42

bg

преди 9 години

АКО В ЕДНО СЕМЕИСТВО БАЩАТА КАЖЕ ЧЕ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЦАТА ?????????..........ЖЕНАТА СЕ РАЗВЕЖДА НО ТОИ ПАК ПЛАЩА ,АА СВТАНИШКО МАМИН ЦАЛА ПАРТИЯ И НАРОД ОСТАНАХА ГЛАДНИ,ИЗЛЪГАНИ ,ОТРИТНАТИ И ОМЕРЗЕНИ ,НО КЛИКАТА ОКОЛО НЕГО ЧЕРВЕНЕИ БУЗИ И ХВАЩА ЗАГАР ПО КАИМАНИТЕ АААААА-<<СРАМ МЕ Е ОТ ВАС .>

41

Анонимен

преди 9 години

Има смисъл от задължително гласуване,има смисъл от нови лица в политиката.Лица предложени мажоритарно,а не спуснати от постоянно роящите се партии.Благодаря Ви!

40

старица

преди 9 години

Няма смисъл от задължително гласуване, има смисъл от нови лица в политиката.Лица предложени от народа, а не спуснати от постоянно роящите се партии. Благодаря Ви!

39

доброжелател

преди 9 години

Планът е следният:.На 25.07.петък да се проведе последното заседание на този мъртвороден парламент по следния дневен ред-1.ОСТАВКА на правителството на Лешникарски-Олигарски!2.Назначаване на служебно правителсто.3.Саморазпускане на парламента.Междувременно Президента да насрочи избори на 28.09 неделя.Победа на г-л БББ, а РФ,ББЦ,ДПС,АБВ подкрепят новото правителство,ще има и от баницата за тях!:)))

38

Анонимен

преди 9 години

Е така гласувах. Като на снимката - 2. Пряка демокрация. Без редене на листи и продажба на депутати.

37

Анонимен

преди 9 години

Станишчо иска избори през юли не за друго , а за да няма служебно правителство , което ще извади наяве всички свинщини направени до сега - тайни договори с фирми , теглени и уползотворени кредити и т.н. Тогава няма да вземат и 10 % , а главния прокурор няма да може да си ползва летния отпуск поради свръхзаетост.

36

Анонимен

преди 9 години

То хубаво задължително гласуване, но има подробности за които не става дума. Например, кога изборът е легитимен. Така, ако 90% не са съгласни с кандидатите и задраскат бюлетините какво се прави сега. Задрасканите се отстраняват като невалидни и тогава 10% от гласувалите определят товара на 90%."Задължително гласуване" - поредна дъвка и уловка за материала. Ясно е, правилата за избори трябва да се напишат отново. Хората си дават сметка и затова не гласуват.

35

Анонимен

преди 9 години

Избори искат Мутрата, Местан, Иван, Съргея всички управлявали ни до сега, страх ги е от наказателен вот. Да не излезе някой и да ги нашамари. От това ги е страх, за тях е нормално когато хората са на гурбет, на почивка или на работа по полето да провеждат избори, нама да има разсейване на твърдия електорат и никакви изненади отстрани. Искат да си узаконят властта 5 човека, и да направят на маймун целия народ.

34

Анонимен

преди 9 години

Старите *** няма да спрат да крадат докато не ядат як пердах от народа! Май друг изход не остава при фасадната лъжедемокрация с купените *** с фалшифицирани избори!

33

Анонимен

преди 9 години

това ли е свободата на гласа да гласуваш задължително за същите лешояди и да узакониш техните кражби

32

Анонимен

преди 9 години

И какво от това,пак ще дойдат на власт старите ***,които 25 години източват държавата,не ни чака нищо добро.

31

Анонимен

преди 9 години

Оф, и аз искам задължително гласуване, пък и образоватален ценз още по-добре, ама ЗА КОГО да гласуваме бе?! Едни и същи *** са окупирали политиката и краят му се не вижда.

30

д

преди 9 години

Оставка и кой от където е Симов. Станишев в Брюксел, ти в Москва!

29

антикомунист

преди 9 години

взеха ми.я,дите заем и сега оставка КОМУНИСТИ

28

Честен

преди 9 години

Абе ***,мислете какво ще дойде, а не какво става в момента. Акълът ви стига само да гледате моментния сеир, лочейки бира.

27

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, че ГЕРБ няма да искат изборите да се през юли, за толкова кратко не могат да подготвят печатницата, а пък и печаталите през юли ще ходят на море.

26

Анонимен

преди 9 години

Ето възможност за избори, една година ревяха за тях. И какво ще променят, ДПС ще реши кой да управлява, защото толкова му е акъла на бугаристанеца.

25

леви

преди 9 години

Ореха е бил заплашен със сирийския вариант ,ако не спре проекта .За американските евреи е поважно да държат Русия с Украйна,,не случайно президент на нефтогаз стана синчето на Байдан.газопровода ще минава през турция и гърция а ние отново ще го духаме.Боко е на инстуктаж в сащ а българия и българите ги чака геноцид.

24

Анонимен

преди 9 години

Е нали една година всички пищят (и медиите включително), че искат незабавни избори. Сега когато Станишев им предлага незабавни - още през м.Юли, те отново почват да пищят, че щели да ходят на море.

23

Анонимен

преди 9 години

Хората знаят, че ГЕРБ ще им съсипят бизнеса и живота ако хунтата се върне на власт ... не са ли наясно, че милиционерите пак трябва да бъдат спирани със живи факли по майданите?