къде?

1

Анонимен

преди 10 години

Путин ви скръцна със зъби и онуй килешче Продан почна да се моли да имало преговори още през почивните дни!Ша ривете, хохли! И ваште господари от ЕС и те ще плачат! За газ!