32

14/88

преди 9 години

Почекайте още малко , задокеанският Тошко Африканкси миналата седмица МНОГО ТВЪРДО намекна за НАСТОЯВАНЕТО му Крим да се ВЪРНЕ на УКРАЙНА .....Макака е достатъчно *** за да УДАРИ по КРИМ , а май това ще е началото на края - "Световна Война 3" според мен ще бъде завършена за 20 МИНУТИ - Точно колкото РУСКИТЕ ПОДАРЪЦИ да стигнат ПРЕЗОКЕАНСКАТА СИ ЦЕЛ . Тогава ВЕЧЕ може да говорим за ШАНС за МИР на ЗЕМЯТА

31

Анонимен

преди 9 години

Русия прекарва през границата терористи, затова няма право да се обажда. Ако иска да спрат бойните действия, първо трябва да спрат чеченците да влизат в Украйна.

30

Хунтата вършиГеноцид

преди 9 години

Изтребители и бойна авиация бомбардират училища, жилищни сгради, детски болници, вкл. с касетъчни бомби, артилерия обстрелва със снаряди градовете, убиват мирни жители, разстрелват войници, които не искат да избиват населението на Източна Украйна, върши се абсолютен геноцид на това население, защото е несъгласно с майдановските фашисти и геноцидът е пряко ръководен от висши американски военни, като шефа на ЦРУ, в последно време от зам. по отбраната и международната сигурност на USA Дерек Шол.

29

Анонимен

преди 9 години

А ти се заинтересувай колко са бежанците от Крим в Полша и Западна Украйна...Колко са украинските бежанци от "Донецката" и "Луганските" народни республики.

28

стрела

преди 9 години

рокобоко, поинтересувай се колко хиляди са бежанците от разрушените градове, предимно деца с майките си, които Русия е приела досега. Нима в Одеса зверски убитите са "пришълци" от Русия - всички до един бяха местни жители, а хората в юго изтока си казаха "Тук сме родени и тук ще защищаваме земята си от бандеровците фашисти.

27

Анонимен

преди 9 години

До кукуNaistina si kuku.

26

Анонимен

преди 9 години

Izvinjavaj avtore, ne "Amerika", a USA podkrepja fashistite ot Ukrajna, USA naznachi fashistjata hunta, kojat varshi nechuvani prestaplenija. A otvratitenoto, prodazjno,podkupno OON (UNO) pozorno mulchi. Prodazjna pasmina, zashto im plashtame chlenski vnos - te ne varshat nisho polezno i pravilno za narodite. Podli tartei!

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23Otchaivashto tup si.

24

Анонимен

преди 9 години

Добре разбирам,че на руснаците не им е мястото в Украйна.Но питам там ли е мястото на Нато.Значи руснаците не могат да защитят руснаците в Украйна,но американците могат да си ходят където поискат и да раздават правосъдие по тяхно си.Двойни стандарти-но те където са стъпили след тях остава само разруха.Четете какво става в Иран,нали там беше въведена американска демокрация.Тежко ни с тези американски"приятели"

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23Следвайки извратената ти логика,дай да се отцепим София Пловдив и Варна в едни отделни малки "народни республики",може и Росенец да вземем за анклав...Що да ги "храним" останалите нали?Мозък забит болшевишки.

22

Анонимен

преди 9 години

и тук трябва така да стане

21

Анонимен

преди 9 години

продължение от 22А казват, че източните райони, тези които вадят рудата и въглищата, носят 35% от украинският БВП. Тоест тези 20% от цената на природните изкопаеми са 35% от БВП. От къде идват останалите 65%? Кой не би желал да се разкара заедно с мините от една така добре организирана система, в което една трета от народа бачка за цяла Украйна, а 0.5% богатеят за сметка на всички? Не Украинци, марсиянци да живееха в източните райони, пак щаха да се отцепят!

20

Анонимен

преди 9 години

рокобоко, Украйна има две цени на изкопаемите - вътрешна и междунаридна. По вътрешната се изкупуват от производителя - този който ги вади от земята. По международната се продават на реалния пазар. Вътрешната е 5,хх ПЪТИ по - ниска от международната. Производителя НЕ МОЖЕ да продава директно на реалния пазар. Посредниците са 100% от Киев. От вътрешната цена трябва да извадиш разходите за добива. Колко остава за производителите, колко за посредниците? Кои са производителите, кои посредниците?

19

Dublin

преди 9 години

Лучшие бойцы на войне получаются из тех, кто утром не собирался на войну, а пошл на работу. С работы вернулся, а дома нет...

18

Анонимен

преди 9 години

Че той народът "подкрепяше" и убийствата и зверствата след 9 септембри у нас по време на комунистическата диктатура.Що мислиш ги "подкрепяше" народа? А,кавал?

17

Анонимен

преди 9 години

До rokobokoИмат самочувствие защото има с какво да се гордеят. И ние имаме причини да се гордеем, само че нашите деца на какво ги учат?

16

rokoboko

преди 9 години

до 17 стрелаНе се правя на последна инстанция! Просто изказвам мнение. Автора на статията набляга на емоционалната част - "Вижте убитите жени, деца и старци! Вижте бежанците. Вижте страданието." Хайде автора, руски и стрела да ми обяснят, тези "мирни жители" как се финансират, откъде взимат оръжие и т.н да "бранят домовете си". За храната ясно - по-долу руски каза, че жените готвят на мъжете си. "Мирните жители" са наемници, които се захранват от Русия, която се прави че няма нищо общо.

15

Стрела

преди 9 години

Рокобоко, не се прави на последна инстанция, та да си казваш тежката дума. Воюва киевската хунта с подкрепата на "демократична" Америка срещу милрото население на Юго-източната част, самолетите им бомбардират жилищни райони, гине и мирно населениеи всичко това в 21 век!.Порошенко е лъжец и лицемер като неговите господари, на които отдавна се е продал. А Крим винаги е бил руска територия , която Хрушчов своеволно 1 без никакви референдуми, реши да подари на Украйна.

14

Омния

преди 9 години

Янукович е бил агент на Путин и искал да погуби Украйна, но го свалили агентите на Путин от "Десен сектор", желаещи да погубят Украйна, и тогава на власт дошли агентите на Путин - олигарсите и продажните чиновници, опитващи се да погубят Украйна, но против тях въстанали агентите на Путин в Източна Украйна, искащи до погубят страната, а им попречила агентката на Путин Юлия Тимошенко, желаеща да погуби Украйна.

13

Аха

преди 9 години

И аз виждам мирни граждани, които не могат да излезат от домовете си, защото някакви сепаратисти са затворили пътя, превзели са административни сгради и т.н.! Все пак се намират в Украйна! Който иска Русия, да ходи там, страна голяма, ще им намерят място! По принцип истината е винаги някъде по средата! Важно е да се спазват законите и международното право!