113

смехурко

преди 9 години

Да се забрани със закон в България да се допускат повече от две циркови групи едновременно! Едната е постоянна - Народното събрание и още една най-много. Хората се разконцентрират, моля ви се така не може. Също моля програмата и сценария на цирка да се съгласува предварително с всички актьори, че стават грешки и объркване. И последно моля цирка да си играе тихо и кротко без да побърква публиката, за да не се замерваме с яйца.

112

кое свали ГЕРБ

преди 9 години

Ще посмее ли Тиквата да вдигне цената на тока?

111

анонимен

преди 9 години

операция "печелене на избори" - FAILED .операция "цензура и дезинформация" - FAILED.операция "пелнгатор" - FAILED. операция "отслабване на Фидосова" - FAILED . операция "бягство от затвора" - PENDING .

110

Анонимен

преди 9 години

Че то при герберите освен комунисти и милиционери, които са крепяли топазите на бай Тодор други има ли. Че то Станишев, дори и Доган никога не са били комунисти и милиционери-това е ФАКТ, от който герберите доста се срамуват. Със сигурност повече няма да управляват.

109

Анонимен

преди 9 години

Абе щом се налага да работя, комунистите са виновни за всичко. Искам демокрация, ракия, салата и да щтракам с пръсти това еНякой да знае преди изборите ще има ли кебапи с бира и каде?

108

varg

преди 9 години

До АнонименАз съм българин,ама теб може и талибан да те направя.

107

Doko

преди 9 години

Гербавите милиционери си правят сметките без кръчмар. Интересно е, как ще дойдат на власт, ако не каже Доган. Каквото реши и опрредели ДПС-това ще бъде, елементарна сметка е. На година герберите по три пъти избори да печелят-пак ще са опозиция. Това, че обраха спестяванията на хората, като ги обложиха с данък за да строят магистрали и мизерното им управление на разруха и разсипия-едва ли е забравено.

106

Фаталист

преди 9 години

Петък 13, оставка ...

105

ANONIMEN

преди 9 години

Никога толкова *** политици държавата ни не помни,хвани единия удари другия и все се сещам за падането на България под турско робство ,дадено с бой и кръв ,а сега продадена и дадена със ***.

104

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ със сигурност ще махне бариерата над цените на тока, ще замрази заплатите, а президента 100% ще лобира за енергийната политика, да видим кой колко ще се задържи на поста си.

103

Чугунена глава

преди 9 години

Комунист-социалист Родина няма. Той е интернационалист, но неговия келепир да не се губи. Значи да продадеш на Русия интересите на България е хубаво нещо, а САЩ не трябва да стъпват в България , защото те не им дават рушвети. Другари каквото и да пишете както и да квичите вие сте политически трупове. Просто свиквайте, че има и по лоши трупове.

102

varg

преди 9 години

Гербистите бъдещи затворници се държат по хилугански начин в най-уважаваната българска институция.

101

Анонимен

преди 9 години

Работата в момента е стани, за да седна аз. Не си въобразявайте, че някой се е замислил да оправи държавата. Напротив, борбата е за власт и лична облага. Още много години ще си играят на тази сладка за политиците игра, а народа кучета го яли. Ненавиждам ги всички.

100

Реалист

преди 9 години

Боко е на иструктаж в щатите, Орешарски е на инструктаж в сарая, а народа все така ще му е студена супата.

99

до seamar

преди 9 години

Не съм мазохист, тъй като няма да гласувам за ГЕРБ, просто ми интересно да видя как Тиквата ще действа по старому и колко време ще издържи на власт, защото много му знаеше устата, но по-интересно ми е да видя с колко ще се стопят мазохистичните фенове на ГЕРБ.

98

р-к Орешарски

преди 9 години

*** ти задръжката - 360 дни ... скапах държавата от служба.

97

ДО 128

преди 9 години

сТЯГАЙ СИ ДУПЕТО ДА ПЛАЩАШ ЗАЕМИТЕ НА СЕГАШНИТЕ ***,ДАЛИ РАЗДАЛИ КАТО СОЦИАЛНИ НА *** И МИЛОСТ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПО 3 ЛВ.

96

ГЕРБСП

преди 9 години

До ВикторСкоро ще разбереш, че този форум е виртуален фронт именно срещу Шоросните мракобесници.Всяка тънка ирония, подриваща олигофреничните им внушения и плитки заигравки с Българина са особено ценни тук.Правило си ми го ударил !!

95

Анонимен

преди 9 години

***!!!

94

Орешарски

преди 9 години

Довечера смятам да си легна с чорапите..