540

нази

преди 9 години

и тук има дежурни герберски драскачи

539

кирил

преди 9 години

БРАВО, ТАКА СЕ ПРАВИ, ТАКА АТРЯБВА ДА БЪДЕ. САМО С ГЕРБ И ЕС ЩЕ ПОСТИГНЕМ МНОГО, БЯХМЕ ХВАНАЛИ ПО ПРАВИЯТ ПЪТ, НО БСП С ТЯХНАХА ДОЛНА АФЕРА УСПЯХА ДА ПОВЛИЯЯТ НА НАРОДА. СЕГА, КАТО ИМ ВИДЯХМЕ МРЪСНИТЕ РИЗИ НА МАНОЛОВА, СТАНИШЕВ И КОМПАНИЯ, ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ. НАДЯВАМ СЕ, ВСЕКИ СИ Е ВЗЕЛ ПОУКА.

538

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ

преди 9 години

НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ ТИКВАТА КАТО ЩЕ БЪДЕ В ЗАТВОРА

537

Ния

преди 9 години

В момента комунистите работят директно за Русия. Ако искаме скоро Путин да не ни управлява пряко, трябва да ги спрем!

536

олеле

преди 9 години

Ако тези цитати са достоверни, а и в случай, че българите продължат да гласуват за ТОЗИ индивид, аз лично смятам да напусна ***.Пълни глупости, още не са на власт, а вече се продават на американците.Унизително е!!!

535

Рени

преди 9 години

Трябва да се възползваме от ресурсите, които имаме. За това го подкрепям.

534

konstantin.dimitrov

преди 9 години

Когато ГЕРБ се върне на власт, ще се успокои народа!

533

Анонимен

преди 9 години

Не знам дали в dnes.bg са споменали, но АМЕРИКАНСКИТЕ собственици на "Пиринска мура" уволняват 104 човека, защото са простирали за това, че 6 месеца не са получавали заплати и по този начин са УРОНИЛИ ПРЕСТИЖА НА ФИРМАТА."Дънди Прешъс Метълс" - друг пример за капиталовложение от Северна Америка. Всяка година изнасят злато, сребро, мед и други метали от България за милиарди, а за нас остават жълти стотинки. Не, не жълтици, а жълти стотинки.Американци и канадци, благодарим ви, че ви има!

532

...

преди 9 години

nito sam politi4eska , nito partiina za da komentiram .

531

Анонимен

преди 9 години

Бойко доказа, че е национален предател и иска да даде България на *** фашисти, които подкрепят фашистката хунта в Киев. При предното му управление хората го изгониха с камъни, като куче, но сега мисля, че народа е освирепял още повече и ми се струва, че ще го обесят пред парламента за национални предателства срещу България. Не, че другите, са втасали и те, са от същия отбор на проционистките еничари БСП, ДПС, РБ, ДСБ, СДС, НДСВ. Трябва да се разруши статуквото на тези избори. Това е пътя.

530

Анонимен

преди 9 години

Бойко, ти никога няма да управляваш България повече. А след изборите ще се национализират всички стратегически за страната отрасли, включително и златодобива, ще се национализира всичко откраднато от политико олигархичната ционистка мафия до 9-то коляно, ще се забранят със закон всички антибългарски НПО, като Атлантически клуб, Хелзински комитет и останалите НПО на Сорос и ЦРУ. България ще напусне ЕС, Нато и МВФ и ще стане необвързана държава. Интересите на страната трябва да, са приоритет.

529

за газ

преди 9 години

Дано американците да му надупчат *** и най-накрая да намерят газ.

528

Анонимен

преди 9 години

Все повече се убеждавам, че Русия ни е много по-изгодна от Щатите. Защо? Ами защото и ЕС, и САЩ супер много мразят руснаците и гледат всичко под лупа. И само малко да се издънят руснаците и всички вдигат врява до бога и веднага нерегламентираната дейност се прекратява. А когато американски и европейски фирми ни обират и крадат, ЕС и Щатите си затварят очите и всичко си минава безнаказано.А ние винаги си мълчим и си траем, независимо кой ни краде и оправя.

527

До 657

преди 9 години

Не се казва "тез",а "тези".Ясно,че си от най-дълбоката провинция и много неща не схващаш,ама не си внимавал и в часовете по български език.Научете го този език най-накрая,стига сте се излагали.

526

Анонимен

преди 9 години

Божее тоя вече започна да продава БългарияЧестито

525

Анонимен

преди 9 години

"30% от 30% гласували.Това ли му е победата.На следващите избори и толкова няма да вземе,ако дясната му ръка влезе в затвора където впрочем вече трябваше да е."Мога да ти кажа, че ГЕРБ само ще спечели от това, ако Цветанов влезе в затвора - той достатъчно много урони престижа на партията. А и на следващите избори ГЕРБ пак ще има поне 30% от гласовете.

524

Анонимен

преди 9 години

Троловете тотално се провалиха! За кво им плащат, Те тез дето могат да им се хванат на писаниците въобще не могат да четат.

523

Анонимен

преди 9 години

Само да попитам - помните ли ги "Дънди", онези канадци, които всяка година изнасят златни руди от България за милиарди евро? И освен няколко "Бойковци", никой друг българин няма и грам полза от това, че канадците експлоатират нашите находища на злато. Напротив - всяка година губим милиарди. Та за такива фирми ние сме повече от "надеждни партньори" - ние се ду*им, те ни оправят, пък и накрая ние сме щастливите, че имаме превилегията точно те да ни оправят.Благодарим ти, Бойко, благодарим!

522

До 653

преди 9 години

30% от 30% гласували.Това ли му е победата.На следващите избори и толкова няма да вземе,ако дясната му ръка влезе в затвора където впрочем вече трябваше да е.

521

Анонимен

преди 9 години

Тоя пак се размечта за власт.Нали имаше високо кръвно и всякакви вълнения са противопоказни за него.А не е спрял да крещи вече цяла година.Писна ни от неговите простотии,а сега отиде чак в Америка да се излага и даже от там пак дава акъл големия умник.Народа трябва да е тотално изрещял ако пак гласува за него.