89

Анонимен

преди 9 години

До Анонименами ние нали бяхме с Русия и видяхме докъде ни докараха

88

владетеля

преди 9 години

КАКВИ СА ТЕЗИ ПРОПАДНАЛИ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАКОНИ.ТЕЗИ ОТ ЕК САМО СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ИЗМИСЛЯТ И ДА КОНТРИРАТ СТРОЕЖА НА ЮЖЕН ПОТОК.ДОКОГА ТОЛКОВА МНОГО ИЗМИСЛИЦИ ЩЕ ТОРМОЗЯТ ТОЗИ ГНИЛ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ.

87

Анонимен

преди 9 години

Маама ви еврогейска, като ви спрат газа и ще виете на зла гад!

86

ДО 103

преди 9 години

Европейските правила са винаги в разрез с националните на дадена държава.След като не искат южен поток, руснаците да го направят до и за България да видиш тогава западняците как ще молят да се включат. Но това няма да стане, защото нашите политици са продажници.У нас за да си на власт трябва да е купиш, но като продадеш България и интересите и.

85

vanko84

преди 9 години

НЯКОЙ МОЖЕ ДА КАЖЕ ДЪРЖАВА ПРИЯТЕЛ НА ЕС И ДА Е ДОБРЕ ОСВЕМ СТРАНИТЕ КОЙТО КОМАНДВАТ ЕС ДРУГИТЕ ЖИВЕЯТ ЩО ГОДЕ ДОБРЕ САМО И САМО ДА СА В ЕС

84

Анонимен

преди 9 години

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОСОЧИ ДЪРЖАВА КОЯТО Е БИЛА ПРИЯТЕЛ С РУСИЯ И ДА Е ДОБРЕ?

83

Въпрос

преди 9 години

Абе някой може ли да ми каже, така, с няколко изречения, какви точно са тия правила на ЕС, с които руснаците са много добре запознати, но не искат да спазват при строежа на Южен Поток. За какво ТОЧНО става дума? Всички разправят как руснаците не спазвали правилата на ЕС, но един път не чух какви точно са тия правила и как точно не ги спазват.Наистина питам? Конкретно моля (не "правилото за свободен пазар", бла-бла)

82

до 99

преди 9 години

Кремълския фишек не уважава никого, най-малко пък руснаците. За него те са тор с която наторява собствената си агресивност и шовинизъм. Единствените които той уважава са тези които са по силни от него. В момента се е самозаблудил, че той е най-силния и се е разпищолил и развилнял, позволи си дори да направи недопустимото за съременния свят да анексира територия от чужда държава. Наближава момента да му разкървавят физиономията, защото омръзна на всички с арогантността и наглостта си.

81

Кавхан

преди 9 години

Гюнтер нещо за северния поток който захранва индустриалната мощ на Германия няма ли да кажеш? или това е "политиски некоректна" тема?

80

Анонимен

преди 9 години

Чибу-рашките мислят, че могат да си развяват коня из Европа както в Азия...аре първо оня малък човек с големи амбиции да спре да заплашва и да започне малко да уважава не-руснаците и после може някой да седне да преговаря с него нормално

79

Haho

преди 9 години

Южен поток е изгоден САМО на взимащит милярди комисионни.

78

БКП

преди 9 години

До Анонимен--85 ;Всички беди които са сполетяли Б--я са дошли от Русия и РУСОФИЛСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ .Историята е пълна с Примери.

77

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен--78 ;Б--я беше бпревърната в *** след ДЕВЕТИ от простите ***,сложени за колониалнаадминистрация от От голямата РУСКА ***,наричаща се СССР.

76

до 88

преди 9 години

Василев,Василев,цял ден пишеш и желаеш смърт някому.Иисус е казал-КОЙТО НОЖ ВАДИ ,ОТ НОЖ ЩЕ ПОГИНЕ,момче ли си или момиче младо,на кого ли му пука за теб.

75

В кочинката сме си

преди 9 години

О.К.Едните теглят милиарди заеми,тези,които ще ги връщат гласуват за тях.Добре,че САЩ и Европа ни протегнаха ръка и приеха 2 000 000 български бежанци заради първите.

74

до 80

преди 9 години

,,Когато Господ раздавал земята на народите забравил българите и след молбата им дал МАЛКО КЪТЧЕ ОТ СВОЯ РАЙ''.Но тогава всички народи възнегодували,но Господ ги успокоил-Ще видите какъв народ ще пратя в МОЯ РАЙ''-виц.Та заслужаваме ли РАЯ или руския хомот,сами си избираме.

73

Анонимен

преди 9 години

Те на това му викам голЕм шлЕм - изгубихме много пари и ще плащаме неустойки и за капак цяла европа разбра, че сме путински марионетки. Такава излагация никой не може да ни организира, само уникално *** хора могат да се изложат по подобен начин.

72

Анонимен

преди 9 години

Независимо, че бяхме просяците на европа с двата проекта Южен Поток и АЕЦ Белене станахме още по-бедни и по-мизерни

71

КОЙ

преди 9 години

КОЙ ПОДПИСА ДОГОВОРА ЗА ЮЖЕН ПОТОК?

70

НЕ на ЕС

преди 9 години

80 го е казал най-точно ! НО платените еничари ще продължат да ви облъчват! А *** народ лесно се манипулира!!!!