157

Макаров

преди 9 години

Какъв живот бе ***?!?Така ли наричашжалкото си съществуване?Уби дете,я вземи та се грамни и да се приключи с това където го наричаш живот!!!!!!!!!!!!!!!*** и то изтъркан

156

Ямболия

преди 9 години

лошото е че ей такива селски бекове като тоя са хиляди в България и се мислят за много велики.

155

Andreshko

преди 9 години

Abe hora ... tova e liceto ba balgarskiat biznes .... kak taka shte go trepete ....

154

Анонимен

преди 9 години

И аз имам джип. Тоя видя ли го по улиците направо ще го прегазя и продължавам.

153

Анонимен

преди 9 години

Това,че съдът е преценил,че няма да се укрие,е добре!Лошо става когато избяга!В такъв случай съдията трябва да го замести!

152

az

преди 9 години

Какво безочие .. страхувал се бил, че и иска наказание за хората, които го ударили..Гнусен ***, колко мъка причини и има очи да се оплаква?? ами да го пратят и на почивка извън страната да не се притеснява ? Думи нямам..

151

Няма

преди 9 години

До OsiasНаистина няма да избяга! Ако народа го загради както стана с Народното събрание. А покаже ли се - кой с камъни, кой с тояги. Здраво място да не му остане на тая ГАД! Да им е за урок на всички като него!

150

Osias

преди 9 години

Съдът прецени обаче, че няма опасност Георги да се укрие или да извърши друго престъпление,

149

Анонимен

преди 9 години

Защо не му разбихте мутренската глава с паве и да не е жив вече?

148

Никола

преди 9 години

Само му погледнете наглата мутра! Аз да мога да го срещна - ще го направя на пихтия! Гад ***! Ако не съда не се вземе в ръце и не му даде доживотната, която заслужава... Наистина трябва да го линчуват! И тоя, и всички като него!

147

Анонимен

преди 9 години

ama niama za kakvo za ybistvo samo edno smart.za sajalenie nee samo tozi .....

146

saki

преди 9 години

В Саудитска Арабия за подобно нарушение обезглавиха един млад арабин.Видеото го има в нета.

145

500

преди 9 години

И този сигурно ще получи условна присъда благодарение на милостивия български съд, за който човешкия живот не струва почти нищо, вкл. детския!!!

144

Анонимен

преди 9 години

***. Какво се плаши за живота си като е камикадзе. Дано се гъне и гърчи като червей това тъпо създание, което не зачита закон, правила и норми. За такива *** не трябва да има милост и човещина. Както се е държал той, така трябва да се държат с него.

143

Анонимен

преди 9 години

Животът на (бедните) деца в България не е важен, важно е полицията да гарантира спокойствие и сигурност на бизнесмените.

142

Анонимен

преди 9 години

nikoi normalen chovek ne bi iskal da jivee ako e otnel detski jivot, sorry. Strah ne ot talpata ,a ot Gopsod trqbva da ima.

141

Джовани Фалконе

преди 9 години

Тариката със седем наказателни постановления и вече с едно убийство на дете се страхува за живота си? За жалкия си живот ли се страхуваш? До края на живота си, ще трябва да живееш с трагедията, която си причинил на това семейство, за това трябва да помислиш, а не за за жалкия си животец. И ние се страхуваме за живота на децата ни, защото такива като тебе станаха прекалено много, Сапунджиев.

140

Анонимен

преди 9 години

ААААА, правилно - ТРЯБВА ДА СЕ СТРАХУВА!!! Днес четох някъде за друга такава *** - прегазил дете на 12г в Стара Загора и му дали условна присъда..... Условна присъда - представяте ли си - и СЪДИИТЕ ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ СТРАХУВАТ ЗА ЖИВОТА СИ- особено след като раздават с лека ръка такива присъди......Убиеца си е убиец......ама как, ама защо,ама не знаел че така ще стане.... Такива трябва да им натрошават кокалите и цял живот след това да се мъчат......това заслужават....

139

Анонимен

преди 9 години

Ако сме на принципа: Един индивид убива друг индивид, и след като това е възможно ,защо да не бъде поставен в ролята на другия индивид ????Отнасяй се така към другите, както искаш те да се отнасят към тебе ! Толкова е логично !Псувай и приеми че ще те напсуват.Набий някого и приеми ,че и тебе ще набият.Убий някого и приеми ,че и тебе ще убият .Нещата ще си дойдат от само себе си.

138

Анонимен

преди 9 години

Е ,кво толкова ?То ,и детенцето се е страхувало за живота си .Нищо ,по-различно ,от това което, той е направил ,няма да му се случи !