195

Диди

преди 9 години

Добри са предложенията на Волен. Добре е и да се въведат някои промени при гласуването. Не може да продължава политиката с купуване на гласове. Това е обидно спрямо българския народ.

194

Дая

преди 9 години

До азиТова,че на теб не ти достига сиво вещество,не означава,че Волен е фурнаджийска лопата. АТАКА ясно заяви,че не иска това правителство,но тъй като бяха спрягани какви ли не имена за служебен премиер,най-безболезнено би било да си остане Орешарски,за да си спестим много главоболия.

193

Ниа

преди 9 години

Достатъчно много се спекулира с името на служебния премиер.Оставайки се Орешарски,ще се спестят и интригите,и някои финансови разноски. Така че предложението на Волен е доста добро.

192

Анонимен

преди 9 години

Сидерасте , затвори си устата , че смърди на турски х*й!

191

ази

преди 9 години

Волене, твоят глас не е глас народен. Доскоро имаше твои изяви срещу БСП , а и срещу ДПС, а сега - Орешарски премиер ! Изводът е, че си фурнаджийска лопата, въртиш се и на ляво, и на дясно. Безличен си !Има ли наивници,които да застанат зад теб ? Стой си до ДПС на топло, че за продажниците достойнството е в дефицит.

190

Цветан Караилиев

преди 9 години

Патриот е човека,но на една доста по-голяма държава от нас.Че му е добре(дано)платено да лобира за ролята на Бьлгария като троянски кон за руските интереси в ЕС,е очевадно.Сега обаче спадащото му влияние е не повече от това на крайпътна бензиностанция.Лошо,платилите му вероятно му търсят сметка,затова,горкият,се чуди какво да стори.Като се досещам кои са му ревизорите,тръпки ме побиват.Горкичкият!

189

Анонимен

преди 9 години

Аз виждам отново Марин Райков като служебен премиер, който да подготви избори през есента. Националния интерес е служебното правителство да встъпи възможно най-скоро, за да се отнеме възможността на нелегитимното да прави разни законови маневри, да си гласува бюджети и заеми. Какво стана с делата срещу белокосия апропо и в какво негово качество го цитират през няколко дена? Призовавам прокуратурата да свърши непосредствената си работа в разследването му и да ускори разпада на правителството!

188

Анонимен

преди 9 години

Аз предлагам Деница Гаджева за премиер

187

6

преди 9 години

Орешарски премиер а Сидеров в парламента.

186

Анонимен

преди 9 години

Тия двамата с Бойко нямат място във власта

185

vanko84

преди 9 години

атака като искаха да махнат новините на турски защо никой не ги подкрепи,защо искат махане на субсидиите пак никой не ги подкрепя и още много ,кое е по малко зло,тиквата или орешарски, ама като сте промити мозъци и не ви изнася само плюете атака

184

Анонимен

преди 9 години

Айде, Фикус, пътувай нанякъде заедно със своя любим Орешарски. Настанете се на място злачно, място потайно, богато и удобно, където богатите приятели, ако благоволят ще ви изпратят. Или вече не искат...Не бой се, за такива като тебе в затвора винаги ще се намери малко място. Промените в съдебната система ще поставят на мястото им всички крадливи милионери от широкия кръг на вечните управници от БСП/ДС. Ще си го получите за наглостта. Този път ще си върнем живота, без да губим време. Просветна ни

183

Анонимен

преди 9 години

Луд, по-луд, най-луд - Волен Сидеров-Фикус Златопръстов.Вездесъщи лилипут.Добре отгледан от "преходните" милионери,но вече спря да им служи полезно и даже вреди им донесе в Европа.Замениха го бързо с Бареков,който с кебапчета,бюреци и заучени финтове го изпревари в класацията.Управляващите от БСП-коалиция винаги си имат резерви,защото *** не са се свършили в България нито между хората,нито между кучетата.Но и все по-тясно става за кутевци,бисери,менти,моники,маи,корнелии и "пичове" разни.

182

Анонимен

преди 9 години

Аз не ща избори иска РУСИЯ да ни ПРЕВЗЕМЕ по БЪРЗО!!!- ОСВОБОДИ от мъките европейски...Здравейте европейци... ХА ХА КАЛЪФИ...

181

Анонимен

преди 9 години

*** ДА хем ги искат хем да им е вътре целият хем ако може септември,октомври,януари...

180

Винету

преди 9 години

***! Ами стани ти, бе пигмей! За мен и ти си подходяща мишена за бой с камъни.

179

Анонимен

преди 9 години

Този нагъл руски комунист ,не зная докога ще има възможност да се изказва,....Сидеров ,руски комунистически идеолог на проруското и неграмотно българско население,*** си и отиди в забвение и остави България без твоето присъствие....

178

GERB

преди 9 години

До ФАШИСТАз съм съгласен с теб. Трябва да се избере Борисов за доживотен монарх без право на абдикация. САМО ГЕРБ!

177

Радка пиратка

преди 9 години

Ооооооо, вас с висшите образования ви видяхме!

176

Лора

преди 9 години

"Дори лидерът на ГЕРБ се обади от Вашингтон."Бойко, и от Луната да се обадиш, народът вече не е толкова ***!