29

Анонимен

преди 10 години

Ами те и южнокорейците, го ядат това, бе. Та те са си един народ. Ами в индонезия ядат маймуни, при това живи им отварят черепа и им ядат мозъка. И западните туристи си я поръчват тая атракция.Брей, че демагогия.

28

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 32Прав си! При управлението на БКП/БСП само мечтите за по-добър живот ни остават.

27

Анонимен

преди 10 години

По реално ни се струваше да си мечтаем за екскурзия до Луната отколкото например екскурзия до Гърция!!!--------------------------Днес, отново милиони Българи само могат да си мечтаят за екскурзия до Гърция!!!Та какво се е променило в това отношение???

26

Анонимен

преди 10 години

Матрял за гъзолизците на ЕС и САЩ да развихрят фантазиите си !(Там ядът и хора гладните корейци)

25

Анонимен

преди 10 години

До един българинВиж сега,въпреки тоталната медийна болшевишка пропаганда да забравим какво е било тогава,все пак има останали и малцина хора с добра памет.Тяхната не можаха да я изтрият(затрият).

24

Анонимен

преди 10 години

Бау Бау Има ли "Чичово" задушено тас кебап?

23

Анонимен

преди 10 години

Спомням си за българските магазини към посолствата на в западните страни. Продаваха конфитюрчета, мускалчета с розово масло и лютеница, а в стаичките отзад се извършваха истинските сделки.

22

Анонимен

преди 10 години

Свършиха ли се световните новини та пак подхванахме Северна Кореря?

21

Анонимен

преди 10 години

Обикновени момичета верни на Партията.После (като разжалват Вожда) ще станат салонни управителки,ще открият козметични и масажни салони,някои (само някои обаче!) може и банкерки да станат...Кръговрат.

20

Ромео

преди 10 години

Интересно как ли са в леглото

19

Анонимен

преди 10 години

Обикновени момичета , но израснали при социализма. Красиви, скромни, възпитани, образовани - както българките през 60-те години. Кончита Вурст там се цензурира. както и няма местен Азис. Злобата и завистта на ББС са напълно разбираеми. Гледах наскоро техен филм за Пхенян - английският журналист не криеше симпатията си към този прекрасен чист град и скромните възпитани корейци. Как да го сравни с *** Лондон и деградиралите му граждани?

18

Анонимен

преди 10 години

Според южнокорейския лекар не става дума за пари и политика. Може би момичетата просто са намерили мястото, където да показват своите таланти и публиката да ги обича.--------------Но според репортера на ББСи става дума за пране на пари от оръжия и метаамфетамини! Трябва незабавно САЩ да изпратят армия за да помогне на тези хора!!! Да ги спаси!

17

GOGO

преди 10 години

НАЙ ОБИЧАМ КУЧЕШКА ГЛАВИЧКА С КАША ОТ ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА И БОРОВИ ЯДКИ АРОМАТИЗИРАНО С ЖЕН ШЕН.ММММММММММ

16

До №4

преди 10 години

Ех, мечти, мечти! Събуди се!

15

до Би Би Си майтап

преди 10 години

Що да се гърмят хората. А, и хич не са нужни по-умни. Такъв матрял се харчи сред поданиците на кралицата, като топла помия в ***. А, туй, че в България някои се гнусяли от такава "джурналистика", еми да го духат. Ако станат повече такива, ше насъскат *** и турците да си търсят правата и свободите, както майданярите в Одеса и ще пратят Грейстоун в подкрепа на борбата им за свобода.

14

Анонимен

преди 10 години

харесва ми менюто -задушено кучешко :)явно това ядат при другаря ким

13

chrish

преди 10 години

*** ***, колко пъти да ви се повтаря, хайде при вурста на кончита

12

Анонимен

преди 10 години

От класацията на PISA (2013) става ясно защо "баш демократите" с лицемерните усмивки, страдат от фобия към Северна Корея.

11

st

преди 10 години

До БиБиСи майтапи Без да чета цялата статия се знае че перат пари, от оръжие и дрога извън СК за СК и правителството.

10

БиБиСи майтапи

преди 10 години

БиБиСи за пореден път доказват, че са абсолютни лапнишарани. Няма по-*** идея от това тоталитарна държава да пере пари от каквото и да е. Такива пари нямат нужда от пране. Това го знае всеки, който поне малко разбира от икономика. В такава държава съдът, полицията, финансите и всичко е под контрола на правителството. От кого ще крият, че дадени пари са от незаконна дейност, като самата държава извършва такава дейност! БиБиСи да вземат и се гръмнат. Или да си намерят по-умни журналисти.