16

Се ще се намери

преди 9 години

Се ще се намери начин, тези новоизлюпени синекури да бъдат изметени от Сметната палата!

15

историк-анализатор

преди 9 години

Комунист-социалист Родина няма. Той е интернационалист, но неговия келепир да не се губи. Значи да продадеш на Русия интересите на България е хубаво нещо, а САЩ не трябва да стъпват в България , защото те не им дават рушвети. Другари каквото и да пишете както и да квичите вие сте политически трупове. Просто свиквайте, че има и по лоши трупове.

14

Бай Гецо

преди 9 години

Да идва бат Бойко и с голямата метла да измита всичката турска и комунистическа ***, че си е... мамата!

13

Анонимен

преди 9 години

добре стана, сега герберастите трудно ше крадат..иначе щеха да избиат рибата от далавери.Помните стариа председател на Сметната палата как скри далаверите на БУДА -агента на ДС , виден бандит от СИК..трафикант, крадец, далаверадшия. Плаче Цецка, нема да има лапачка..ще се краде по-трудно.....и кои им дава гаранция на герберастите, че ше са ьна власт след изборите.....никои. А ако не са..пак лиизбори....но второто им изритване от властта ще е окочателно.

12

optimist

преди 9 години

Кой влиза в сметната палата - хора да ДПС и БСП, които да не ги разследват или да ги разследват удобно в последствие. После ще питате що Бойко не ги бил вкарал с затвора. Защото комунистите са си вързали гащите предварително.

11

Анонимен

преди 9 години

8 души комунисти...

10

Анонимен

преди 9 години

Ами та няма кой друг да е против.Управляващата тройна шайка си отива,като прави на изпроводят последните свои назначения с не по-малка наглост от тази,дето я наблюдаваме през цялата година.Гьонсуратлъкът е отличителна черта на БСП/ДПС/ДС.Атака само ги следваше със златния пръст на Сидеров,който волно се разхождаше по света и от време на време се завръщаше за някой скандал,за да може да отправя злостните си нападки почти към всички,освен работодателите си.Не подценяваше само Бареков,ясно защо.:)

9

Анонимен

преди 9 години

И кой ще ги държи тези там - 6 души комунисти и двама турци.

8

изнервен

преди 9 години

До 6. Не позна, пич.

7

Анонимен

преди 9 години

Ситуацията в НС ми напомня на един виц, за смъртноранения комунист, който се чудил дали не е пропуснал да си плати членския внос за месеца

6

Анонимен

преди 9 години

Чакайте бе, ами потурчените от Атака, къде са, къде са на Бюрека народните представители пък и ДПС защо гласуват нали отеглиха подкрепата си????? майка ви недоносена, после пак Боко ви виновен!!! Гледай народе, гледай ги и мисли на следващите избори, кой, за кого, как и за колко ще се продадете или кат *** балкански си кажете "Всинца са маскари" и отново не гласувайте те това чакат от вас

5

до 3

преди 9 години

Мутро-милиционерската хунта е тази, която покровителствана от чужди сили и интереси от около година се опитва да свали Законноизбраното правителство на България. Заедно с плъха Президент.Ще се радвам обаче да се върне Тиквата на власт, който пак зимата ще избяга с кръвното в Правителствена и цялата християнаска и мюсюлманска висша управа ще се изреди да му ходи на свиждане.

4

Анонимен

преди 9 години

Изведнъж всички български партии забравиха за ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ, защото така им наредиха американските сенатори.Задължителното гласуване щеше да унищожи ДПС.Америка обаче пази ДПС като зеницата на окото си.*** и ислямизацията на България продължава ...Обедняването и изчезването на българите също.И за това вече няма кой да ме убеди, че са виновни нито "комунистите", нито руснаците.Видя се, че България е колония на САЩ ! Колония от най-долнопробен и обиден характер

3

изнервен

преди 9 години

Избрани за няколко месеца - циркова държава. Последни издихания на хунтата, която вкарва свои хора.

2

Momo

преди 9 години

Всички официално казаха, че това НС е мъртво. Защо приема такива важни решения? Защо оня ден ни загроби с 3млрд. лева?

1

Анонимен

преди 9 години

Циркът ГЕРБ - БСП продължава.Материялът си е купил пуканки и чака.