49

ии

преди 9 години

3 милиарда евро са си 3 миларда евро.За да ги избием борча които изтеглихме тази година ще ни трябват от 5 до 10 години.

48

vesko02

преди 9 години

Само "Газпром "си ни дере яко и с лихви и с цена,за тях няма значение какъв ни е рейтинга,здраво рязане ,естествено с любезното съдейсвие на българските политици.

47

ха сега

преди 9 години

А сега мамата си..........Нещата са ясни. Орешарски ако остане на власт ще влезе в историята като втория Жан Виденов.Трябва да си много талантлив за да успяваш в момент в който световните икономики растат да претакаш своята. Е доларите в марки сменям аз. .................

Комунистите дойдоха на власт и кредитният рейтинг отново свален. За по-простите ми комунистически другари да обясня какво значи това. Държавата взима заеми и плаща лихви по тях. С по-нисък рейтинг държавата ще плаща по-големи лихви, т.е. повече пари от вашия джоб, от вашите заплати. Освен това с този нисък рейтинг ще обезценят ценни книжа, а лихвите по кредитите на българите ще скочат. Честито! Да живеят комунистите и напред към финансовия фалит и гладната мизерия! Честито, червени другари!

45

az

преди 9 години

Katastrofata Predstoi

44

Анонимен

преди 9 години

57, грабят ни бойковци, моники, станишевци, божковци и кой ли не...Отворете си очите, това са хората, които ни скубят най-много.

43

Анонимен

преди 9 години

Е.. ни майката американците не стига че сме толкова зле ами и кредитния рейтинг не стига че нямаме инвистиции ами сега съвсем нема да имаме чудно ми е кви са тея техните агенции за рейтинг защо не намалиха рейтинга си преди да стани заради тях кризата а след това въобще трябваше да са на дъното на рейтингите та те създадоха икономически крах за години напред

42

anonimen 55

преди 9 години

Obarnete vnimanie-perioda 2010-2013god,procenta e okolo...1%!!!!Tova e vremeto na 'Velikiya Boyko'!Oreva ortalaka kolko rabota e svar6il!E,vijda se!

41

Бойко

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ. Ха-ха-ха. Колко си жалък. С кой ще ни гоните - с бабичките от селата или с *** от гетата? Или с Мишо шамара? Бакалските ти сметки също не важат и са много, ама много смешни. Ако избирателната активност е по-висока ГЕРБ ще има смазваща преднина. Дано да си жив да го видиш. И за ГЕРБ гласуват преобладаващо младите, образованите българи в активна възраст и тези от чужбина. Това говори ли ти нещо?

40

Анонимен

преди 9 години

Борисов е вреден за България.

39

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевБедни защото ЕС и САЩ ни грабят...

38

боко

преди 9 години

За ГЕРБ гласуваха 10% ,но заБСП 2% и то купени ***!!!!

37

Анонимен

преди 9 години

КОЙТО НЕ МРАЗИ РУСИЯ - му намаляват рейтинга..

36

Анонимен

преди 9 години

Кви са тези 3 - Американски Фирми подчинени на ЦРУ да мерят кредитния рейтинг на света.. ДА НЕ СА БОГОВЕ , ДА ИМ ВЯРВАМЕ.. това е за да вярват балъците..Да точно фирми на ЦРУ , щом гоогле , яхоо , майкрософт са шпиони на ЦРУ защо да вярваме и на тези..

35

Adam1966

преди 9 години

Ех, кога ще дават рейтингите от САНДАРТ ЕНД МОСКОВС...да видим дали рейтинга на Серж ,Фикуса и Екзактния щеше да пада. ОРЕШАРСКИ ФОРЕВЪР>>>>>

34

Анонимен

преди 9 години

Е.. ни майката

33

Бойко

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ. А бе, пич, колко пъти да ти повтарям сентенцията "НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА"! И ще я чуваш пак, и пак, и пак.

32

Рали1

преди 9 години

"Инвеститорите обръщат особено внимание на кредитните рейтинги.Някои от тях,като пенсионните фондове са подложени на строг контрол и могат да влагат капитали,само в ценни книжа с висока надеждност.Други при формирането на структурата на инвестиционния си портфейл включват активи с различна доходност,или различен рейтинг.По време на криза впредпочитаниет е към притежанието на ценни книжа с нисък риск,респективно голяма надеждност."Вярно,то у нас ни инвеститори,пенсионни фондове,доходност,надеждн

31

Анонимен

преди 9 години

А когато опънаха от хазната заедно с другите обирджии MOODY,S и FITCH 37 МИЛИОНА ЛЕВА за изплащането им на възнаграждения срещу договор сключен с трите агенции,а парламента го гласува като допълнителен разход в бюджета КРЕДИТНИЯТ РЕЙТИНГ БЕШЕ ШЕСТ!!!!!Явно,колкото повече плащаш на тримата обирджии,рейтинга ще ти е толкова по-висок!!КАКВО СА ЗА ТЯХ 37 МИЛИОНА ЛЕВА????ТЕ СА СВИКНАЛИ НА ЕДРО,НЕ СА КОКОШКАРИ!!!!

30

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

А кога ще намалят кредитния рейтинг на империята на злото русия. русия от векове съсипва България. Кога ще се освободим от руското робство?