16

Анонимен

преди 10 години

объркали сте се .щом ства дума за права това не може да е бгтука властва демокрация тука нямаме права,само задължения

15

Пенсиотер-клошар

преди 10 години

Вчера ми откраднаха кашоните, в които спя. Знам кой го направи, това е Хараламби дето спи на съседната трамвайна спирка. Все ми прави номера. Това нарушение ли е на човешките ми права?

14

Анонимен

преди 10 години

Имам въпрос към гуспуджата - вчера извадих мухлясъл хляб от кофата за ***. Дотук добре, но се оказа че е по-мухлясъл от обикновено. Това е нарушение на правата ми на потребител, дискриминация! Към кого да се обърна?

13

прокурор-пенсионер

преди 10 години

Ето и поредното доказателство затова , че Ц.Цветанов е бил прав. В съдебната система има огромна корупция , а няма нито един осъден. Сега търсят под вола теле за да го осъдят защото той единствен им разбърка корупционите схеми. Ако има няколко министри като Цветанов в България ще има ред и законност. Това го казвам съвсем не като политическо говорене , а като човек ,който познава ситуацията в съдебната система.

12

st

преди 10 години

Оставка комунисти ейййййййййййййййййййй изчезвайте моментално завинаги от тука разбрахте ли ме крадци и убийци.

11

Кой

преди 10 години

Какви права, като управляват комунисти и феодали/ДПС/?

Правата на потребителите винаги са се спазвали стриктно в европейските бели държави. Там не са им нужни нови правила, за да се спазват правата на обикновените хора. Тази нова директива се прави за регулиране правата в "тъмна Индия" като България. Тук хем имаме закони, хем имаме разписани потребителски права, хем никой не ги спазва. И тези новите няма да се спазват. Защото проблемът не е в липсата на правила, а в желанието да ги спазваш.

9

Мафията ли упр. БГ

преди 10 години

А с Топлофикация и ДКЕВР които работят за контролираната бедност по време на валутен борд какво правим!Прокоратурата и ДАНС няма ли да се намесят защото много скоро пак ще има вълна от самозапалили се млади хора!

8

Анонимен

преди 10 години

Във мафиотската държава такива права са нежелани ........

7

офф

преди 10 години

Прочетохме:"С новите правила в целия ЕС потребителите ще разполагат с 14 дни, за да се откажат от покупка онлайн или извън търговски обект (когато продавачът посещава дома на купувача). "

6

друг оффлайн

преди 10 години

Четете бе, хора - "... от 13 юни, се повишават правата на купувачите при пазаруване в Европа - онлайн или в търговски обекти, се посочва в съобщение на ЕК."

5

оффлайн...

преди 10 години

Четете бе хора, става въпрос за онлайн покупки или такива направени извън търговския обект. А на място в магазина вие си знаете...мамата си трака...

4

супер

преди 10 години

Това, че някой продавач ще се опитва да не я прилага и ще разчита на хорското незнание или това, че не са достатъчно големи скандалджии, не означава, че не трябва да се въведе.Нагледен пример за плюсовете ни от членството в ЕС. Иначе още щяхме да говорим за 3лв. на минута сигурно.

3

Алекс

преди 10 години

Да бе то и да влезе тая директива толко ще се прилага. Не съм чул още ощетен потребител да е успял да си вземе парите от някой магазин. Мен лично ми продадоха дефектен телефон след 2 пъти връщане за ремонт ми казаха " ами съжаляваме ама такъв ви бил късмета".

2

?

преди 10 години

Естествено! Тук няма закони, тук няма правителство.

1

прокурор

преди 10 години

Ето и поредното доказателство затова , че Ц.Цветанов е бил прав. В съдебната система има огромна корупция , а няма нито един осъден. Сега търсят под вола теле за да го осъдят защото той единствен им разбърка корупционите схеми. Ако има няколко министри като Цветанов в България ще има ред и законност. Това го казвам съвсем не като политическо говорене , а като човек като всички Българи.