430

оклахома

преди 9 години

така ли подшушна вътрешният глас,от слушалката,гласът в главата тибави пречи колкото можеш

429

Анонимен

преди 9 години

овчарче ...

428

Анонимен

преди 9 години

овчарче ...

427

Да

преди 9 години

Нормално е да бави евентуален даден мандат на ГЕРБ от страна на Президента.Трябва да се намерят пари за закупуване на гласове, тъй като се поухарчиха за Евроизборите.Пък и нещо по закъсаха финансово и партньорите с тия *** в Украййна.

426

м..даааааа

преди 9 години

Ех, бобке ,ако беше на магистралата и така да се връткаш кой знае какви пари щеше да изкараш?Но пък си много *** и дебел и едва ли някой щеше да ти спре.Пък кой знае може би американците като отиват за шистов газ в Добруджа? То пък там няма магистрали... Ех, бобке-нямаш бъдеще и там, за нищо не ставаш!

425

64

преди 9 години

За 7 минути 8-годишният Цветан Стоянов победи премиера Бойко Борисов на партия шах в Министерски съвет. А по време на срещата Бойко няколко пъти го подканва да играе по-бързо, но Цецо го отупа, въпреки че и Сергей Игнатов помагаше на Бойко. В следващата партия Цецо отупа и С.Игнатов. Питам, защо ни трябват такива"умници"?

424

Анонимен

преди 9 години

Dolu GROB!Tikvata kopai GROB na Bylgariq v USA!Bylgari bydete umni!

423

1234

преди 9 години

Ех, летете ескадрони (***) в устрема ви вперили са всички *** и станишки!!! Ако мислите, че не сте ни ясни заблуждавате се, по-крадливи, по-продажни и по-безскруполни , и по-безочливи от вас няма!!! Хубавото е , че за насоящият етап сте БИТА КАРТА, колкото и да не ви се иска, ТАКА Е!!!

422

Анонимен

преди 9 години

Не знам, обаче откакто Бате Бойко влезе в политиката, струва ми се тя стана пълен Ша-так.

421

545

преди 9 години

Хора бдете! Този никога да не види власт. Иначе жална ни майка. Понеже този винаги го пъръчват. От тук нататък да си поръчаме ястието "Арогантност Бойко" или Миш-маш.

420

Анонимен

преди 9 години

За съжаление, тази една година управление на тройната коалиция доведе до невъзможност в следващите години България да излезе от кризата, смята Борисов. C тези думи БОРИСОВ се застрахова че ако той управлява България от криза няма да излезе никога

419

Стефан

преди 9 години

Демокрацията е в опасност! Герб може да се върне на власт! Най - ретроградната част от бившата БКП са в първите редици на Герб.Млади и хищни кариеристи внуци и правнуци на партизани и ятаци / Лилето Павлова /, милиционери от живково време, пенсионирани военни, това е авангарда на измамата Герб. Тези ако са десни аз трябва да съм космонавт.Българи, гласувайте за когото искате само не за Герб!

418

681

преди 9 години

Борисов: Няма да събираме хората от морето, за да гласуват- просто ще си купим изборите като предишните! Е тва е, а вие ходети и си гласувайте колкото искате!

417

optimist

преди 9 години

до 485 - Стой си в Нова Зеландия и не ни давай акъл. Щом си дезертирал не трябва да имаш право на глас.

416

дани

преди 9 години

привет от Нова Зеландия,от две години съм тук но искам да кажа нещо-абе хора в бг.вие лудили сте преди една година го изритахте този с камъни и ритници и сега пак за него гласувахте и се каните да гласувате,ами че той сега ви го казва в прав текст-няма пари ще се гладува......още преди да е избран.вие май забравихте как управлява той,забравихте Мишо Бирата,осъдения цв.цв.Федосова,цените на тока и стоките,и много,много други неща,ами като сте забравили тогава гласувайте за него.

415

Анонимен

преди 9 години

Бойко един съвет от мен "Убйи простака с мълчание" , на простака и на *** селски език да му приказваш той не разбира!!! Простака обича Мазньо да му гали слуховия апарат, докато междувременно го работи отзадзе та кефа да е двоен!!!!

414

Жалък Българин

преди 9 години

Мога да кажа само:*** народ, слаба държава.Добрата овца много не блее, ала много вълна дава.Прекомерното послушание, още не е преданост.Осмиването на умните хора е естествена привилегия на глупците.

413

Студент в Германия

преди 9 години

Всички са едни и същи ***. Правят цирк пред народа, ама и ние като сме *** да им се връзваме и да се хващаме за гушите ''леви или десни' и да търсим вината в другите', така ще става. Докато има овце, ще има и вълци. В момента, в който хората се обединят ще има позитивни резултати за всички ни. Но, уви, това няма как да стане, българина е лъв по форумите, който коли и беси всички лоши, но действително... Жалко, много жалко.

412

Анонимен

преди 9 години

първо избори веднага,сега йок не,промяна на изборния закон пък не влизат в зала да гласуват,е какво е това,с приказките за страшна криза и затягане на колани,постни пици и чушки без кайма може да спечели същия % като партия,но дава ли си сметка че не му достигат те за да управлява,малко преди да го свалят от власт почна да говори за доходи,сега пак ще ги замразява но като почнат протестите отново пак ще ги "качи" ОФ БАТ БОЙКО В ПОВЕЧЕ МИ ИДВАШ и ако знаеш пък колко народ разочарова и то млад

411

Анонимен

преди 9 години

Този на снимката нали тръбеше за незабавни избори,а сега от чуждоземна страна пее,че ще бави максимално провеждането им.От такива лапачи като него страната ни е на това положение.