13

лай-лай кучка

преди 9 години

В БСП липсва АВТОРИТЕТА ,а многогодишната партия не търпи лаици. Това се доказа в лицето на председателя и. Човек без отработено трудово време, без изживени войнишки неволи т.е без автобиография, не може да е пътеводител.Разбира се има стари идеалисти , които са винаги БСП, но те са за идеята, а не за Станишев.Очакваме новото ЛИЦЕ на България ,което няма да е от изявените партии днес !

12

Те това е!

преди 9 години

Държавата-на автопилот, партиите-объркани до крайна степен, управляващите-като пате в кълчища, народът-слабо образован, крадлив, завистлив, мързелив, гледа сеир и пръст не мърда да подобри сам дереджето си. Възрастните-в старческа деменция, всичко правят на инат. Младите, в голямата им част-неуки, неинтелигентни, интересуват ги глупости. Умните и талантливите/има ги още!/-бягат при първа възможност в чужбина и там се реализират. Е, и оти ги ручахме жабетата?

11

иван

преди 9 години

ако босия прочете непредубедено какво е написал сам, ще се изуми колко това което е написал съвпада с тезите на съсела . това е проблема на нашата демокрация, всички сме болшевики, само едните са със знак минус. за съжаление резултата е пак същия, бкп след бкп ни управлява...

10

Борис

преди 10 години

Пита се:Кой му подхвърли идеята за тоз пасквил?Сам не може го измисли!!!

9

Справки_13

преди 10 години

Защо, никога не мога да ви прочета докрай? Може би защото сте бос? Писна ми от такива като вас, дето все разбират от всичко...политика, финанси, партии и научен комунизъм!Това правителство нали е експертно? Айде, сега ми изчислете колко време и колко поколения ще връщат заема който опоскаха?

8

Кольо

преди 10 години

Късаме всички връзки с Русия и готово. Рускините са супер , но не са единствен избор за щастие. А България само губи от положението си на "Опитно зайче" в Руската лаборатория за социални експерименти и от Просташки тъпата позиция на Руски "Троянски кон" в НАТО и ЕС.

7

Петьо

преди 10 години

Вечно" знаещия" пак се появи и все ЦК на БКП му е в устата ! Явно ,много го е тормозил Григор Шопов ? По вярно е обаче друго - май много е лапал от дружбата си с ДС -затова много ги разбира тези работи ! Знаем ,знаем ,че си бил затворник и ала бала , но знаем ,че след 1989 год се оказа ,че уж най гонените от ДС хора ,всъщност са техните уши и очи по затворите и сред населението . Това е доказано ,затова моля българите да теглят една майна на пръча и повече да не му вярват !

6

АНОНИМНА.

преди 10 години

ОТ ТОВА СЪЩЕСТВО ПО- НЕПРИЯТНО НЯМА. АБЕ ЧОВЕЧЕ БОЖИ ДА СЕ БЕ ПОУМИЛ И СРЕСАЛ ВЪЛНАТА ОТ ВСЯКЪДЕ. ТОЛКОВА ДА СИ ОТБЛЪСКВАЩ НЕ Е НА ХУБАВО ЗА БЪЛГАРСКАТА ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ.НЕ З НАЯ- БОС ЛИ СИ ОБУТ ЛИ СИ , НО СЕ ПРИВЕДИ В ДОБЪР ВЪНШЕН ВИД.

5

Отблъскващ човек

преди 10 години

Какво ниво на този отблъскващ човек е паднало? От кота нула накъде повече да пада? Изсмукани от пръстите лъжи и полуистини, представени като факти и чиста манипулация чрез сугестиране на аудиторията в желаната насока. не заслужава няколкото загубени минути.

4

хх

преди 10 години

На следващите избори ГЕРБ ще спечели около 40% , реформаторите 7-% и ще управляват държавата. Най-напред обаче, трябва да закрият ДАНС, след това да уволнят онези около 100 хиляди турски и 80 хиляди комунистически тахтаби от управлението на държавата.В администрацията да бъдат назначени млади хора, да се въведе електронно правителство, да възстановят плащанията от ЕС и държавата ще тръгне.Но най-напред турско комунистическите кръвопийци в управлението трябва да бъдат изритани брутално и бързо.

3

Анонимен

преди 10 години

Коле, тя една *** от много мислене...нали се сещаш??? Народа не искаше орел, рак и щука и продължава да го иска поне 70% от гласоподавателите, а "ексепртното" правителство на Ореха е "експериментално" на ДС, затова да си ходи , щото народа не желае вече да е бяла опитна мишка. Докато умните кат теб се наумуват, лудите от ДПС и БСП се налудуваха.А кръвосмешението не е толкова лошо, в повечето случаи води до създаването на нови породи, по-качественни, по-умни, по- произведителни не като теб и ме

2

бивши приятелю....

преди 10 години

Пак ли ти,бе Коле....В последно време ясно си проличава,че доста си закъсал от липса на обществено внимание....Не коментирам написаното от теб-то е ясно,просто нивото ти доста падна.Видимо пак търсиш нова хранилка.И понеже знам,че четеш коментарите,ще ти напомня едно твое"исказване" м/у свои хора..".Глад е братче,ако ще и марсиянска демокрация да има,само някой да дава пари"....така че НЕ се прави на "чиста вода".....Затова и си бивш приятел-с лицемери не мога да общувам....

1

Случаен

преди 10 години

Отдавна не съм чела такава смислена статия. Много са рядкост хората които пишат и мислят. Повечето пишат статии, пишат по форуми и не мислят. Мисленето им идва след писането и затова сме на този хал. Дано по-често да четем такива разумни статии.