80

a

преди 10 години

Каква оставка та ниъ сефте ва почваме...хахаха

79

SIA

преди 10 години

Местане играят си на Партизани , ништо ново Тодор Живкови номера Модела работи безотказно

78

Анонимен

преди 10 години

ExtranjeroSTIGA VECHE SAS TIA OBIDI BE VAV BSICHKI STRANI NA CELIAT SVQT JIVEQT SMESENO NASELENIE ZASHTO SAMO TYK E TOLKOVA GOLIAMA DRAZGATA.NE VIJDATE LI KAK DOBRE SI OPRAVIA RABOTITE ..MESTAN.. NE RAZBRAXTE LI CHE TRQBVA DA STANE PREMIER NA TAZI DARJAVA PO YMEN OT NEGO NE VIJDAM.

77

zc

преди 10 години

Павеле, ченге такова! Знаем, че искате да подмените въпросите на референдума и затова давате зор да е сега, когато сте мнозинство.

76

Анонимен

преди 10 години

Всички не искат вас! Вие и еничарите сте обречени като комунистите. След като убихте бсп убихте и агентурата дпс.

75

Анонимен

преди 10 години

До mihailНе лъжа. Преди да, но вече много турци не гласуваме за ДПС. Виждаме, че те са мошеници. И ние започнахме да проглеждаме, не ни мислете за толкова глупави.

74

Анонимен

преди 10 години

Ех. Местане! Този път се задавихте от власт. Па БСП и писна да я изнудват и извиват ръцете. БСП мълчаха докато не платиха с изборния резултат. Хората ги отсвириха заради ДПС. Сега местане накъде? ГЕРБ не Ви искат, БСП също. Прегръдката Ви с Вас е смъртоносна, раждаща партии трупове-виж до де докарахте Станишев. Прекалихте, самозабравихте се. Време е да си платите. Замазване на положението е временно. Коалиция но с кого? Не Ви искат защото знаят каква цена ще платят. А не им се иска да я плащат.

73

Анонимен

преди 10 години

Като чета тука стигам до извода, че си заслужвате съдбата.Само Боко Мутрата, Цецо Пандизчията, Лудото Мони и Искрето Манекенката ще ви оправят вас ...

72

mihail

преди 10 години

До 74 -лъжеш, всички турци гласуват за дпс.България никога няма да просперира докато има турци в тази страна.Занапред ще става по лошо

71

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЗа ББ

70

Анонимен

преди 10 години

до 74и за кого ще гласува матриала ако не е тайна

69

Анонимен

преди 10 години

Аз съм турчин и до последните избори винаги съм гласувал за ДПС, но вече ще ме хванат за ря...ния да гласувам за тях тези мошеници. И семейството ми няма да гласува за тях.

68

Анонимен

преди 10 години

Павка, стига ръси мозъци защото ставаш смешен, анадъму?

67

Анонимен

преди 10 години

арш към анадола ***.

66

да

преди 10 години

Този път няма да ви мине комунистическо-турския номер. Всичко ще се реши при онзи, който го предложи - президента. Няма мърдане нещастници

65

дико

преди 10 години

Даскале ,акъл от теб не искаме .Ходи си в Кърджали и се преподавай остави народа да си избира който желае но не и ДПС и БСП много сте алчни. Не можем да ви пъртим повече.

64

Бл.Благов

преди 10 години

И от ДПС и от БСП/БКП/ са царе на демагогията и кьорфишеците! Много приказки и нищо съществено!Човек се уморява да ги слуша и дори да ги гледа толкова са мазни.

63

мнение

преди 10 години

Вижте всички са едно голямо зло но поне да гласуваме за по-малкото,че да не ни казва Местан как да живеем,защото ако ще продължаваме като тези 25 год. които минаха просто вече не се издържа.ДПС е регистрирана веднага след 1989г.,пряко или косвено те винаги са влияели на управлението в България,така че тука някой се опитва да ги управдае ,че от скоро са в управлението.И да сте усетили някакъв + от това .Не ,така че без тях.

62

Наблюдател

преди 10 години

Понякога и агентите на ДС се изпускат да кажат някоя истина. В случая агент "Павел" изразявабез да иска отношението на всички власт имащи,а и за демократи имащи се към Референдумите. Същите тези избягват да си спомнят,че Демокрацията всъщност е измислена като Референдуми. А сега познайте, къде в света реално има Демокрация !

61

до 46

преди 10 години

В по-голямата си част от 25 год.период България е управлявана от висшисти с различни специалности,с по няколко и то .И какъв е резултата в днешно време познайте баз да подсказвам.Не е въпроса само в образованието,защото то дава знание в определена област от социалния,икономическия и т.н. живот.Има фактори като възпитание,принадлежност, морал,съвест,отговорност,грижа за слабия които липсват в българските политици а това не е никак малко.Самите те не осъзнаха каква травма нанесоха на хората.