24

Анонимен

преди 9 години

nqkoi vidq li djei-loli-pop che beshe po gashti na otrivaneto na svetovnoto ... az pomislih che idva direktno ot plaja v rio :D

23

Анонимен

преди 9 години

Вижте й ръката и преценете каква "красива" кожа и тяло има всъщност... Лицето може да го опънеш и лъснеш по всякакви начини с много пари, но ръцете - не.

22

Анонимен

преди 9 години

Двулична анорексична лелка, прави се на Майка Тереза пред медиите, а всъщност трупа парички по сметки... Като млада поне беше секси, сега има много по-красиви актриси от нея, а за по-талантливи да не говорим...

21

Анонимен

преди 9 години

Не им вярвам. Колкото в България народа живее по-добре и по-щастливо, толкова ще предотвратят и сексуалното насилие. Само реклама и празни приказки.

20

Анонимен

преди 9 години

Какво, какво, какво? Била се борила! Била се опитвала да промени нещата? Тая няма акъл да се справи със себе си, камо ли да се грижи за друг!

19

Анонимен

преди 9 години

Тая е пълно опровержение на приказката, че високото чело говори за интелект.

18

Анонимен

преди 9 години

Госпожата е амбасадор на организация към Луцис тръст.Толкова.

17

Анонимен

преди 9 години

Я, вие, като сте четящи сайта на ООН, разкажете ни на нас простите с думи прости, какво точно е направила Джоли за да намалее сексуалното насилие! Я да видим!

16

Анонимен

преди 9 години

Бла бла по американски! И каква е точно работата й по спиране на сексуалното насилие, а? Да ходи със самолет за сметка на ООН и да плямпа глупости, а после да се снима с три чалмосани жени в Афганистан и рекламата готова!Айде марш, бе лицемерни ***!

15

Анонимен

преди 9 години

do 15Извини ме, че се намесвам в диалога ви , но аз примерно ако намирам Анджелина за красива женица, това значи че й се възхищавам ли?

14

до 14 от 13

преди 9 години

Интересува ме това, нормалните българи да не се възхищават на някакви измисленни Английски или Щатски идоли. И ме интересува българския манталитет и не ми харесва като ни обиждат само на ***. Така че съм в правото си да не одобрявам тези идоли - като Джоли и кралицата. И още повече съм в правото си да споря и да се противопоставям на хора обиждащи българите - като вас, които не ме одобрявате.

13

Анонимен

преди 9 години

До 13Аз не хваля кралицата бе *** ти имаш мозък колкото да пазиш равновесие. Един нормален човек когато нещо не го интересува не се време да си изказва мнението освен ако няма психески проблеми и няма търпенеи да си покажае простотията.

12

до 11 и 6 от 4

преди 9 години

"Е сега като я оплю хубвао олекна ли ти на малката душичка? :)""Отделно аз не плюя просто ти обяснявам, че всико което изписа е напълно излишно при положение, че статията не те интересува."Ами като оплюх хубаво честно да ти кажа ми олекна. Но ти пък твърдиш, че всичко, което съм написал нямало смисъл. Е как да няма смисъл като ми олеква. За мен моите чувства са важни. :)))) Схващаш ли ми думите или си тук само, за да хвалиш Джолито и Кралицата.

11

до 9 от 4

преди 9 години

Не съм длъжен да пиша каквото и да е. В това си прав. Но това не значи, че ако искам да напиша нещо - не трябва да го напиша. Искал съм да пиша коментар и съм го написал. И ти не си длъжен да ме коментираш, за твое сведение. Ама си ме коментирал - защото така искаш. Тогава какъв ти е проблема, че аз съм коментирал. Знам че не съм "длъжен". Не бой се.

10

Анонимен

преди 9 години

До 10Ти не си много в час нали знаеш? Скоро да си се преглеждал при психиатър? Отделно аз не плюя просто ти обяснявам, че всико което изписа е напълно излишно при положение, че статията не те интересува. Да и понеже сме много по-стока за това сме страна от 3-я свят.

9

до 6 от 4

преди 9 години

А ти като плюеш по мен олекна ли ти ??? :)))) Евелата, че защити твоите идоли. И не плюй по българския манталитет, защото сме много по-стока от Великобританци и Американци, колкото и Холивуд да ти натяква друго.

8

Анонимен

преди 9 години

До 7Ми не си длъжен да пишеш каквото и да е. Щом не те засяга защо изобщо отваряш статията? Чувстваш се длъжен да си излееш простотията ли ?

7

Минчо

преди 9 години

До 4Къв световен ред да подгони бе :))) абе кой е пуснал интернет в лудницата пак?

6

до 5 от 4

преди 9 години

Под гнусна новина - гнусен коментар. Не виждам нищо положително нито в Джолито нито в кралицата на Англия. Какво очакваш да пиша за дъртата кралица и Джолито - да им се мазня и възхищавам ли?

5

Анонимен

преди 9 години

До 4Да нали целия свят не е наред ние сме най-добре :) булгаристанския манталитет в действие. Е сега като я оплю хубвао олекна ли ти на малката душичка? :)