118

Анонимен

преди 9 години

Столетницата е хванала силна деменция.Старческо оглупяване-дали нов мандат на Станишев вместо да го изгонят като куче.

117

За мен

преди 9 години

единствената дилема е: или не гласувам изобщо, или гласувам за ББЦ на Бареков!Всичко останало би било унижение - да се гласува пак за онези, които разориха държавата!

116

Анонимен

преди 9 години

А и този,другия,от Банкя,дето няма да може да мине матурата по български за седмокласници,не беше ли и той от БКП?За кокала брбата е жестока,казал бих-епична!Нещастници!

115

Анонимен

преди 9 години

Не пишете минуси на 119-ти,той е прав!Станишев е добър играч-разказа играта на Партията,разколеба бабичките,разби 100летницата предсрочно,за няма и една петилетка!Дерзай,СерГей!Аферим,ашколсун,машалла!

114

шнорхел

преди 9 години

ей най сетне ми цъфнаха налъмите

113

Анонимен

преди 9 години

До Наблюдател Хич не са прости, взеха кинтите на Кремъл, сега си бият камшика от властта и следващите да се оправят. Също като *** - поокраде еврофондовете, знаеше че ще го хванат като започнат проверките (година-две след рязането на лентите) и се ската. А сега *** че на сегашните им спират еврофондовете...

112

Наблюдател

преди 9 години

Съсела всъщност не е толкова глупав, колкото някои си мислят. Теоретично са възможни избори последната седмица на юли. Това ще позволи на Съсела и близките му гризачи да получат относително някой и друг глас повече, защото твърдият му електорат от червени бабички и заблудени нищоправци чакащи партията да ги напои и нахрани ще си е по домовете през лятото и ще гласува, докато електоратите на повечето други партии по това време според доходите ще са кой на Анталия, кой на Халкидики.

111

Пепино

преди 9 години

Малко срам нямат ли тия хора? До къде докараха народа,станахме клошарска нация!ПОСЛЕДНИ по всички показатели в Европа,учителите ни станаха клошари,абе как за 25 години нищо?! Под нулата сме вече..Другите държави от соц. лагера са 100 години пред нас вече..Гавра с хората,това е истината..Велик народ но овце в това се превърнахме...

110

до121-Таня

преди 9 години

Простено ти е Таня,обичай го много.Прилича на оня виц,дето Нане казва на Вуте-Абе това жената е много просто същество,я е еб.,она ме целуе.Ако мене ме еб..,главата ке му скинем. Нищо лично.Обичта няма граници.

109

Инокентий

преди 9 години

Гледах изказването на Станишев и....о Чудо ,от неговите Свети слова престана да ме боли едно място доле на петата .Кварталните кучета взеха да вият едно такова странно ,на небето се появиха ей така от нищото странни оранжеви облаци .И природата приветсва новия Непогрешим Светия !!!!!!Поклон Свети Серегей всички са виновни ,ти не си .Браво ,така трябва да бъде ,напомня ми едно далечно време когато лидерите на една партия бяха богоравни и единствени те бяха прави ,а другите ......

108

Бързай бавно

преди 9 години

Ха сега, да видим колко милиарда са заемите на другарчетата и къде са отишли?Новия стар вътрешен министър ще има работа,май.Тайните ще станат явни.

107

Таня Костадинова

преди 9 години

Сергей е нашият лъч за прекрасен нов живот! Обичаме те Серго! Продължавай все така! Ние сме с теб!

106

журналист

преди 9 години

Станишев е нашата надежда да се отървем от БСП-ДС. Само той може да ни помогне. Давай Станишко само така . Ура другари и сбогом ***.

105

Анонимен

преди 9 години

Станишев е най-доброто за България! Дерзай Сергей!

104

Анонимен

преди 9 години

НЕ СМЕЯ ,ДА СИ МИСЛЯ, КАКВИ ПОРАЗИИ СА НАПРАВИЛИ,ЧЕ БЪРЗАТ ЧАС ПО-СКОРО ДА СЕ ОТТЪРВАТ ОТ ВЛАСТТА И ДА БЯГАТ. ПРИЛИЧАТ НА ***,КОИТО СА ИЗТЕГЛИЛИ ДЕТОНАТОРА НА РЪЧНА ГРАНАТА В СТАЯТА, И СЕГА СЕ ЧУДЯТ КОЙ НА КОГО ДА Я МЕТНЕ САМО ДА НЕ Е В НЕГОВИТЕ РЪЦЕ. ОТ ПАРЛАМЕНТА НАПРАВО В ЗАРВОРА ДА ГИ ВОДЯТ ЧЕ ПОНЕ НЯКОЙ ДА ОСТАНЕ ЖИВ, ДА РАЗКАЗВА ПОСЛЕ КАКВИ СА ГИ ВЪРШИЛИ С РУСКАТА МАФИЯ

103

Анонимен

преди 9 години

До шопетоСамо не разбрах, за кого да гласуваме?

102

шопето

преди 9 години

Братя българи, за изборите се приберете вкъщи. Да си вземем България обратно! Защото престъпниците от бспдпсатака пак си точат зъбите. Ако им се оставим и сега, един ден няма да има къде да се върнем.

101

Анонимен

преди 9 години

Ден 360- ти от протестите срещу кабинета Орешарски. До края на мандата му остават 1095 дни, но реално остават броени дни. протестиращите пораснали с една година, а децата им с повече надежда за бъдещето си.

100

Радка пиратка

преди 9 години

До набабаимфърчилото - 110----------------Ами да добавяме и на дядо им кормилото,и... да ги изфърчаваме всичките!

99

bg

преди 9 години

ХАЙДЕ ,КАКВО ЩЕ СЕ ЧАКА С ГУБЕНЕ ВРЕМЕ <СЛУЖЕБНО И НЕЗНАМ СМИСАЛА ОТ ДР ПРАВИТЕЛСАТВО А НАПРАВО КОЙ СПЕЧ!ЕЛИ ДИРЕКНО ОРЕШАРА ЗДАВА ВЛАСТА И ТОЛКОВА ....А НИЕ СИ ЗНАЕМ КАК СЕ ПРАВЯТ ИЗБОРИ ЗА КАКВО ЩЕ МЕ АГИТИРА ПОВЕЧЕ СТАНИШЕВ ,ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ ПО УМЕН ИЛИ *** ЩЕ СИ СМЕ- НЯТ КОЖАТА ,,НЕ ''САМО ПАРИ ПРЪСКАМЕ ЕИ ТАКА