8

zzz

преди 9 години

до 5 -Сидни... ти си излъгал некоя да се омъжи за тебе........... Е, това ти беше най-голямата лъжа до сега!

7

заради една изневяра

преди 9 години

Аз заради една изневяра не бих се развел.И въобще не бих следил една жена, дали ми изневерява.Когато роди ще направя ДНК-тест, това е достатъчно.Останалото е дилетантщина.

6

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам защо се сравнява изневярата на жената с предателството на Июда. Жената когато изневерява или даже ражда кукувиче дете, не изпитва никакви угризения на съвестта.При жената това е инстинкт.А Июда е предал Исус за една месечна заплата.

5

Анонимен

преди 9 години

аз мойта мацка уикенда я водих на север от Сидни гледахме китове на 20 метра от нас. Живял съм с нея и в Западна Европа и сега в Ав$тралия и мога да те успокоя че има още много континенти и острови които да споделим.Когато бях беден студент в БГ й разказах един виц:Млада двойка правят секс и жената казала -Искам да ме целунеш на 5 местаМъжа казал -Да, веднага кажи къде искаш?-Ами Париж, Мадрид......За този виц се сещаме и до днес но му се смеем по различно. Тогава мислехме че е само виц

4

Анонимен

преди 9 години

е що не пусне булката за безплатна употреба.

3

Анонимен

преди 9 години

Този или наистина е дълбоко наранен и се чуди как да се разтовари от тези потискащи емоции, или е с голямо чувство за хумор.

2

Анонимен

преди 9 години

Това е дело на сидниту от Ав$тралия.Сидниту обичал по цял ден да жули коментари по сайтовете, докато жина му други я жулили...

1

БАБА ТИ

преди 9 години

АМИ КЪДЕ ГЛЕДА БЕ МЛАДЕЖ ПРЕДИ ДА СЕ ОЖЕНИШ ??? ТЪРСИТЕ РАЗКРЕПОСТЕНИ И РАЗВРАТНИ ЖЕНИ, А ПОСЛЕ ОЛЕЛЕЕЕЕЕ ИЗНЕВЕРЯВА МИ !!!!! ДА, ТАК ЩЕ Е ЗАЩОТО ТЯ Е ПРИДОБИЛА ГОООЛЯМ ОПИТ ПРЕДИ ТОВА КАТО Е СМЕНЯЛА МНОГО МЪЖЕ И НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ЩЕ ОСТАНЕ ЦЯЛ ЖИВОТ САМО С ТЕБ......НАЛИ ТАКАВА СИ Я ТЪРСИЛ !!!