7

Анонимен

преди 9 години

Толкова *** и тенденциозен пасквил не бях чел! Този господин и понятие си няма от политика , но е прав в едно-разбирателство между партиите няма да има, защото в България няма политици, а само търгаши!

6

от пилигрима

преди 9 години

и пълно с пунктуационни грешки.

5

от пилигрима

преди 9 години

Към Андрей Денчев - автора на пасквила.Показваш пълна неграмотност.Моля да обясниш на прочелите това писание, какво точно означава ПЕЛЕГРИН.Нещо си чул, но нямаш мозък да го запомниш.Искал си да напишеш сигурно ПИЛИГРИМ. А какво значи Пилигрим ще намериш в търсачката.Няма да ти се поднася всичко на готово.Втора грешка - не воаЬор, а воаЙор.Буквално излагаш на показ неграмотността на червената партия

4

Анонимен

преди 9 години

А аз си мислех,че статията на бай Марин за реваншизма на Бойко ще е последна:). АФторът на тази направо ме хвърли в оркестъра със злобата и незнанието си. Еврокомисарите са НАЦИОНАЛНИ, какъв председател на ПЕС за еврокомисар, Вие аФторе *** Марс ли живеете. КОГА СерГей СтаниШеф е поискал оставка на правителството?? Аз си мислех,че Народното събрание излъчва правителство и в НС се иска оставката... АФтора, като ви плащат поне се ограмотете. Как така НС назначава, а пленум на БСП сваля?????

3

шах и мат

преди 9 години

Б.Борисов беше на власт и игра партия шах с един първокласник, а момчето взе че го натупа. ФАКТ! На Бойко и политиката му е такава и и първокласник ще го отупа!NO COMMENT!

2

Яко

преди 9 години

Към автора. Ти си под(платен) яко. Остани си със здраве. Слепец си ти. Доган и Местан въртят БСП на пръста си. Толкова години те набират скорост. Народа вижда това. Това, че плюеш Бойко, само нахъсваш хората още повече да гласуват за ГЕРБ. Независимо, кога ще има избори, дали сега и веднага или след като изтече мандата на това управление. Господ и народа БАВИ, но НЕ ЗАБРАВЯ.

1

Дедо Шмърк

преди 9 години

Айде на опорните точкиии, тооопли парат не са барат!