10

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Абсурдно е да се харчат милиони държавни пари за инфраструктура на община, в която живеят едва 2-3 хил. човека, повечето пенсионери. След 10-15 години, когато Чупрене се обезлюди кой ще ползва тази инфраструктура?

9

Анонимен

преди 9 години

Миков,нещо ми се чини, че ти се е вдигнала кръвтга в алкохола и си изгубил връзка с главния мозък!

8

политолог

преди 9 години

Драги сънародници, хайде да погледнем сегашната ситуация от друг ъгъл, без политика. Без да коментираме какво е било и какво ще бъде а само в момента какво е . Спрени еврофондове, Наказателна процедура срещу България заради Южен поток, Понижаване на кредитния рейтинг на Държавата, ежедневни тежки престъпления с убийства и грабежи, никаква справедливост от т.н. съдебна система, прокуратурата и лично Цацаров изпълнява политически поръчки на БСП и ДПС и още много негативи в нашата страна. Е при това положение трябва ли да ни управляват БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ?????????

7

Анонимен

преди 9 години

КАК ДА СТИГНЕМЕ ДО ТОЗИ МОСТ ДРУГАРЮ ПИЯНДУРОВ? НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ПРЕДИ ДА СЕ ПОСТРОИ МОСТА ДА СЕ БЕШЕ ПОСТРОИЛА МАГИСТРАЛА ДО МОСТА? С КОЛА МИ ТРЯБВАТ 7 ЧАСА ОТ СОФИЯ ДО ВИДИН И НЕ СЪМ СИГУРЕН ДА ЛИ ЩЕ СТИГНА. ЗАЩОТО КАТАСТРОФИТЕ ПО ТАЗИ УЛИЧКА ЗА ВИДИН СА ВСЕКИДНЕВНИ. АМА НАЛИ СЕ ИСКА АКЪЛ ЗАТОВА. А ОТ БЕЗ АКЪЛНИ НЯМА КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА ОСВЕН ТИКВИЗМИ

6

2

преди 9 години

500 000 х 10 лева винетка -5 000 000 лева само от дунав мост 2 къде са парите ?

5

Анонимен

преди 9 години

Добре ,че Б.Борисов направи пътища и мостове. Нали не ядете асфалт? Всичко хубаво при Станишев, Местан и Сидеров е в бъдеще време, само провалите са в сегашно.

4

Анонимен

преди 9 години

аре у уево, пиандурник!

3

фулев

преди 9 години

С какви очи го казват тея пропаднали пияници.....комунисти мръсни

2

Потребител

преди 9 години

Ухилен сякаш той е копал и строил на моста. Нека не забравяме че предишното правителство направи нужното за да го има този мост. Преди това почти 20 години работата само се протакаше.Комунистическата чума да не си преписва чужди заслуги.

1

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

То убаво ама за чии ни е този мост като няма магистрала и тунел под Петрохан?