14

shady

преди 10 години

Ей загубен сайт, сакън нещо за ***/турци да не се каже и веднага трият.Та какви са последно загиналите ?

13

Гнафт

преди 10 години

Дайте ток на народа !

12

Емо

преди 10 години

Целта на политиците и на мутрите, създали т. нар. "преход" е изтребване на българския народ. Над 50% от работещите в България са работещи бедна - на ръба на социалния, та даже и на жизнения минимум. Затова трябва да ги изпреварим и ние да *** тях.

11

не4о

преди 10 години

az викам д da se organizirame i toq pat da saborim narodnoto sabranie.......savsem sam seriozen...ama toq pat glavi 6te hvar4at

10

дедо Ташунко

преди 10 години

До "анономен". Децата са българчета, обадих се в Самоков да се информирам. Но дори и да бяха ***, страшно е, когато умират деца. Да прости Бог невинните им душички!

9

dad

преди 10 години

porednite nevinni jertvi poradi bezobraznoto , naglo kradlivo pleme politicite do koga ? nqma da q bade tazi darjava

8

До 9 и 13

преди 10 години

Бъркате Демокрация с икономическа, пазарна Либерализация!Именно икономическата, пазарната Либерализация провали и опорочи Демокрацията, ограби хората, докара ги до просешка тояга и превърна живота им във вегитация в 21 век.Избирайте ГЕРБ, Реформаторския Блок и останалите десни *** и се чудете после отде ви идва.

7

Явор

преди 10 години

Бог да ги прости децата. Нямат вина, че живеят в крива държава.

6

Анонимен

преди 10 години

Намирисва ми на ромска работа дали е така ?

5

Momo

преди 10 години

Едно = едни*

4

Momo

преди 10 години

Едно нямат пари за самолет, а други за хляб.България - 2014 години.Осветление със свещ.Очаквайте скоро по магазините новите икономични газеници и наливна евтина газ за горене на найниска цена!

3

Динко

преди 10 години

Бат Георги ЗАДУШАВАМ СААААААААААААААААААААААААААААААА

2

мими

преди 10 години

големи мизерии , голяма нищета в тази наша страна , нищо не се прави , нищо не е наред , живеем с минимални доходи ,получаваме никакви заплати и тези които получават големи заплати за нашия стандарт са нагло некадърни и безочливи ... мрем като пилци

1

Анонимен

преди 10 години

Жалко за дечицата. Бог да ги прости.Вината е на родителите. Не е трябвало да ги оставят без надзор с горящата свещ. Не са и помислили, че може да се подпали телевизора, но свещта е можела да падне и да подпали нещо друго, например постелка, покривка, завивка. Родителите е трябвало да съобразят, че има такава опасност.