39

Анонимен

преди 9 години

До Радка пиратка 43Правителството падна, заради деленето на двата милиарда евро, надписани в сметката на ЮП, не можаха да ги разделят, а колкото до дупченето и до тебе може да опре , ако ставаш и ако ти е останало здраво място !!

38

Евро7кептик

преди 9 години

1. Кутев заяви, че скорошните избори са важни, за да се сложи край на безвластието. 2. Ако нещо събори правителството, това беше пресконференцията на Местан 3. Ние не говорихме досега кой предложи Пеевски, защото той е депутат от една партньорска политическа сила 4.Ние разчитаме винаги на политики. Ние разчитаме на това как ни приемат хората, а не на механизма на изваждане на хората, заяви депутатът. и пр. бръщолевения

37

Радка пиратка

преди 9 години

Когато разберете защо ни свалиха правителството и когато надупчат България за шистовия газ, тогава вие, пишещите тук в коментарите, си направете харакири!

36

Анонимен

преди 9 години

ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ, КАПУТЕВ....РАНО ИЛИ КЪСНО!!ВИНАГИ И ДВА ВИДОВДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...И ДА НЕ ВЕРВАШ--ПАК ЩЕ ДОЙДЕ!

35

Анонимен

преди 9 години

Видяхме,как ви приемат хората на изборите за ЕП.Само ги задължихте да плащатат на Газпром години напред!?Популист.

34

анонимен

преди 9 години

другари БСП-ри един път със стомна за вода,втори път със стомна за вода ноо тя се чупи.или нов бърдак със стари к...и.иии един път ДПС ви пре.ба с тройната коалиция с царю, сега втори път тройка със сидерефенди на третия път те ще ви заличат и ще бъдат сами запишете си го този коментар някъде,за след време.

33

анонимен

преди 9 години

ало БСП /кутев,станишевбей,майчето галево и др./когато преди година БЪЛГАРСКИЯ НАРОД/не платените дпс-електорални еденици/ ви казваха истината за назначавани дпс директори инспектори и др. вие смазвахте задните си части да ви вли.. по-добре. започнаха стачки ВИЕ наричахте *** и с други обидни думи народа.сидерефенди влизаше с автомат в народното събрание, ееее какво искате народа български ли пак ви е виновен

32

Анонимен

преди 9 години

зззззззззззззззз

31

Турчин

преди 9 години

За БСП все някои трябва да е виновен както преди за за комунизма беше виновен капиталистическия свят. На калпавия --- му пречела вълната. Кутев що не си признаеш за олигархистичната ви настройка за управление и некомпетентността ви. Сменете политическата система. По голяма децентрализация.

30

Анонимен

преди 9 години

малко да се посмеетеjabog.blog.bg/zabavlenie/2014/06/14/.1273150

29

политолог

преди 9 години

Драги сънародници, хайде да погледнем сегашната ситуация от друг ъгъл, без политика. Без да коментираме какво е било и какво ще бъде а само в момента какво е . Спрени еврофондове, Наказателна процедура срещу България заради Южен поток, Понижаване на кредитния рейтинг на Държавата, ежедневни тежки престъпления с убийства и грабежи, никаква справедливост от т.н. съдебна система, прокуратурата и лично Цацаров изпълнява политически поръчки на БСП и ДПС и още много негативи в нашата страна. Е при това положение трябва ли да ни управляват БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ?????????

28

анонимен

преди 9 години

Кутьо, Кутьо, какво стана?! Нали ни обещавахте чудеса!Гладуваме господа политици, от 3 месеца хладилникът е празен! Детето ми гладува, а ние с баща му сме инженери и работим! Олигарсите не плащат!

27

Анонимен

преди 9 години

Кутев, сега рзбра ли, че всички искат да ви плющят, но никой не иска да се жени за вас.

26

Анонимен

преди 9 години

Оооо, Кутев, тъпанарю ***,Как я караш? Отдавна не те бях виждал.Трепери ли ти брадичката, а? Гадничко е да губи човек властта....Нищо, ти си по-назад на опашката за разследванията и за делата!

25

Анонимен

преди 9 години

Пеевски го предложи Станишев и този дебелак няма защо да лъже. Станишев не само го предложи, той го и защити в парламента пред цялата зала и пред ТВ. Едва ли и това е от уважение към коалиционния партньор. С тези глупости може да лъжат техния неграмотен и глупав електорат, който маркира 15/15 за по-сигурно. Всеки човек с нормален разсъдък не би повярвал на тези глупости. Много е лесно когато се скараха с ДПС да ги обвинят тях за всичките си глупости. ДПС бяха ужасни, а БСП направо светци...

24

Ха,ха,хаааааа...

преди 9 години

.....ЩЕ УМРА ОТ СМЯХ---изведнаж , ще се окаже , че ЦЯЛАТА РУСКА ГАЗ ЗА ЕВРОПА ---ЩЕ Е АМЕРИКАНСКА!!!!??АХ, ПУТИН, ПУТИН.....ТОВА Е "НАЙ-ВЕЛИКАТА ОЛИМПИЙСКА ИГРИЧКА"..... , КОЯТО ТИ СКРОИХА ..ХАМЕРИКАНЦИТЕ ....ХА,ХА,ХАААААААА....ЖЕСТОКО ....!!!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 9 години

СЪСЕЛА И ЧЕРВЕНИТЕ *** ОТ ПОЗИТАНО-20 , ДА КАЖАТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ВЗЕТИЯ НА ЧЕРНО ЗАЕМ ОТ 650-МЛН.ДОЛ...ОТ РУСИЯ ЗА ЮЖЕН ПОТОК!!!!!ЮЖЕН ПОТОК ---УМРЯ!!!ВРЪЩАЙТЕ ПАРИТЕ , ЧЕРВЕНИ МОШЕНИЦИ!!!

22

Анонимен

преди 9 години

КОЙ ЩЕ ВРЪЩА ВЗЕТИТЕ 650-млн.дол. ЗАЕМ ОТ РУСИЯ ЗА ЮЖЕН ПОТОК--БЕЗ ДА ИМА РЕШЕНИЕ НА НС И ЗАД ГЪРБА НА НАРОДА!!???КОЙ , КОМУНИСТ , ОГРАБИ БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И ГО НАТОВАРИ С ДЪЛГОВЕ КЪМ РУСИЯ!!ЮЖЕН ПОТОК ---УМРЯ!!КОЙ ЩЕ МУ ПЛАЩА , НЕЗАКОННИТЕ ДЪЛГОВЕ??!???????????????

21

gorski

преди 9 години

Тоз Кутев или е слънчасал - което е малко вероятно или е е чалдисал но най вероятно е тотално узкукал отвсякъде щом прави такива изявления- санким БСП без СЪСЕЛА е пътник - едно обаче трябва да му е ясно -БСП със или без СЪСЕЛА вече е АУТ- край

20

Анонимен

преди 9 години

Do drugata sedmica shte triabva da otkradnat oshte niakolko leva !