75

АНОНИМЕН

преди 9 години

от кога лишените от свобода имат право на глас и осъдените що не са в затвора или то това за такива като този не се отнася

74

Радка пиратка

преди 9 години

Опа, Цецо се появи! Очакваме с голямо нетърпение и Дянков!

73

Анонимен

преди 9 години

Дойде ли Герб на власти почва гражданска война

72

Анонимен

преди 9 години

80,може пък ти да се обосновеш, защо ГЕРБ са най-голямото зло, а ?

71

vanko84

преди 9 години

комунист не прави коалиция това са гейберасите,и са най голямото зло за Българиякойто не ми харесва ком... да се обоснове

70

23

преди 9 години

Този как има очи да се показва и какво прави в Парламента. Отдавна трябваше да е в затвора.

69

Пешо

преди 9 години

А защо тази осъдена душа не е в затвора вече?

68

Анонимен

преди 9 години

Бсп искат през месец ГЕРБ да ги бие, само така си обяснявам искането за избори през юли. Явно им харесва

67

1

преди 9 години

Не мога да разбера,в каква страна живеем,в арабска джамихирия или в анадола,но и там осъдените нямат право да дават интервюта,лежат си в затвора и толкова.

66

emil.popov.35

преди 9 години

Гробарските талибани дали си вярват, че имат какъвто и да е шанс. С маймунската упоритост на фюрера си отново режат всички мостове и се изпокарват с всички. С кого ще съберат 121 депутата - с републиканците от САЩ ли? Това ли му набиват на Тиквун вече трета седмица зад океана. Уникални ***!!!

65

Анонимен

преди 9 години

Избори след 15 септември--------даа, *** трябва да се върнат от морето първо

64

Тема за размисъл.

преди 9 години

Ама ЦвЦв пак ли се готви да става вътрешен министър?Надявам се да се случи точно това. Те тогава ГЕРБерастите ще усетят народната любов в задниците си... до последният сантиметър!

63

Анонимен

преди 9 години

драйфа ми се като чуя избори.въобще не ми пука и пак няма да гласувам.едни се махат,после идват предишните и така.за 5 години сигурно 10 пъти имаше избори.Хора,оправяйте си живота и не се надявайте тези некадърници да ви го оправят.

62

Анонимен

преди 9 години

Ceco altaviq pak na snimka mnogo naglo prosto i gnusno sashtestvo ,Ceco aide pri tvoqta priqtelka vasilka marinova potnata svinq nqma po prosti sazdaniq ot gerb

61

Бай Ставри

преди 9 години

Цецо-о-о-о-у-у, писал съм те у списъка на 5-ти рецидивистки отред на Софийскио,на 27.09.2014г. за главен поливач на розите брато! Глей да не забравиш или да се успиш,че ше даваш извънредни дежурста до Коледата брат!

60

Анонимен

преди 9 години

Ние лекарите от Горна Оряховица,нашите близки,познати и роднини вкупом ще гласуваме за Цецо Кривата глава! Пожелаваме му,ако случайно се разболее някога да заповяда на безплатно лечение при нас!

59

БАБА КУНА

преди 9 години

ДОКОГА ГЕРБАДЖИЙСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ ДНЕВНИЯ РЕД В ДЪРЖАВАТА? ЦВЕТАНОВ ЗАЩО НЕ Е ЗАДЪРЖАН ЗА ЗА НЕ СЕ УКРИЕ, А ВМЕСТО ТОВА МУ СЕ ДАВА ДУМАТА В ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ? ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е, ЧЕ ЗАКОНИТЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА ВАЖАТ САМО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, А НЕ И ЗА МАСТИТИ ПОЛИТЕЦИ И МАФИОТИ.

58

Анонимен

преди 9 години

Ei Cvyki az kato nqmam ni kolan ni gasti kvi ke mi zatqgate GROB dedoviq li?

57

Анонимен

преди 9 години

EI CVYKI, NARODA NE ISKA NOVI VSE PO PREDATELSKI POLITIKI A ISKA XLQB, RABOTA ,DOSTOINO SOCIALNO I IKONOMICHESKO POLOJENIE, NE DA E BEDEN I POSLEDEN V ES I DA SE PALI OT TEGLA,PO TOQ VYPROS GROB NQMA MNENIE NI POLITIKA SAMOCEL VYV VLASTTA DA STE A NARODA KUCHETA GO QLI,KAK GROB STE POMOGNE NA BEDNIQT GLADEN I BOLEN BYLGARIN TOVA KAJETEE?MAINATA VI NA VSICKI

56

Анонимен

преди 9 години

Цецо лъжецо повече за тебе нема да гласувам