13

:)

преди 10 години

То 2008 Станишев също разправяше, че няма криза. :)

12

Анонимен

преди 10 години

Няма криза само във вашите чугунени глави и милионерски джобове.Цяла година се пънете да управлявате насила и го правите по един изключително нагъл начин.Тръгвате си,след като направихте съответните уволнения-назначения,разбира се в своя полза.Милиарди заеми,нескончаеми хвалби,лъжи и най-важното-КРАЖБИ като за последно.Надявате се,че няма да ви пипнат и този път законите,но след изборите пречистване на съдебната система ще има и законът ще ви стигне,за да върнете откраднатото.Бумерангът идва.

11

инженер-пенсионер

преди 10 години

Б.Борисов е единствения добър Държавник в момента. Мисли в перспектива за България, а Руските *** искат само рушвети а след тях потоп. Да добиваш собствен газ и нефт е мечта за всяка Държава , но за нашите *** от БСП-ДС са важни Руските интереси , а не Българските.

10

Анонимен

преди 10 години

А взимането на заеми не влиза ли автоматично в графата 'криза'?

9

Анонимен

преди 10 години

Ами така де, как да има криза, като не се отпускат достатъчно пари за нищо важно (Защото няма, а и защото има воля за мачкане на населението). Цъфнали и вързали сме иначе. То и китайците уж са супер икономически, но това не им пречи да работят денонощно в тъежки условия и да мизерстват.

8

TooN

преди 10 години

Хахахаххаха, лелееее, е то бива наглост, ама като тази скоро не бях чел! Прочетах само първите 2 изречения от статията и още ме радва мнението на този ВИДЕН капацитет в БГ икономика! Хахаххахха

7

Анонимен

преди 10 години

Маааа, как да има криза, кат нема икономика *** Бобеваааа!!!! Па и да има ти и Олигофренов няма да я усетите още 4-5год. а и да я усетите няма да си признаете както го направихте и 2008г. ОСТАВКА незабавно и ходете с Ореха да четете лекции в Корея.

6

bobo

преди 10 години

НА ТАЯ СТАРА ПРОСТАКЕЛА - БОБЕВА НЯМА ЛИ КОЙ ДА Й КАЖЕЧЕ НЕМОЖЕ ДА ИМА КРИЗА В НЕЩОКОЕТО ГО НЯМА !!! АБЕ СТАР *** СКЪСАН БОБЕВА КЪДЕ Е ТАЗИ ИКОНОМИКА БЕ !!! МАЛКО МИ ПРИЛИЧА НА ВАШИТЕ 240 000 РАБОТНИ МЕСТА !!! ХАЗАРТА НЕ Е ИКОНОМИКАНАЛИ !!! СТАРА ЧАНТА АМА И БЕЗ ДРЪЖКИ !!

5

Aleex

преди 10 години

Тая женица слуша ли се какви ги говори?!?

4

Циганин

преди 10 години

С този валутен борд няма да има криза в България , но няма и да има живот .Валутния борд е за аборигенски държави .(а ние май сме в ЕС ) Той държи държавата и народа на изскуствено тишане ..... .

3

тотко

преди 10 години

Че тя ИКОНОМИКАТА от много време е в криза Бобева душко.

2

vesko02

преди 10 години

Я виж ,икономическата мисъл у нас си има своя Кольо Колев.

1

Йордан

преди 10 години

Че то няма и икономика . Другарите се погрижиха и за това.