7

Станишев

преди 10 години

Спокойно бе!Това са наглите 15/15 които ми събират пари за билет за Масква.И аз отивам при Дянков да оправим батака на другаря Путин с Украйна и южен паток,а и АЕЦ Беляне.

6

АНОНИМНА

преди 10 години

ЗА 11. СТИГА СИ ПИТАЛ ХУБАВО ЛИ Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ОРЕШАРСКИ..? КАТО НЕ ТИ ПОНАСЯ ИЗНЕСИ СЕ. СИГУРНО Е ПО- ХУБАВО ОТ ДРУГИТЕ ЩОМ СЕ МЪЧАТ ДА ГО СВАЛЯТ И ОЩЕ НЕ МОГАТ. ИМАШЕ ЕДИН " ЮНАК" КОЙТО СЕ ОПИТА ДА СЪБОРИ МАВЗОЛЕЯ НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ЦЕЛИ СЕДЕМ ПЪТИ И ПАК НЕ УСПЯ. ПАК ДРУГИ МУ СВЪРШИХА РАБОТАТА. И ОТ ТОГАВА СЕ ПОКРИ ТА НЕ СЕ И ЧУВА ВЪОБЩЕ. СТИГА СТЕ ПИТАЛИ . СЛЕПИ ЛИ СТЕ?!!!!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е управлението на Орешарски, а?

4

прокурор-пенсионер

преди 10 години

Ето и поредното доказателство затова , че Ц.Цветанов е бил прав. В съдебната система има огромна корупция , а няма нито един осъден. Сега търсят под вола теле за да го осъдят защото той единствен им разбърка корупционите схеми. Ако има няколко министри като Цветанов в България ще има ред и законност. Това го казвам съвсем не като политическо говорене , а като човек като всички Българи.

3

Анонимен

преди 10 години

Де ге овчев да ги респектира!

2

Анонимен

преди 10 години

Наблюдава се едно особено явление. Всекидневно ъъъъ примерните граждани се изтрепват, пребиват и осакатяват помежду си за най-дребни проблеми, а пък когато става дума за обир (и то въоръжен) нападателите са свръхмилостиви и човеколюбиви и не нараняват ни най-малко потърпевшите...Ще кажеш, че нападателите и жертвите играят от един отбор. Както си е в действителност.Търсете парите при подложените на лечение- 99% вероятност

1

кой?

преди 10 години

невроПаПалитичен? Ко??