8

Анонимен

преди 9 години

Михаела, как ли ще е секса с панда? Каква ли е половата хигиена на морското конче? Колко пъти в минута иден делфин си мисли за орален секс?

7

Вярно е

преди 9 години

До до 4булонката не е куче. прав си!

6

до 4

преди 9 години

Как можеш да твърдиш подобни глупости, бе човек?! Че има подобни хора, има. Ама да слагаш всички под общ знаменател е доста смешно. Да не говорим, че от злобата, която лъха от тебе, разбирам, че си доста простичък бачкатор (уж недооценен всезнайко, достоен да работи в НАСА) с доста жалка заплата, на когото всичко му пречи. С жените, че не ти върви, това е ясно. За ниския социален статус няма да говорим. И това ти го казва човек, който няма куче, да не си помислиш нещо.

5

Вуте

преди 9 години

еййй , па все едни добитъци сте писали - дето за нищо не чинят, ами що не пишете - за овце , кози , прасенца, фитки... аз най - обичам прасенце - печено..., някои части на каймица , напълнени в черво или мехур.. Май,май - и вие си падате по такива животни , ама се праите на две и половина....

4

Народа

преди 9 години

До Анонимен 8Абсолютно си прав!

3

Анонимен

преди 9 години

Глупости, харесващите кучета са най-наглите и агресивни хора, често с психопатични наклонности. Обичат д контролират и затова си взимат куче, но също така обожават кучето си и мразят хората. Готови са човек да убият заради кучето си. Позволяват му да пикае по детски площадки, без да им се струва ненормално, оправдават го ако напада. Въобще, по-голяма *** от кучелюбците няма.

2

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Михаелче аз па си падам по дзвера на IRON MAIDEN , рзбирш ли !?Много съм корав ...въпреки ,че съм с ранима душевност !Разбивач съм на сърца , илюзии и айсберзи ?

1

Бочко

преди 9 години

"Какво издава за личността ви любимото ви животно?"Любимото ми е жената ......... какъв човек съм ???